Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

7 шикарних трендів для розкішного образу в новорічну ніч

05. 12. 2018

З початку зими багато дівчат спантеличені питанням, що вдягнути на Новий рік, щоб бути найкрасивішою, привабливою і модною? Ми підібрали для вас святкові наряди, які допоможуть виглядати ефектно і стильно на будь-який новорічній вечірці.

 

1. Оксамитова розкіш

Обираючи стильний образ на Новий рік 2019 неможливо пройти повз сукні з оксамиту. Вона підходить для створення чудового образа з королівськими нотками. Оксамитовий одяг заворожує кожним вигином. В одязі з такої тканини незалежно від довжини і фасону ви будете виглядати граціозно і вишукано.

Щоб наряд ідеально сидів і був унікальним, рекомендуємо пошити оксамитову сукню на Новий рік з якісної італійської тканини. Ексклюзивний образ допоможе вдало виділитися на святі і почути безліч компліментів. М'які переливи натуральних матеріалів виглядають особливо благородно в поєднанні з перловими сережками.

 

2. Великі рукави

Якщо ви хочете зустріти Новий рік в злагоді з трендами, то сукні з об'ємними рукавами і оборками - ваш варіант. Відкриті плечі і глибоке декольте прекрасно компенсують величезні рюші. Такі моделі більше підійдуть струнким високим дівчатам, яких не скомпрометує великий об'єм.

З пишними воланами добре виглядає сукня-бандо. Вона підкреслить жіночність і акцентує увагу на шиї, плечах і ключицях. Фасон особливо хороший для дівчат з вузькими плечима і великими стегнами. Візуально плаття промалює заповітну фігуру «пісочного годинника».

 

3. Елегантна класика

Що надіти на новорічний корпоратив, якщо потрібно виглядати стримано? Або святкування призначено відразу після робочого дня і приїхати в повному параді не вийде? Для вирішення таких завдань слід вибирати елегантні аристократичні образи. Класичний варіант - сукня-футляр однотонного кольору з красивим декором у верхній частині, який можна заховати під піджаком.

Для справжніх бізнесвумен підійде помірно ошатний монохромний образ в бордовому кольорі з золотими прикрасами і шовкової блузою. Більш розслабленим варіантом з діловою ноткою буде сукня-піджак. Але її довжина підійде тільки для молодіжної компанії, де немає суворих заборон і обмежень в одязі.

 

4. Прозорі сукні

Легкі і повітряні вироби з шифоновими елементами зараз в тренді. Повністю прозоре плаття на Новий рік в комплекті з боді можуть дозволити тільки екстравагантні дівчата з ідеальною фігурою. Щоб виглядати стильно, але не так відверто, рекомендуємо вибирати подвійні сукні з прозорою накидкою.

Чарівно виглядають напівпрозорі моделі темно-синього і чорного кольору з зображеннями місяця і зірок. Образ виходить загадковим, романтичним і справді новорічним. Ці сукні виграшно виглядають з карнавальними масками і мінімальною кількістю прикрас.

 

5. Спокусливі комбінезони

На Новий рік 2019 можна зшити ексклюзивний комбінезон. Святковими виходять моделі з оксамиту, шовку і мережива. Особливо актуальні вироби з асиметричним кроєм, бантами і рюшами. Комбінезони виглядають елегантно і стримано, що доречно для корпоративних вечірок.

 

6. Блискучі образи в стилі диско

Блискітки, паєтки та металізований ефект особливо актуальні в новорічну ніч. Це прекрасна можливість з голови до ніг огорнутись в усе блискуче без побоювань. Якщо ви не готові так сильно привертати до себе увагу, цілком достатньо вдягнути гарну спідницю з переливами під улюблену кофтинку або светр. В цьому випадку ви точно не помилитесь!

 

7. Чорне із золотом

Навіть якщо ви не забобонні і не довіряєте гороскопам, вас все одно зацікавить, які кольори для одягу на Новий рік 2019 слід вбирати. Найбільше в святкову ніч актуальним буде маленька чорна сукня з золотистими візерунками або прикрасами. Цей вибір втілює модні тренди і перегукується з символом Жовтої Земляної Свині.

Популярні сукні в бордових і пастельних тонах, особливо в жовтих і фіолетових відтінках. Також не варто забувати про золотисті і срібні шати.

Бажаємо вам підібрати чудовий образ і бути найчарівнішою в Новий рік 2019!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()