Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Весняні круізні шоу 2022

10. 06. 2022

Весняні круізні шоу 2022

 

Круізна колекція – це модна лінія одягу, котра була створена в міжсезоння. Для чого ж потрібна така колекція ? Вона дає нам натяки, які тренди можуть стати актуальними у наступному сезоні та до чого готуватися найвибагливішим модницям.

Отже, хочемо ознайомити вас з останніми весняними показами, що не змогли нас залишити байдужими.

 

Louis Vuitton Resort

Цього травня Louis Vuitton презентували свою колекцію на заході сонця на побережжі Сан-Дієго. Ця подія запам’яталась своєю загадковістю та неординарністю, свободою та яскравістю вільної думки. 

Не цураючись грубих скандинавських масивів у поєднанні з яскравими елементами та сміливими  широкими лініями, Louis Vuitton занурює нас, немов художник у палітру,  в різні епохи та відчуття . Тут ми можемо спостерігати   найдивовижніші поєднання  різних стилів та настроїв:

- багатошаровий трикотаж,

-светри-кольчуги,

-шкіряні спідниці,

-металізовані чоботи,

-екстравагантні аксесуари та шарфи-труби. 

Багато образів нам ввижаються космічними та футуристичними , а унікальне світло західного узбережжя створює неповторні призми через мерехтливі виблискування металевих деталей.

Отже, ця колекція не тільки показує нам нові забарвлення та гостроту образів, але й не дає нам нехтувати думками про придбання цікавих аксесуарів. А також звернути увагу на те, що навіть природні матеріали можуть стати частиною вашого вбрання.

 

Chanel Resort

Свою розкішну круїзну колекцію Шанель презентували на сонячному узбережжі Монако.

Цікаво, що в цей раз натхнення було знайдено не тільки в цій надзвичайно дивовижній країні, що відома своїм позачасовим гламуром та ексклюзивністю, а й в останній найбільшій події – Формулі 1.

Відштовхуючись від цього, можна спостерігати схрещення твідових костюмів з кросівками та спортінвентарем, цікаві поєднання легкості та наполегливої практичності  . Водійські комбінезони з елегантного шовку та блискіток, графічні шахові візерунки,  і навіть бейсболки  й шолом під брендом Chanel – все це не може пройти повз світ модних тенденцій не залишивши відповідного сліду.

Окремо хотілось би виділити максі сукні та спідниці  в різних стилях, від повсякденних  до елегантних вечірніх, що були презентовані з покликом на те, що додати максі-поділ у свій гардероб – мастхев, що не втрачає своєї актуальності.

 

Gucci Resort

У цьому сезоні  нова круїзна колекція отримала назву «Gucci Cosmogonie», натхненна  темою містичності космосу, посипаної ерудованими посиланнями на відомих філософів. Вона була презентована у одному з найвідоміших замків у світі - Кастель-дель-Монте, що розташований на півдні Італії.

Колекція складається з блискучих та напівпрозорих суконь, що доповнюються високими чоботами та рукавичками, облямованих хутром пальто та розшитих бісером брючних костюмів.

Сузір’я кришталів прикрашали навіть джинсові шорти, привносячи блиск у назвичайніший повсякденний одяг.

В цьому багатстві не можна було не помітити шиповані гладіаторські сандалі, балетні туфлі  та  фруктові мотиви у вигляді полуничних сумочок.

Також в сучасний контекст було введено використання вікторіанських рюшів та мерехтливих прикрас, а як доповнення спостерігалося розмаїття квіткових аплікацій та шкіряних елементів.

Метафоричне поєднання астрологічних та філосовських мотивів натякає нам на те, що не треба нехтувати змістом того, що ми вдягаємо. Іноді одяг –не просто речі, які ми носимо, це може бути відголоссям нашого внутрішнього стану та персонального уявлення про світ.

А враховуючи шикарний, стильний та різноманітний асортимент тканин та фурнітури Stella Ricci, кожен зможе в повній мірі відтворити свій внутрішній світ та сприйняття навколишнього.

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()