Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 ефектних сумок 2019 року, які необхідно взяти на замітку

10. 04. 2019

Стильні сумки на весну-літо 2019 виконані з різноманітних матеріалів, мають незвичайні архітектурні форми і виділяються своїми розмірами. Багато варіантів залишилися в моді ще з минулого сезону, а деякі помітно видозмінилися. Ми підготували для вас 5 найактуальніших моделей сумок, які стануть чудовим завершенням вашого образу в новому сезоні.

Тренд №1. Сумка-відро

У 2019 представлена ​​величезна кількість варіантів сумки у вигляді відерця. Вона відмінно доповнює образи в ковбойському, сільському стилі і бохо, які зараз досить популярні. Аксесуар такої форми не завжди зручний, а весь його внутрішній зміст найчастіше виявляється звалений в загальну купу. Але закруглені лінії сумочки в комбінації з її циліндричної формою виглядають просто чудово в образах з акуратними сукнями і літніми капелюшками.

Виділитися з натовпу допоможе впізнаване відерце, обплетене макраме, або будь-яка інша схожа модель з плетінням. Головні естетичні стандарти для таких виробів - це якісні матеріали, незвичайні колірні рішення, жорсткий каркас і невеликі напівкруглі ручки.

Тренд №2. Плетені солом'яні сумки

В цьому році не обійтися без плетених моделей з рафії, льону та інших натуральних матеріалів солом'яного кольору. Це незамінний елемент літнього гардеробу. Такий аксесуар ідеально доповнює круїзні і прогулянкові міські образи. Лаконічні костюми або вечірні сукні з такою сумочкою виглядають легко і невимушено, тим самим розвантажують навіть строгий діловий аутфіт.

У цьому сезоні лідирують маленькі моделі круглої форми і у вигляді трапеції. Але навіть стандартна квадратна форма сумки може виглядати яскравіше з грайливим літнім принтом або зав'язаною на ручки хусткою. Гармонійно виглядають такі сумочки в романтичному образі і в стилі кежуал, надаючи особливого колориту і підтримуючи культ екокультури.

Тренд №3. Сумки-скрині і коробочки

Виражена квадратна форма сумки - справжній хіт 2019 року. Величезна кількість маленьких сумочок на подіумі тяжіли саме до квадратної форми. Така сувора геометрія не може залишитися без уваги, тому ідеально підходить для створення безлічі привабливих образів в різних стилях.

Популярні форми квадратних сумок:

- скриньки;

- «кейс візажиста»;

- елегантні коробки;

- яскравий куб;

- докторський саквояж.

Серед мініатюрних виробів квадратної форми є і сумки-браслети, як у Giorgio Armani. Але в основному це невеликі хендхелди, які виступають стильним акцентом. Вони чудово виглядають як з сукнями так і з костюмами, особливо якщо збігаються за кольором з одягом або взуттям.

Тренд №4. Сумка-сідло

Любителькам стилю кантрі або просто оригінальних повсякденних сумок слід знову придивитися до моделі сумки-сідла. Базовий коричневий колір з рудим відтінком добре поєднується зі світлим одягом, нехай це буде навіть романтичне плаття з рюшами. Не будуть зайвими ковбойські мотиви в поєднанні з діловим костюмом в клітку. Для любителів маленьких сумочок і вільних рук, підійдуть невеликі сумочки крос-боді з тією самою самобутньою формою у вигляді сідла.

Тренд №5. Прозорі сумки

Одягом і аксесуарами з прозорого пластика вже практично нікого не здивуєш, адже вони були популярні ще в минулому сезоні. Цього разу імениті дизайнери запропонували багато «кришталевих» сумок з оргскла. Повністю прозорі моделі відкривають весь вміст напоказ, тому подобаються далеко не всім модницям. Цю особливість можна легко виправити за допомогою другої непрозорої сумки.

Двошаровий варіант «сумки в сумці» гармонійно поєднується з легкими сарафанами, топами, жіночними сукнями, костюмами і стандартними джинсами. Такий оригінальний аксесуар з трендовою прозорістю допоможе створити вишуканий легкий образ. Бажаємо вам багато ефектних сумок під ваші стильні і презентабельні наряди з якісних італійських тканин!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()