Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

12 модних відтінків осінь-зима 2019-2020

21. 08. 2019

Осінь наближається і настає гаряча пора активного оновлення гардеробу. Правильно підготуватися до нового сезону допоможуть модні кольори осінь-зима 2019-2020 за версією Пантон. Основна Нью-Йоркська палітра радує багатоликими відтінками, які обов'язково підкреслять вашу індивідуальність. У цій статті ми докладніше розповімо про трендові кольори сезону і підкажемо найбільш виграшні поєднання для розкішних образів.

 

Актуальні осінньо-зимові кольори

Інститут кольору Pantone підібрав 12 чудових відтінків, які відмінно поєднуються. У них яскраві осінні фарби розбавлені глибокими нотками зимової синяви і прикрашені чуттєвими весняно-літніми інтонаціями. Ми поділили заявлену основну палітру на 6 колірних блоків, які допоможуть вам краще запам'ятати модні осінньо-зимові кольори нового сезону.

1. Ніжна весняна пастель

Розбавити початок теплої осені можна м'якими відтінками в пастельній палітрі. Делікатний «Персиковий крем» має багато білого кольору з невеликими персиковими нотками. Виглядає він невагомо і романтично, підтверджуючи свою смачну назву. Добре освіжає шкіру, допомагає їй виглядати молодше. Але блідим дівчатам слід бути з ним акуратніше.

• Персиковий крем (Crème de Pêche) + Кемел, білий.

• Персиковий рожевий (Peach Pink) + цегляний, шоколадний, джинсовий.

«Персиковий рожевий» - це інтенсивний теплий відтінок з коралово-помаранчевими тонами, які відмінно підкреслюють невелику засмагу. Він більш універсальний в плані кольоротипів, робить образ особливо жіночним і ніжним. У поєднанні з представленими кольорами ви отримаєте цікаві аутфіти, які підкреслять модну сміливість і самостійність.

2. Барвисте літо

Наступна колірна пара дивує яскравими фарбами. Насичений «Фруктовий голуб» надасть гарного настрою навіть в холодну і безсніжну зиму. Такий теплий і виразний рожевий колір підходить для створення веселого і життєрадісного образу. Він досить складний, але підкреслить хороший смак і обов'язково покращить настрій.

• Фруктовий голуб (Fruit Dove) + коралово-помаранчевий, темно-синій, бежевий.

• Едем (Eden) + світло-бірюзовий, чорний, бежевий, помаранчевий.

Величний темно-зелений «Едем» зачаровує своєю насиченістю і глибиною. Він ідеально доповнює класичний, діловий або повсякденний образ, до того ж добре струншає і витягує силует в самодостатніх монохромних комплектах. Свіжо виглядає з бірюзовим кольором, а максимально яскраво - з помаранчевим.

3. Сонячний настрій

Осінь багата на жовто-помаранчеві кольори. Їх ми переважно спостерігаємо в пожовклому листі та останніх теплих сонячних променях. Підтримає цю насичену палітру популярний відтінок майбутньої осені - «Темний чеддер». Цей насичений, сміливий і зухвалий колір чудово виглядає на тлі золотої осені.

• Темний чеддер (Dark Cheddar) + бузковий, фіолетовий, білий.

• Помаранчевий тигр (Orange Tiger) + темно-синій, світло-коричневий, малахітовий.

Другий не менш цікавий колір - «Помаранчевий тигр». Він позитивний і енергійний, підходить для сонячної та дощової поди. Чудово розбавить своїм апельсиновим настроєм зимові передноворічні образи. Для роботи та ділових зустрічей колір надмірно яскравий, але для побачень, прогулянок або творчих людей – саме те, що треба.

4. Звабливий шоколад

Коричневі відтінки є явними фаворитами холодного сезону після жовтих і помаранчевих. «Кам'яниста дорога» має насичений земної відтінок. Сам по собі колір може здатися трохи нудним. Але в тандемі практично з будь-яким іншим кольором він неймовірно глибокий і багатогранний.

• Кам'яниста дорога (Rocky Road) + білий, бордовий, синій, помаранчевий.

• Цукровий мигдаль (Sugar Almond) + білий, фісташка, жовтий, червоний.

Продовжують осінню тематику теплі карамельні нотки «Цукрового мигдалю». Спокійний відтінок створює напрочуд затишні і трепетні аутфіти. Розкішно він виглядає в шкіряних плісированих спідницях, роблячи образ більш шляхетним і витонченим. Колір за виглядом  не складний, але гарантує розкішні поєднання восени.

5. Виразна пристрасть

Два приголомшливих червоних відтінки надають частку пікантності в головні кольори 2019-2020. Пекучий «Перець чилі» завжди дарує образам впевненості і ефектності. Він красиво виглядає в будь-яку погоду і завжди заряджає енергією. Такий колір привертає підвищену увагу, тому з ним ви завжди будете в центрі уваги.

• Перець чилі (Chili Pepper) + бордовий, карамельний, бежевий, сіро-коричневий.

• Велосипедний червоний (Biking Red) + бузковий, пильно-рожевий, помаранчевий.

 «Велосипедний червоний» - більш стриманий темно-червоний відтінок. Він готовий зменшити запал попереднього насиченого кольору перцю чилі. З ним виходять гарні елегантні образи, які виглядають дуже гідно і дорого в будь-якому стилі. Колір гарний у вигляді аксесуарів і повністю монохромних аутфітів.

6. Зимова синява

Чарівні відтінки синього кольору створюють спокійні образи. Шляхетний «Космічний синій» колір виграшно виглядає в ділових костюмах і вечірніх сукнях. Підкреслять його розкіш і глибину наряди з натурального шовку, блискучого атласу або м'якого оксамиту, які ви знайдете в інтернет-магазині італійських тканин «Stella Ricci».

• Космічний синій (Galaxy Blue) + бірюзовий, бежевий, золотий.

• Блакитний камінь (Bluestone) + шоколадний, білий, кемел, темно-синій.

Впевненість і стабільність навіює запорошений відтінок «Блакитного каменю». З нього також виходять відмінні ділові образи. Незважаючи на деяку суворість, він підходить для створення ніжних мрійливих нарядів. Такий відтінок сам по собі досить скромний, але відмінно комбінується з бежевими, шоколадними та синіми кольорами.

 

Створюйте свої унікальні образи в модних кольорах і насолоджуйтеся барвистим осінньо-зимовим сезоном 2019-2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()