Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Головні кольори сезону Осінь-Зима 2022/2023

07. 10. 2022

                                                  Головні кольори сезону Осінь-Зима 2022/2023

 

            Кожного року ми з нетерпінням чекаємо коли Інститут кольору Пантон оголосить головні кольори наступного сезону, щоб мерщій переглянути

свій гардероб та встигнути пошити стильний одяг в трендових кольорах. При чому хоч і кожного сезону кольори змінюються, база залишається актуальною ще декілька сезонів.

 

            Цього разу палітра модних кольорів включає 10 сезонних та 5 класичних відтінків, які були оголошені

в день відкриття Тижня моди в Нью-Йорку. А тепер давайте знайомитися!

1.  16-1358 Orange Tiger - Помаранчевий тигр – яскравий і впевнений, для тих леді, які хочуть бути в центрі уваги і втомилися від червоного.

Яскраве поєднання з червоним та бордовим, зеленим, жовтим(лимонним).

2. 14-0851 Samoan Sun – Самоанське сонце – насичений жовтий, наповнює теплотою та сонечком, сипучим піском десь на острові….

Поєднуємо з бордовим, білим, зеленим, сірим, синім. Обов'язково треба приділяти увагу відтінкам!

3. 18-1552 Lava Falls – Водоспад лави – пристрасний червоний. Цей колір зустрічаємо  у Raf Simons,  Sacai,  Andrea Adamo.

Чудове поєднання з молочним кольором, темно-синім, бежевим.

4.  17-2624 Rose Violet – Рожево-фіолетовий – яскравий колір, що дає грайливості та дівочої легкості. Пасує далеко не всім!

Чистий колір зустрічаємо в колекціях Valentino, Giorgio Armani, Michael Kors. Поєднуємо з сірим, щоб зробити лук більш стриманим,

а також з синім електриком, лаймом та іншими відтінками рожевого для більш грайливого образу.

5. 18-6024 Amazon – Амазонка – яскравий зелений як саме життя. Чудове осіннє поєднання з синім, помаранчевим тигром, рожевим, блакитним та бордовим.

6. 14-2806 Nosegy – Букет – рожевий колір, досить легкий та тендітний, ніжний та жіночний. Щоб зробити гармонічний образ, треба поєднувати з такими ж ніжними відтінками, наприклад з небесно-блакитним. Цікавий варіант з бордовим. Побачити вироби у цьому кольорі можемо на показах Badgley Mischka, Daniel Del Core, Sportmax, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo та Louis Vuitton.

7.14-4618 Waterspout – Водяний смерч – шедевральний бірюзовий відтінок. Цей колір як вода на чарівних Мальдівах, так і хочеться пірнути у воду та відчути релакс. А поки будемо мріяти, давайте поєднаємо цей колір з сірим, карамельним, кремовим або білим. Гарно поєднується з тим же «букетом».

8. 18-1148 Caramel Cafe – Карамельна кава – неймовірний коричневий відтінок спокушає теплом. Крутий насичений колір, в який так і хочеться огорнутися. Поєднуємо з бордо, синім, глибоким жовтим, бежевим.

9. 19-4127 Midnight – Опівночі – темно-синій відтінок вечірнього неба, глибокий та досить складний колір. Для поєднання чудово підійдуть відтінки коричневого. Це стриманий колір, але його можна розбавити яскравими акцентами і отримати неперевершений лук.

10.  18-0625 Martini Olive – Олива – темний оливковий колір, глибокий, таємничий. Для сміливих леді пропонуємо обрати поєднання з рожевим, для стриманого варіанту – з  глибоким синім, бежевим.

        Класична універсальна палітра модних кольорів осінь-зима 2022/2023

       1. 12-0602 Arctic Wolf – Арктичний вовк – м’який білий колір з молочним відтінком. Чудово компонується з будь-який кольором та буде базою.

       2. 12-0813 Autumn Blonde – Осінній блонд – кремовий відтінок.

       3. 19-4105 Polar Night – Полярна ніч – космічний синій.

       4.17-0210 Loden Frost – Сильний мороз - спокійний зелений.

        5.16-3917 Chiseled Stone – Точений камінь – холодний сірий.

                Тепер ви знаєте які саме треба обрати кольорі для пошиття нового одягу, щоб бути самою стильною на модною леді в новому сезоні 2022/2023. Можемо сказати, що зовсім не обов’язково обирати монохромний образ (хоча це виглядає досить цікаво, стильно, інтелігентно), можна доповнити образ хоча б однією з речей актуального кольору,або навіть підібрати аксесуар, і ви будете в тренді  :)

Ви запитаєте: «Куди ж тепер бігти, щоб бути стильною?!»

Ми відповідаємо: «Не треба бігти, просто заходьте в наш каталог тканин та фурнітури і обирайте кольори, які вам припали до душі та оформлюйте замовлення!».

Будьте модними разом із Stelle Ricci.

 

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()