Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 найтрендовіших речей зі шкіри у 2020 році

05. 02. 2020

Шкіряні речі залишаються одним із наймасштабніших трендів 2020 року. Якщо в попередні сезони йшлося переважно про натуральну шкіру, то зараз весь світ намагається виділити саме штучну екошкіру. На вигляд і за характеристиками вона значно не відрізняється від натуральної. Зате в моральному і матеріальному плані істотно виграє. У цій статті ви дізнаєтеся про 5 найактуальніших шкіряних речей, які забезпечать ефектний зовнішній вигляд на багато сезонів вперед.

 

Модні шкіряні речі 2020

Гладка текстура виробів зі шкіри неймовірно приваблива. В образах вона виглядає яскраво, незалежно від кольору. Повністю шкіряні комплекти та комбінезони дуже гармонійні. Але вони мають бути бездоганні, оскільки такі аутфіти досить сильно привертають увагу оточення. Виглядати завжди стильно допоможе комбінація зі шкірою різних фактур.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg752192-gg752
Еко-шкіра 192/gg752
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg751192-gg751
Еко-шкіра 192/gg751
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg750192-gg750
Еко-шкіра 192/gg750
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg722192-gg722
Еко-шкіра 192/gg722
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg721192-gg721
Еко-шкіра 192/gg721

 

Шкіра чудово поєднується:

  • з будь-яким трикотажем;
  • зі щільним шовком;
  • з легким шифоном;
  • з мереживом і гіпюром;
  • із замшею.

 

Цього року немає однієї єдиної шкіряної речі, яка обов'язково має бути в кожному гардеробі. Це може бути що завгодно: шорти, штани, спідниці, сорочки, сукні та верхній одяг. Забарвлення також балує! Сміливо вибирайте хижі принти, базові натуральні або нереально соковиті кольори. Тільки намагайтеся дотримуватися якої-небудь однієї колірної гамми, щоб випадково не перевантажити образ надмірно барвистими акцентами. Для широкої варіативності образів в гардеробі, ми рекомендуємо звернути увагу на 5 самих популярних речей зі шкіри.

 

Топ-5 актуальних шкіряних речей у 2020

Зі шкіряним одягом можна скласти величезну кількість стильних образів: від скромних офісних комплектів до сміливих аутфітів для вечірки. Цю чудову властивість можна використати для швидкої трансформації робочого образу в романтичний. Трохи змінити зачіску, прикраси, поправити макіяж – і ви вже готові прямо з роботи бігти на побачення.

 

Стильний шкіряний одяг у 2020 році активно спостерігається в колекціях Alexander McQueen, Hermes, Alexander Wang, Tods і багатьох інших відомих брендів. Цього року вони запропонували цікаві варіанти спідниць, штанів і суконь зі шкіри. Але окрім звичних в гардеробі елементів додалися ще оригінальні сорочки, піджаки, жилети та навіть шарфи зі шкіри. Ми пропонуємо зупинитися на 5 базових і самих універсальних варіантах шкіряних речей.

 

1. Спідниці й шорти

Почесне перше місце ми вирішили віддати саме шкіряним спідницям і шортам. По-перше, це два головні тренди сезону. По-друге, навіть коротенька міні-спідниця, що обтягує або ультракороткі шорти в комплекті з об'ємним светром і ботфортами створюють цілком елегантний образ. Зараз в моді широкі шорти, шкіряні спідниці-олівці, А-силует та оригінальний покрій з асиметрією. Комбінувати їх можна з витонченими туфлями й важкими черевиками, з романтичною блузою, топом, спортивним светром. Суворих правил для вдалих поєднань немає, тому варіантів нереально багато!

2. Штани

Скласти модні образи зі шкіряними штанами також не складно. По аналогії зі спідницями вони не вередливі. Тим більше що і тут дизайнери трохи різноманітили звичні фасони оригінальною завищеною талією, різною довжиною і шириною. Приталені штани з високою талією розкішно виглядають в ділових і вечірніх луках. Для більш розслаблених образів вибирайте вільні широкі штани зі шкіри. Це можуть бути укорочені кюлоти або бермуди.

3. Сукні

Шкіряні сукні займають особливе місце в жіночому гардеробі. Вони самі по собі забезпечують повноцінний готовий образ, який треба прикрасити стильним взуттям, сумкою, сережками  – і цього буде цілком достатньо! До вибору такої незвичайної сукні слід віднестися серйозно. Вона обов'язково притягне увагу і повинна сидіти просто ідеально. Благо зараз багато фасонів, які можна вибрати під себе. Але ще краще – зшити сукню зі шкіри на замовлення із якісних італійських матеріалів, які ви знайдете в інтернет-магазині «Stella Ricci».

4. Сорочки

Як тільки шкіряні сорочки з'явилися на подіумах – вони блискавично отримали неймовірну популярність. Дивовижні щонайтонші сорочки з м'якої кольорової екошкіри дуже комфортні, приємні до тіла і ефектно виглядають з сукнями, штанами. Класичний крій можна доповнити оригінальними рукавами або поясом. Привабливість таких сорочок в тому, що вони можуть використовуватися по прямому призначенню, а також в якості легкої «куртки» у поєднанні з топами у білизняному стилі, сукнями та футболками.

5. Плащі, тренчі, куртки

Яскраві, стильні й практичні шкіряні плащі допоможуть вам виглядати чудово навіть в дощову погоду. У моді базові карамельні, сонячні жовті, насичені бордові, пристрасні яскраво-червоні та універсальні чорні кольори. Краще всього вибирати моделі у вигляді довгого тренчу з поясом, які добре поєднуються з будь-яким одягом і від холоду захищають куди краще за модні укорочені куртки. Шкіряні тренчі можна взагалі не зав'язувати або залишити лінію для демонстрації усього образу. Це допоможе візуально витягнути силует і виглядати стрункіше.

 

Створюйте сміливі і впевнені образи з шалено популярної у 2020 році гладкої шкіри!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()