Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

10 ключових трендів 2020 року

15. 01. 2020

Перший місяць нового року – ідеальний час для ознайомлення з головними тенденціями у світі моди на найближчий сезон. І хоча революційним його не назвеш, ми виділили кілька нових напрямів, на які радимо звернути увагу. У цій статті ви дізнаєтеся про наймодніші тренди 2020 року.

 

Модні тенденції 2020-го року

Основні тренди минулого сезону плавно переходять і в новий. Сміливо можете носити шкіру, денім, маскулінні костюми з шортами, мереживо і прозорі тканини. До новинок, як і раніше, все більше зараховують добре забуте старе. Цього разу дизайнери дивували поверненням криноліну, стилістикою 80-х, оновленими спокусливими образами та іншими особливостями, про які ви дізнаєтеся прямо зараз.

 

1.Синьо-червоний мінімалізм

За версією фахівців Інституту кольору Pantone у 2020-му найпопулярнішими відтінками вважаються будь-які варіації на тему морської хвилі. Це переконлива палітра синіх, зелених і бірюзових півтонів, які допоможуть створити яскравий аутфіт зі свіжими нотками. Але пальму першості отримав «Класичний синій» колір, який був широко представлений на модних подіумах і по праву вважається головним трендом 2020 року.

 

Топ-3 наймодніших відтінків 2020:

1.Класичний синій.

2.Палаючий яскраво-червоний.

3.Шафран.

 

Для вечірньої моди й світських раутів актуальним буде колір «Яскраво-червоного полум'я». Розкішні сукні до підлоги гарячого рубінового відтінку зроблять вас неперевершеними на будь-якому весняно-літньому святі. Обидва кольори насичені та самодостатні, рекомендуємо використовувати їх в одязі простого крою без зайвих деталей.

 

2.«Рідке золото»

Футуристичні сріблясті й холодні металеві відтінки тепер можна доповнити заворожливим кольором розплавленого золота. Неймовірні сукні золотистого кольору просто створені для неповторних урочистих заходів. Вони обов'язково стануть головною прикрасою вечора. Але і в повсякденному гардеробі знайдеться місце для оригінальної комбінації базового одягу з модними виробами кольору обгортки від цукерок «Ferrero Rocher».

 

3.Вбрання з минулих століть

Дизайнери все ще надихаються помпезними вбраннями в стилі Марії-Антуанети. Раніше вони обмежувалися цікавими комірами, рукавами та рюшами. Зараз в моду повертаються кринолін і турнюр. Акцентувати увагу на округлих стегнах можна і без незручних нижніх спідниць. Але якщо ви давно мріяли відчути себе справжньою принцесою, то цього року у вас є прекрасна можливість!

 

4.Світшоти та майки-алкоголічки

Мінімум фурнітури, вільний силует і досить розслаблена форма зробили спортивні светри популярними серед молоді. Цього року такий зручний одяг дизайнери пропонують носити не лише на прогулянки, але і на роботу. Якщо організація дотримується строгого дрес-коду, краще проявити свою любов до модних трендів 2020 року в іншому місці.

 

З чим поєднувати світшот для стильного образу в офіс:

  • з класичними штанами;
  • зі спідницею-олівцем;
  • з піджаком оверсайз.

 

Також можете проекспериментувати з майкою-алкоголічкою і вечірніми образами. Тепер бавовняна майка відмінно поєднується з ошатними довгими спідницями та широкими штанами. Такі сміливі і одночасно розслаблені образи практично з домашнім одягом добре виходять на контрасті з більш серйозною основою.

 

5.Ультракоротке міні

Ніжки до літа завжди треба готувати заздалегідь. У цей сезон – особливо! Тому що серед головних тенденцій 2020 року знаходиться ультракоротка довжина. Це цілком можуть бути спідниці і сукні, які ледь прикривають стегна. Або ж трикотажні мікрошорти, які вже точно не приховають особливості фігури, але хоч би врятують від спекотливої жари. Урівноважити відвертість коротеньких виробів допоможе закритий верх і об'ємний піджак в стилі 80-х.

 

6.Легка спокуса

Окрім короткої довжини в моді ультраглибокі вирізи у вигляді перевернутої трапеції або трикутника. Такий тренд особливо підійде дівчатам з акуратними маленькими грудьми. Привернути увагу не менш зухвалим способом допоможе «спідня білизна» в образі. Це можуть бути бра і топи, що нагадують корсети, або ремені, які аж надто схожі на підв'язки для панчіх. Надівати такі чуттєві і провокаційні елементи гардеробу рекомендуємо поверх закритого одягу.

 

7.Супероб'ємні піджаки і жилети

Об'ємні костюми та піджаки з гострими плечима не дають забути про епоху 80-х. Їх можна як і раніше поєднувати з тонким светром під горло або класичними сорочками. Але щоб максимально перейнятися стилем і виділитися з натовпу, вибирайте сорочки із загостреними довгими кінцями коміра в стилі диско.

 

Як ефектно носити об'ємний піджак у 2020 році:

  • надягати на голе тіло;
  • комбінувати з ретро-сорочками;
  • поєднувати з ультракороткими спідницями та шортами.

 

У 2020-му році дизайнери масово звернули увагу на жилети. Вони чудово доповнили маскулінні костюми і добре виглядають, як окремий елемент в образі. Така «новинка» не всім до вподоби. Але за бажання можна знайти незвичайні моделі, які більше схожі на блейзери без рукавів або створені в кращих традиціях мінімалізму.

 

8.Тропічний ліс і наївні квіточки

Передати грайливий літній настрій допоможуть одразу два трендових принта 2020-го року. Це максимально милі квіткові принти, малюнки, ніби з дитячої розмальовки, химерні орнаменти тропічних ліан, квітів і птахів. Соковиті зелені відтінки та абстрактні кольорові плями стануть оригінальною заміною класичним кольорам і пальмовому листю.

 

9.Чорно-білий геометричний принт

Неймовірно популярний в осінньо-зимовий період тартан вирішив затриматися і на увесь наступний рік. Тільки на відміну від широкої колірної різноманітності минулого сезону, в новому особливо популярним буде чорно-білий візерунок. Втім, ці ахроматичні кольори поширюються і на інші геометричні візерунки в одязі.

 

10.Величезні рукави й асиметричні рюші

Модою на об'ємні рукави-ліхтарики, волани та асиметричний крій вже нікого не здивувати. Вони все ще актуальні, але більш гіперболізовані. Будьте готові до плащів і блуз із велетенськими рукавами-буфами, або до пишної сукні-тістечка з нескінченними рюшами. Такі моделі краще всього виглядають при індивідуальному пошитті з хороших матеріалів. Купити якісну італійську тканину для ваших ексклюзивних образів можна в інтернет-магазині «Stella Ricci».

 

Будьте яскравою, стильною і наймоднішою увесь 2020 рік!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()