Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Ахромати. Що це таке та як їх поєднувати.

03. 11. 2022

Ахромати. Що це таке та як їх поєднувати.

 

Ахромат з грецької означає безкольоровий.

«Як це?» - запитаєте ви. Дуже просто! – чорний, білий та сірий – це ахромати, колір в них абсолютно відсутній, хоч ми і називаємо їх кольорами. Вони нейтральні. Тому саме ахромати є БАЗОЮ гардеробу. Вони чудово поєднуються як між собою, так і по одинці. Саме до ахроматів стилісти рекомендують додавати яскравий акцент (якщо ви боїтеся переборщити або зовсім консервативні), щоб зробити свій образ більш живим, різноманітним. І не обов’язково цілий елемент гардеробу, достатньо просто деталі чи аксесуару і ви в тренді :)

Якщо з білим та чорним все зрозуміло – поєднуємо будь з чим і отримуємо чудовий образ, то що робити з сірим?!Якщо вірити фізикам, то саме сірий колір сприймається нашим зором як гармонійний. Якщо змішати два кольори в однаковій пропорції, які розташовані на протилежних сторонах кольорового кругу, то ми отримаємо саме нейтральний сірий колір. Однак ми знаємо що є темно-сірий, світло-сірий, графіт, платиновий сірий та інші його відтінки, тому при поєднанні з іншими кольорами, їх відтінок та інтенсивність теж будуть грати роль.

Ми підготували 8 варіантів найвдалішого поєднання сірого ахромату з різними кольорами.

     1. З ахроматами чудове поєднання, яке надає образу мінімалізму, та виглядає благородно. Цей варіант підходить всім кольоротипам.

     2. Сірий+рожевий – в пастельних відтінках дуже добре підійде блондинкам для ніжного жіночного образу, а якщо ви брюнетка, то вам краще обрати фуксію.

     3. Сірий+жовтий – як на мене краще обрати саме яскравий жовтий (навіть лимонний), тоді поєднання буде грайливим та привабливим.

     4. Сірий+відтінки зеленого – смарагд, зелена трава, фісташка. Якщо перші два можна обрати і в якості доповнення аксесуарами, то фісташку краще поєднати в повноцінному елементі гардеробу, так ви будете виглядати ніжно, спокійно, елегантно.

     5. Сірий+коричневий – варіант в англійському стилі, виглядає стримано, але доречно та благородно.

     6. Сірий+бежевий – гарне поєднання, коли сірий не глибокий. Гарно поєднується сірий і з бежевими аксесуарами. Підійде для класики, кежуал та смарт кежуал.

     7. Сірий+червоний(бордовий) – з бордо ми отримаємо глибоке поєднання, з червоним – яскраве та контрастне.

     8. Сірий+блакитний – по принципу поєднання з фісташкою – ніжний, романтичний образ при умові використання світло-сірого.

Насправді поєднань може бути ще більше, бо все ж таки ахромати – це тренд поза сезоном. Головне – обираємо поєднання згідно своєму кольоротипу, під свій настрій та відчуття. І не забувайте експериментувати! –це може вас ще здивуватиJ

А довірити вибір краще спеціалістам, тобто нам – Stella Ricci, бо наші тканини завжди актуальні та в тренді, а поєднання кольорів в принтах саме найкраще. Дзвоніть нам або зразу оформлюйте замовлення на нашому сайті! Вибір величезний!

 

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()