Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 дивовижних тканин, які допоможуть пережити спекотне літо

13. 06. 2018

Коли на вулиці температура піднімається вище позначки +30°C, ми намагаємося зробити наші образи максимально легкими і комфортними. Але навіть в коротеньких шортах буде спекотно, якщо вони пошиті з синтетичного матеріалу. Щоб уникнути таких конфузів, пропонуємо Вашій увазі 5-ку кращих тканин для гарячого літа.

 

ЛЬОН

У теплу пору року лляні речі завжди популярні, оскільки чудово рятують від спеки. Широкий вибір кольору допоможе створити стильний образ, надаючи легкості і природності. Щоб аутфіт не видався надто простим, поєднуйте льон різного кольору або доповнюйте іншими матеріалами.

Плюси:

1. Тканина дозволять дихати тілу.

2. Повністю екологічна.

3. Хороша гігроскопічність забезпечує відчуття прохолоди.

4. Не електризується.

5. Не розтягується.

6. Льон міцний на розрив.

7. Легкий у догляді.

Мінуси:

1. Мнучкий.

2. Не еластичний.

На кожен день вибирайте вільну сукню з чистого льону. А ось для роботи більше підійдуть варіанти з домішкою бавовни. І пам'ятайте, що матеріал не еластичний, тому речі обов'язково підбирайте потрібного розміру.

 

БАВОВНА

Бавовняний одяг ідеально підходить для літа. Він не дуже дорого коштує і є практично у кожного. Бавовняні футболки та шорти виглядають м'якше і акуратніше лляних. Але і тут слід враховувати щільність і якість. Чим щільніше плетіння, тим довше бавовна буде Вам служити і менше буде деформуватися.

Плюси:

1. Тканина приємна і м'яка до тіла.

2. Добре вбирає надлишки вологи і дозволяє шкірі дихати.

3. Не викликає подразнень і алергії.

4. Міцна, не боїться багаторазового прання.

5. Зносостійка і легка в догляді.

6. Прекрасно поєднується з іншими волокнами.

Мінуси:

1. Вироби з бавовни легко мнуться.

2. Можуть дати усадку або розтягнутися.

3. З часом одяг може отримати жовтуватий відтінок.

Речі з бавовни добре показують себе в крої. З такої тканини відмінними виходять облягаючі наряди, приталені і вільні. Колірна палітра може бути скромною і яскравою, чого влітку зазвичай і хочеться. Взуття та сумки на літо також можна підібрати з бавовни.

 

Прошва

Прошва, по суті, та ж бавовна, тільки з гарним декором у вигляді мереживної вишивки. Найчастіше має однотонний колір, але зустрічаються оригінальні варіанти з кольоровими візерунками. Виглядають речі з прошви романтично і трошки кокетливо. З неї шиють гарні блузи, топи з рюшами, сарафани і божественні сукні. Плюси і мінуси як у бавовни. Можна додати, що вона більш ошатна і добре пропускає повітря. Комфортні якості натуральної бавовни доповнюють мереживні просвіти і дірочки. Вони забезпечують додаткову вентиляцію, тим самим роблячи речі неймовірно зручними для тривалого носіння спекотним літом. Підійде такий матеріал під будь-який стиль, навіть діловий. Також її можна використовувати в якості декоративних вставок.

 

ШОВК

Речі з шовку дорогі і вимогливі у догляді. Але ці особливості перекриваються розкішним виглядом. Шовкові блузи, топи, спідниці, сукні і навіть комбінезони забезпечать Вам чудовий вигляд і неймовірний комфорт на весь день. Матеріал підлаштовується під Вашу температуру тіла, але не перегрівається. А висока гігроскопічність і гарна вентиляція забезпечують легкий холодить ефект.

Плюси:

1. Відрізняється хорошою гігроскопічністю і дозволяє швидко випаруватися поту.

2. Приємна, легка і ніжна на дотик тканина, дуже приємна до тіла.

3. Речі з шовку міцні.

4. Має дивовижний благородний блиск.

5. Добре впливає на шкіру, роблячи її гладенькою.

6. Зберігає тіло від перегріву влітку.

7. Захищає від патогенних форм життя.

Мінуси:

1. Ціна.

2. Шовк примхливий у догляді.

3. Вимагає акуратного носіння.

Носити шовкові речі краще не занадто часто, щоб вони встигали «відпочити», провітриться. Це допоможе продовжити термін служби і зберегти бездоганний вигляд. Тканина робить навіть сукню простого крою вишуканою і витонченою. Чудовий вигляд забезпечить сукня-комбінація або спідниця в підлогу з шовку. Приголомшливо доповнює образ і шовкова хустка, яка відразу допоможе візуально виглядати дорожче Вашому комплекту одягу.

 

Шифон

Повітряний матеріал не тільки врятує від спекотної погоди, а й створить літній легкий образ. В тонких шифонових сукнях хочеться швидше побігти або на бал, або на море. Шифон добре драпірується, тому з його допомогою можна надати додаткових об*ємів у потрібних місцях і приховати все зайве.

Плюси:

1. Повітряний, легкий і м'який.

2. Шифон довго зберігає свій колір.

3. Стійкий до розривів, довговічний.

4. Гігроскопічній, стійкий до дії бактерій.

5. Забезпечує відмінний повітрообмін.

6. Чудово драпірується.

Мінуси:

1. Складний для крою та пошиття.

2. Вимогливий в догляді.

3. Низька міцність.

Невелика щільність шифону робить речі напівпрозорими, тому їх слід використовувати в кілька шарів або комбінувати з підкладковою тканиною. Для літа підійдуть сукні, сарафани, довгі спідниці і витончені блузи.

 

Натуральні матеріали високої якості будуть служити не один сезон, тому це ще і вигідна інвестиція у свій гардероб. Ми розглянули переваги і недоліки льону, бавовни, прошви, шовку і шифону, щоб Ви зробили правильний вибір на їхню користь.

 

Бажаємо, щоб відтепер будь-яке Ваше літо було приємним і комфортним!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()