Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Біла сукня з натуральної тканини - must have цього літа

09. 06. 2021

Біла сукня - літній еквівалент маленької чорної сукні. Це універсальний елемент гардеробу з нейтральним кольором, який підійде абсолютно до всього. Білі сукні просто необхідні, оскільки виглядають бездоганно красиво на будь-якому відтінку шкіри та типові статури. Вони миттєво додають жіночності вашому образу. Ми вибрали 4 кращих тканин для пошиття ідеальної білої сукні, до якої ви будете повертатися знову і знову.

Основні тенденції білих суконь 2021

Формула красивого повсякденного літнього одягу не змінювалася роками: біле плаття з еспадрильї або лофери та солом'яна сумка-кошик. Сукня білого кольору без проблем поєднується з гладкою курткою і крутими кросівками для літа в міському стилі. Воно таке ж універсальне і розкішне, як і його темний аналог. Але білий колір привносить в образ свіжість, яка просто чарівна для літа.

 

Білі сукні завжди приємні й легко піддаються стилю, це як неофіційна форма для елегантної леді. Збираєтеся ви на прогулянку, на вечірку після весілля або відпочити біля басейну - все, що вам потрібно зробити, це додати сандалі та прикраси, щоб почати свій день.

 

Довжина міді вже не перший рік входить в число фаворитів модниць. Плаття, що доходять до середини ікри, елегантні, ідеально підходять для будь-якого випадку. Мінісукні особливо розкішно виглядають влітку, оскільки вони кидають виклик спекотним дням. Тому не дивно, що професіонали моди знову роблять акцент на сукнях міді та міні. Подивімось на наш модний варіант стилю білих суконь з 4 найпопулярніших тканин, з якими сукні стають практично другою шкірою.

Кращі тканини для пошиття білої сукні на літо

Тенденції приходять і йдуть, але влітку ви завжди будете любити біле плаття. Тому варто інвестувати в те, що можна носити з року в рік. Ми підготували кілька варіантів тканин та стилів суконь, які дозволять вам не купувати ще одну білу сукню упродовж дуже й дуже довгого часу.

Шовк

Шовкові білі сукні створені спеціально для того, щоб ваш чоловік божеволів від вас. Лаконічне біле плаття з шовку додасть вам красивї жіночності з сексуальним вирізом на спині або спокусливими перловими складками при найменшому пориві вітру. Шовк відмінно регулює температуру тіла, тому в такій сукні вам буде комфортно завжди.

 

Актуальні фасони:

  • довга сукня з тонкими бретелями;
  • з глибоким вирізом і відкритою спиною;
  • коротке плаття з закритим верхом і об'ємними рукавами.

 

Шовкова сукня в білизняному стилі зручна й універсальна на всі випадки життя. Такі білі сукні зустрічаються повсюдно і можуть стати вашим улюбленим предметом гардероба на кожен сезон. У ній можна зустріти ранок на пляжі, піти в ресторан з коханою людиною або просто пообідати з подругами. Одягніть до сукні якісний піджак або блейзер - і в ній можна піти на роботу.

Прошва

Будь то дуже груба або тонка тканина - білі сукні з прошви виглядають дуже красивими, витонченими, жіночними та романтичними. Щоб підсилити цей ефект, цього літа ми також звертаємося до обтислих фасонів і моделей з підкресленою талією. Поєднуємо аксесуари тілесного кольору для легкого образу.

 

Білі сукні з прошви просто ваблять своєю простотою. При цьому будь-яка дівчина буде виглядати в них надзвичайно. Гарне біле плаття міді з прошви, створює легку і невагому атмосферу. Це ідеальний літній одяг, який миттєво викликає в уяві образи залитої сонцем відпустки. Бавовняна сукня з мереживними візерунками відмінно поєднується з золотими прикрасами та модною солом'яною сумкою, створюючи ансамбль, гідний найкращих островів Греції. Такі білі сукні можна доповнити хитромудрими прикрасами та ремінцями на підборах, щоб завершити образ.

Трикотаж

Трикотаж не зовсім та тканина, яка спадає на розум, коли ви думаєте про літній одяг. Але легкий тонкий трикотаж в рубчик - це один з головних трендів цього літа. Для створення повністю білих нарядів, схвалених Instagram, вам потрібно вибирати максимально лаконічні та приталені білі сукні з тонкого трикотажу. Поєднуйте з ними фактурні прикраси, металеві аксесуари, срібні та діамантові сережки-кільця або ефектний годинник. А оскільки трикотаж не обмежує рухів, плаття виходить не тільки красивим, але й максимально зручним.

Льон

Кращі лляні сукні - це ті, про які ви забуваєте, як тільки одягаєте їх. Це означає, що вони легкі, не скроєні занадто близько до тіла і, як правило, їх приємно носити в спекотні літні дні. Це відмінний варіант, щоб побігати у справах, насолодитися пікніком далеко від суспільства або прогулятися в саму спеку з приємними відчуттями легкої прохолоди та свіжості.

 

Правильно підібраний фасон і натуральна надтонка тканина допоможуть вам створити розкішну сукню, яке заслуговує прогулянок десь на пляжі в Санторіні або прогулянок з коктейлями на заході в Позітано. При цьому воно буде виглядати також невимовно гарно, навіть якщо ви просто йдете за смачною піцою недалеко від будинку.

Де купити натуральні тканини

За придбанням якісної натуральної тканини рекомендуємо звертатися в спеціалізовані точки, наприклад, інтернет-магазин італійських тканин "Stella Ricci". Натуральні тканини з самої столиці моди на порядок вище своїх аналогів за зовнішнім виглядом і якістю. Італійські тканини завжди приємні на дотик, комфортні до тіла і досить міцні. Вони дають вам 100% перевагу у вигляді надійності матеріалу, довговічності одягу, відчуття легкості та чистоти навіть в найспекотніший день.

 

Краса білої сукні полягає в простоті та мінімалізмі. Тому, ніколи не перебільшуйте свій образ зайвими аксесуарами. Додатковий шик ви можете створити граючи з воланами, рюшами та вишивкою.

 

Демонструйте свою індивідуальність, створюючи своє ексклюзивне біле плаття з натуральної тканини!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()