Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

7 шкіряних речей для стильного весняного образу

03. 04. 2019

Речі зі шкіри в цьому сезоні вважаються одним з найпопулярніших трендів. І не важливо, натуральна вона чи штучна. Головне, щоб впізнавана фактура майстерно підкреслювала всі принади вашої фігури. Ми підібрали для вас 7 розкішних речей зі шкіри, які можна легко міксувати зі звичним одягом для створення дивовижних весняних образів.

Особливості одягу зі шкіри

Часто шкіра вважається досить складною для образу, тому використовують її дозовано. Але зараз вона стала більш універсальним матеріалом, який дає можливість швидко і легко створити неймовірно стильний аутфіт навіть з базовою річчю. Тим більше що кольорова шкіра цієї весни впевнено розбавила усталений чорний колір.

Актуальні кольори шкіри:

- бежевий;

- рожевий;

- пудровий;

- приглушено-блакитний;

- оливковий;

- червоний;

- марсала;

- теракотовий і пісочний.

Щоб речі зі шкіри не надавали вам зайвих об`ємів, вибирайте приталені силуети. Одяг оверсайз підійде тільки дівчатам з тендітною фігурою. Зараз немає заборон в поєднаннях, тому цілком вітається і шкіряний тотал лук. Але оскільки і сама по собі шкіра виглядає вражаюче, можна комбінувати її з менш яскравим одягом з трикотажу в якості зручних повсякденних образів. Для цього використовуйте одну з 7-ми вдалих шкіряних речей на весною 2019.

1. Шкіряне пальто
Весною 2019 звичну шкіряну куртку можна змінити на елегантне шкіряне пальто або плащ з поясом. Такі моделі чудово виглядають на будь-якій фігурі. Вони візуально витягують силует і підкреслюють талію за допомогою пояса. Надати щільному матеріалу витонченості і м'якості в образі допоможе шовкова хустка або легкий шарф з трикотажу. Завершити яскравий комплект допоможуть модні сумки цікавої форми.

2. Піджак зі шкіри

Якщо вам хочеться знайти відмінну альтернативу бежевому тренчу, вибирайте шкіряний піджак. Він практичний, зручний і універсальний. Добре виглядає з сукнями, спідницями і брюками. Буде доречним в повсякденному образі і варіанті для офісу. Щоб відчувати себе в ньому комфортно весь день, придивіться до варіантів з тонкої шкіри.

3. Шкіряна сорочка

Створити стильний і розслаблений образ допоможе шкіряна сорочка. Вона відмінно тримає форму, красиво підкреслює лінію плечей і виглядає дорого. Поєднувати її найкраще з вільними брюками з трикотажу, з вузькою і струмуючою спідницею. Класична комбінація в чорно-білому кольорі з яскравими аксесуарами дозволить створити гармонійний ансамбль.

4. Шкіряна сукня

Будь-який фасон шкіряної сукні дозволить створити ефектний образ. Незвичайний матеріал виглядає самодостатньо, тому слід обмежити себе у виборі прикрас і додаткового декору. Зробити не таким зухвалим образ зі шкіряною сукнею в білизняному стилі допоможуть поєднання з водолазкою або футболкою. Взуття при цьому може бути як на підборах, так і на рівній підошві.

5. Шкіряний комбінезон

Робоча уніформа в цьому сезоні вважається окремим трендом. Так чому б не подвоїти її актуальність за рахунок матеріалу? Якщо денім занадто швидко поширився в масах, то комбінезони зі шкіри зустрічаються рідше. Виглядають при цьому вони куди цікавіше, особливо в бежевих, коричневих, зелених і червоних відтінках.

6. Шкіряна спідниця

Спідниці з шкіри завжди були найпростішим варіантом впровадження шкіряного одягу в гардероб. У цьому сезоні багато колірних варіантів спідниці-олівця, А-силуету, плісе і з запахом. Але найпопулярніші - спідниці асиметричного крою. Саме незвичайна форма здатна підкреслити ваш індивідуальний стиль і чудовий смак. Носити їх можна з кашеміру водолазкою, укороченими і фактурними светрами з великою в'язкою.

7. Шкіряні штани

На зміну шкіряним легінсам прийшли більш вільні брюки-банани, кюлоти і галіфе. Такі моделі набагато зручніші і більш універсальні. Вони чудово поєднуються з жіночними блузами і спортивними світшотами. Підійдуть довгі і укорочені моделі, але з високою посадкою з незвичайним відворотом або поясом.

Швидше створюйте спокусливі весняні образи з шкіряним одягом, які високо оцінять всі!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()