Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Бежевий у тренді: специфіка створення монохромного образу

23. 01. 2019

У весняно-літньому гардеробі 2019 року багато кутюр'є виділили бежевий колір. Він благородно виглядає в однотонних комплектах і в поєднанні з півтонами. Пропонуємо подивитися приклади вдалих поєднань на всі випадки життя в представленій нейтральній гамі.

 

Особливості створення total beige look

Напрямок «тотал лук» з різною популярністю зустрічається щороку. Деякі вважають його поганим тоном, інші - справжнім порятунком. Головною причиною протилежних поглядів виступає різне смислове навантаження цього словосполучення.

 

Total look - це:

1) повне копіювання аутфіта знаменитості;

2) комплект, який комбінує речі тільки одного бренду;

3) створення образу з речей в одному кольорі або гамі його відтінків.

Перші два поняття мають трохи негативне сприйняття серед модниць. Третє навпаки, є актуальним незалежно від часу і стилістичних віянь. У тому сезоні натуральний бежевий колір користувався найбільшим попитом для створення монохромного аутфіта. Він чудово виглядає в будь-якому одязі, підходить всім незалежно від віку.

 

Переваги монохромних образів:

1. Речі одного відтінку візуально витягають силует.

2. Дозволяють вигідно виділити яскраві акценти.

3. Допомагають виглядати ефектно і дорого.

4. Спрощують процес вибору і створення гармонійних комплектів в одязі.

Бежевий виграшно виглядає в палітрі кольорів від молочно-білого відтінку до жовтувато-коричневого. Цей фактор особливо корисний для дівчат, які вибирають речі виходячи зі свого кольоротипу. Завдяки великій кількості відтінків, кожна знайде для себе колір, що підходить. Контрастні «літо» і «зима», можуть вибирати світлі відтінки з холодним подтоном. Для «осені» і «весни» підійдуть теплі тони з жовтизною.

 

Правила вдалих поєднань total beige

Бежевий колір не завжди сприймають з ентузіазмом. Завжди є побоювання виглядати блякло і непомітно. Щоб розвіяти подібні переконання, слід правильно поєднувати між собою речі одного кольору.

 

1. Робіть акцент на різні фактури.

Це допоможе створити цікавий об'ємний образ, який виведе вас з плаского двомірного простору. Такі комплекти хочеться розглядати. Поєднувати, наприклад, можна шерсть, бавовну, шкіру і шовк.

 

2. Комбінуйте різні відтінки бежевого.

Часто речі одного кольору виглядають як цілісний костюм або готовий комплект. Але от якщо замінити пару речей на більш світлий або більш темний відтінок, то аутфіт вийде контрастним і архітектурним. Якщо при цьому дотримуватися послідовності розташування відтінків, то гармонійний вигляд вам забезпечений.

 

3. Грайте з принтами.

Зробити невеликий акцент у тій же кольоровій гамі допоможуть принти. Вибирайте смуги, клітини, квіти в бежевих або ахроматичних кольорах. Але пам'ятайте, що такі доповнення будуть привертати увагу. Тому заздалегідь визначте, що б ви хотіли підкреслити в вашому образі.

 

4. Додайте трохи контрастного кольору.

Зробити бежевий наряд помітним допоможуть яскраві вкраплення у вигляді аксесуарів, головних уборів або панчіх. Спробуйте додати ремінь і взуття насиченого кольору, щоб виділитися з натовпу.

 

5. Вибирайте всі елементи образу тон в тон.

Ще одна невелика порада, яка буде максимально притягувати увагу своєю простотою. Вдало підібрані речі одного кольору виглядають як єдине ціле, надають особливого шарму і ноток перфекціонізму.

Бежевий колір - універсальний. Він підійде для створення повсякденних, ділових і святкових нарядів в елегантному ключі.

Бажаємо вам стильних і жіночних аутфітов на весну-літо 2019 року в трендовом бежевому кольорі!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()