Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Гід по принтам

18. 02. 2024

Принт чи один колір?!

Обидва варіанти та їх поєднання буде доречним і стильним, але саме принт може додати ту бажану родзинку та  цікавий елемент в  образ. Сьогодні будемо розбирати принти по назвах, не просто квітка, ромб, квадрат тощо, а саме як кожен з них називається. Так-так! У принтів є назва) До кожного виду ми підібрали фото, тому обов'язково перегляньте) Отже...

- клітина "тартан"

Червона велика  клітинка з межами різного кольору (чорним, синім, білим, жовтим). Цікавий варіант для спідниці, сарафану, піджаку, головне не обтяжити образ.

 

- клітина "віши"

Маленька біла клітина в поєднанні з клітиною іншого кольору (найпопулярніші: біло-синя, біло-сіра, біло-червона, біло-блакитна).  Дивіться фото. Такий принт не кидається в очі, виглядає стримато та елегантно, ідеальний для офісного стилю.

 

- клітина "аргайл"

Це великі ромби. Зазвичай в принті використовуються ромби трьох кольорів + біла окантовка ромбів. Наглядно дивіться на фото.  Принт великий, тому слід обережно використовувати для моделей плюс сайз. Як варіант - поєднувати з однотонними тканинами.

 

- клітина "гленчек"

Клітини з різними малюнками сторін. Дивіться фото. Я б назвала цей принт базою, підійде всім, легко компонується з іншими кольорами. Дуже стильно виглядає коли чорно-білий колір доповнюється яскравим.

 

- "гусяча лапка"

Знайомих популярний принт, класика - чорно-білий варіант, однак часто зустрічаються і інші поєднання.

 

- клітина "burberry"

Кольори - пісочний, білий, чорний, червоний. Одразу впізнати легко, якщо знаєш як він виглядає, бо то стандарт. Принт гарно виглядає в гардиганах, штанах.

 

- "мільфльор"

Просто - квітковий принт. Так як квіти тут маленького розміру, цей принт підійде і худеньким, і пишненьким, і навіть тим, хто не дуже полюбляє квіти, бо в цьому випадку вони наче маскуються. Чудовий варіант для суконь, спідничок, блуз.

 

Я за гленчек і мільфльор) А який принт вам подобається більше?

Нагадуємо, що в нашому інтернет-магазині Stella Ricci є всі варіанти для вашого неперевершеного луку!

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()