Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 порад, щоб сяяти в новорічну ніч

26. 12. 2018

Напередодні новорічних свят складно все встигнути і викроїти час для себе. Але ж так хочеться, щоб за сімейним столом, незалежно від віку, сиділа не втомлена жінка, а розкішна дівчина. Ми підготували для вас 5 порад, які допоможуть залишатися доглянутими, щасливими і готовими до урочистості.

Порада № 1. Влаштуйте собі повний Relax

Запорука здорового рум'янцю, ясного погляду і свіжого обличчя - повноцінний сон. Поліпшити якість сну допоможуть прості речі: легка вечеря, теплий душ і провітрена кімната. Якщо є час і можливість, відвідайте spa-салон або влаштуйте вечір домашнього догляду за собою. Вранці освіжити обличчя допоможе шматочок льоду з чистої води з ромашкою або огірком. І ще пийте багато води, їжте овочі, фрукти, а також вживайте морепродукти або насіння льону для поповнення омега-3 в організмі.

Якщо ви шукайте справжній еліксир молодості, то можна скористатися азіатськими секретами краси. Для покращення свого здоров'я, вони приймають природні антиоксиданти. Популярним у них залишається сік Ноні - «індійської шовковиці», бромелайн - фермент зі стебел ананаса і сік алое. На смак такі добавки не дуже, тому перед вживанням потрібно обов'язково порадитися з лікарем, щоб ваша «жертва» була не марною. Але вцілому вони підвищують імунітет, покращують метаболізм і уповільнюють старіння.

Порада № 2. Інвестуйте в якість одягу

Речі добірної якості коштують чимало, але це вигідне вкладення в свій гардероб. Люксовий одяг довговічний і не вимагає частого оновлення. Шикарна вечірня сукня з хорошої тканини завжди допоможе вам виглядати на висоті. Якісні речі виглядають дійсно дорого і презентабельно. Вони мають гарні переливи, м'яко спадають, підкреслюють чарівну фігуру і магнетично приваблюють до себе погляди.

Щоб бути впевненою на всі 100% в якості свого вбрання і заощадити на його вартості, рекомендуємо шити сукню у досвідченого кравця з самостійно обраної натуральної тканини. В цьому випадку вам гарантований максимальний комфорт, гарне облягання і купа щирих компліментів. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете величезний асортимент високоякісної італійської тканини дивовижної краси. З нашою допомогою ви точно будете виглядати божественно.

Порада № 3. Підкресліть індивідуальність прикрасами

Речі з дорогих матеріалів допоможуть вам виглядати розкішно. Зробити образ повноцінним і надати йому унікальних ноток - завдання аксесуарів. Залежно від вибору сукні, тонко вкажіть ваш індивідуальний стиль в прикрасах. Це може бути акцент на геометрію, колірні поєднання, повторення візерунків або тематичні мотиви.

Ексклюзивними і неповторними будуть речі ручної роботи з вишивкою, ручним розписом або фантазійними формами. Якщо ваша святкова сукня вже яскрава і блискуча, то не слід доповнювати мерехтливий глиттер помітними прикрасами. Досить буде милих мінімалістичних пуссет або красивої шпильки в волоссі.

Порада № 4. Створіть ефектну зачіску

Навіть найбільш доглянуте волосся в розпущеному вигляді візуально робить образ простішим. Красиве укладання, плетіння або голлівудські локони допоможуть виглядати куди цікавіше і заможніше. Якщо ваша зачіска виглядає так, ніби ви недавно з салону краси - це справжній успіх! З нею ви відчуєте себе королевою. Ця невелика деталь значно підвищить впевненість в собі і рівень серотоніну в крові.

Якщо немає часу на перукаря, то навіть простий пучок може мати святковий вигляд. Для цього оберніть навколо нього по пасму волосся з лівого і правого боку, щоб заповнити «порожнечу». Або доповніть все класичним плетінням. Далі за бажанням можете додати в зачіску трохи блискіток або блискучих шпильок.

Порада № 5. Спробуйте мерехтливий макіяж

Довершити ваш новорічний образ допоможе трендовий макіяж з блискітками. Використовуйте м'які блискучі акценти або відразу заповніть сяйвом повіки, губи і обличчя. Блискітки і гліттер - це безпрограшний варіант для вечірнього макіяжу на Новий рік.

5 способів створити сліпучий макіяж:

1. Підведення з блискітками.

2. Мономакіяж з використанням гліттера.

3. Блискітки у внутрішньому куточку ока.

4. Пудра з мерехтінням.

5. Помада з глітером на губах.

Використовуючи такий ошатний макіяж, обов'язково закріпіть його фіксуючим спреєм. Тоді мерехтливі частинки протримаються весь вечір і не будуть осипатися. І не забудьте привести до ладу брови. Їх правильна доглянута форма допоможе швидко скинути пару зайвих років і вираз втоми.

Бажаємо вам стильного сяючого Нового року і щасливого Різдва!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()