Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

6 осінньо-зимових трендів, на які потрібно звернути увагу в першу чергу

16. 09. 2020

У нових дизайнерських колекціях багато чого повторюється з попередніх років. Але є тренди сезону осінь-зима 2020-2021, які істотно виділяються на загальному тлі. Про них сьогодні й піде мова в цій статті.

 

Провідні тренди осінь-зима 2020-2021

Мода на свідоме споживання і довговічність трендів набирає все більших обертів. Не дивно, що популярними залишаються знайомі нам шкіряні вироби, брючні костюми, кейпи, трикотажні жилети, вікторіанський стиль та акценти з 80-х. Тому навіть самим завзятим модницям кардинально змінювати гардероб не доведеться. Для охочих освіжити базу оригінальними новинками, рекомендуємо звернути увагу на 6 трендів сезону осінь-зима 2020-2021.

 

1. Розкішні гобелени

Витончені малюнки стародавніх гобеленів органічно виглядали на подіумах в Парижі. Це оригінальне доповнення осінньо-зимового гардероба для створення ніжних романтичних та ефектних вінтажних образів. За зовнішнім виглядом тканина гобелен нагадує витканий вручну килим без ворсу. При цьому вироби з такого матеріалу виглядають як справжні витвори мистецтва. Серед ключових орнаментів популярними будуть сюжетні сценки, різні хитромудрі орнаменти та флористичні мотиви. Надихнутися образами з гобелена та жаккарда можна у Prada, Gucci, Celine, Valentino і Miu Miu.

 

2. Контрастні лацкани

Трохи урізноманітнити звичні речі допоможе мода на контрастні лацкани. Таку цікаву деталь дизайнери використовували в жакетах, пальто та тренчах. Оригінально виглядають асиметричні варіанти, як у Alexander McQueen. Для втілення цього тренду ідеально підходить пальтова тканина. Це може бути двостороннє сукно дабл або вовняна тканина. Її гармонійно підібрані контрастні кольори і висока якість виготовлення дозволяють без зайвого клопоту створити універсальну трендову річ, яка прослужить роками. Не забудьте підібрати пару речей в тон до лацканів. Це найпростіший модний трюк, який допоможе Вам швидко зібрати образ і виглядати бездоганно.

 

3. Довга бахрома

Бахрома тримає свою популярність вже кілька сезонів поспіль. Цієї осені дизайнери закликають орієнтуватися на довжину: чим довше, тим краще. На подіумах вона прикрашала спідниці, сукні, штани, сумки і пальто. Довга бахрома виглядає святково, ошатно та робить образ легким, повітряним та динамічним. Для любителів особливої ​​естетики – це цікавий акцент в дусі мінімалізму. Найбільш елегантні варіанти поєднання бахроми зустрічалися у Bottega Veneta і Prada.

 

4. Штани з розрізами

Штани з незвичайними розрізами спереду і збоку були помічені ще в минулому сезоні. Але в осінньо-зимовій колекції 2020-2021 їх набагато більше і виглядають вони цікавіше. Варіантів багато: обтислі штани, класичні, широкі. В якості тканини – трикотаж, шкіра, твід і т.д. Оригінальні розрізи миттєво привертають увагу і суттєво перетворюють звичні аутфіти. Такі штани відмінно виглядають з твідовими жакетами з тканини Шанель.

 

5. Statement-рукава

Величезні рукави продовжують радувати своїми незвичайними формами. Цього разу в моді фантазійні рукава-буфи, рукава-мутони зі спущеною лінією пліч і вираженим об’ємом. Найцікавіші варіанти модних рукавів можна побачити в колекції Fendi. Попри свою гіпертрофовану величину, виглядають вони гарно й охайно.

 

6. Оксамит

Одним з найбільш розкішних і незмінних трендів осінньо-зимового сезону залишається оксамит. Дуже багато представлено чорного, смарагдового і темно-синього оксамиту. Ідеальними компаньйонами благородної тканини вважаються шовк, шифон і блискучий атлас. Вони чудово відтіняють глибокий колір і світлопоглинаючу фактуру оксамиту. Справжнім хітом цього сезону вважається оксамитовий брючний костюм, наприклад, як в колекції Emporio Armani.

 

Де купити брендову тканину для пошиття ексклюзивного одягу

Ознайомившись з головними тенденціями сезону осінь-зима 2020-2021, Ви зможете проаналізувати свій гардероб і продумати майбутні покупки. Створити власний неповторний стиль допоможе якісна італійська тканина від «Stella Ricci». З її допомогою можна зшити довговічні дизайнерські речі, які підкорюють погляд своєю розкішшю, а тіло – ніжністю фактури.

 

Подбайте про свій стильний комфорт у новому сезоні осінь-зима 2020-2021!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()