Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

6 речей, в якість яких варто вкластися

02. 05. 2019

Виглядати щодня бездоганно, ніби вас одягає ціла армія стилістів цілком реально і без космічних сум. Насправді існує шість речей, які надають аристократичного шарму образам. Вони завжди актуальні, виглядають дорого і престижно. Пропонуємо детальніше вивчити вироби, які послужать вигідною інвестицією в ваш гардероб.

Як виглядати дорого без зайвих витрат?

Співвідношення ціна - якість завжди нагадує про себе, коли хочеться мати дивовижний вигляд, ніби з обкладинки журналу. У багатьох статтях на цю тему результат один: потрібно змиритися і купувати дорогий одяг з натуральних тканин. Адже одна дорога річ краще п'яти дешевших. І з цим важко не погодитися. Але хочеться внести поправки в це переконання.

Ідеальні речі для інвестиції:

1. Пальто.

2. Костюм.

3. Вечірня сукня

4. Сумка жорсткої форми.

5. Туфлі-човники.

6. Окуляри.

Якщо у вас є можливість ні в чому собі не відмовляти - це прекрасно! Але якщо бюджет обмежений, то нова дизайнерська кофтинка, яку ви надягнете всього пару раз, явно буде зайвою. У цьому випадку важливо, щоб витрати на гардероб окупили себе в майбутньому і виправдали свою високу ціну. Якщо і витрачати умовно останні гроші, то тільки на якісну основу вашого гардеробу, а не на швидкоплинні тренди.

Стильні речі за 10% від їх реальної вартості

Навіть якщо ви зважилися купити одну базову річ ідеальної якості, то її справжня ціна може змусити вас різко поміняти свої плани і почати турбуватися. Якщо ви не ганяєтеся за брендами, але хочете бути впевненою в якості виробу, то краще за все зшити одяг на замовлення. Можна навіть створити не ідентичні, але схожі моделі відомих марок. Такі речі відмінно сядуть по фігурі і будуть виглядати дорожче за свою реальну вартість. Рекомендуємо вивчити топ-6 базових речей, на яких не варто економити.

1. Класичне пальто

Елегантне класичне пальто - це дорога покупка, на яку складно зважитися. Але саме ця річ найбільше варта грошових вкладень. Якісне кашемірове пальто може прослужити мінімум років п'ять, а то і все життя. Воно підкреслить ваш хороший смак і респектабельність. Італійські пальтові тканини допоможуть створити вам еталонну двобортну модель бежевого кольору з неймовірно приємною текстурою.

2. Універсальний костюм

У гардеробі важливо мати хоча б один костюм, але максимально ідеальний у всіх сенсах. Правильно підібраний фасон може стати прекрасним варіантом для співбесіди, ділових зустрічей, вечірнього виходу, романтичних прогулянок по місту і навіть подорожей. Для початку він повинен добре сидіти. Для цього слід регулювати костюм під себе в ательє або відразу шийте на замовлення.

Другий секрет - це якісні тканини, що не зминаються. Відсутність заломів і потертостей забезпечує той самий дорогий вид. Для цього підійдуть натуральні італійські тканини з вовни, кашеміру і шовку. Хоча невелика домішка в них синтетики ще краще забезпечить бездоганний вигляд без заломів.

3. Вечірня сукня

Зупинитися на одній сукні - нереальне завдання для будь-якої жінки. Але все ж вам ніколи не завадить справді розкішна сукня для особливих випадків. Вона повинна підкреслювати принади, бути досить консервативною і одночасно жіночною. Гарний колір, вишукані переливи і витончений силует у сукні допоможуть створити високоякісні італійські тканини.

Кращі тканини для пошиття ідеальної сукні:

1. Охолоджуючі: шовк, мереживо, атлас.

2. Зігріваючі: оксамит, тафта, парча.

3. Напівпрозорі: шифон, сітка, органза.

Тут відразу напрошується та сама «маленька чорна сукня», про яку чули всі. Чорний колір дійсно універсальний і приголомшливо сексуальний, але не варто обмежуватися тільки ним. Придивіться ще до пастельних відтінків і білого кольору, які надають образу королівського благородства і юнацької свіжості. Правильно підібраний фасон сукні можна одягти на урочистість, вечірку, похід в ресторан, театр або на роботу.

4. Сумочка жорсткої форми

Серед величезної кількості варіацій сумок, гроші можна вкласти саме в сумку суворої жорсткої форми. Вони завжди виглядають виграшно і допомагають надати «лакшері» ефекту образу. Розмір, колір і форма вже не так сильно мають значення, хоча навесні і влітку вигідніше виглядають нюдові моделі, а восени і взимку - благородні відтінки дорогоцінних каменів. Якщо сумка справді дорога і якісна, то навіть образ в комбінації з одягом з мас-маркету буде виглядати шикарно.

5. Туфлі-човники

І знову класика. Але немає нічого кращого для створення стильного елегантного образу, ніж класичні туфлі-човники. Будь-яка з перерахованих вище речей буде виглядати в рази дорожче в комбінації з цим незамінним взуттям. Прості, лаконічні на вигляд, вони надають такого шарму і органічності образу, що складно уявити замість них щось інше. Туфлі-човники в будь-якому виконанні виглядають красиво, найчастіше незалежно від ціни. Але тут важливо, щоб вони були максимально комфортними і стійкими до зносу.

6. Сонцезахисні окуляри

Правильно підібрані сонцезахисні окуляри допоможуть поліпшити пропорції обличчя і підняти зовнішній вигляд на високий рівень. Виберіть мінімалістичну модель з ідеальною формою оправи для вашого обличчя. Такий акцент продемонструє ваше тонке почуття стилю і хороший смак.

Якщо комбінувати в образі мінімум дві-три перераховані речі, то успіх вам гарантований. Натуральні італійські тканини за доступними цінами для створення розкішного одягу вибирайте в інтернет-магазині «Stella Ricci». Бажаємо вам в будь-якій життєвій ситуації виглядати бездоганно!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()