Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Брюки карго: від військової брутальності до елегантної жіночності

20. 02. 2019

Військовий стиль не раз ставав трендовим. У цьому році дизайнери запропонували трохи відійти від звичного мілітарі і звернулися до його окремої гілки - стилю карго. Особливо привернули увагу зручні штани з великою кількістю кишень, які можна носити куди завгодно. У чому їх винятковість і з чим поєднувати жіночі штани карго, ми розповімо далі.


Особливості штанів в стилі карго
В ході історії жінки запозичили з чоловічого гардероба багато речей. Штани карго - не виняток. Модель створена спеціально для полегшення служби військовослужбовців і портових вантажників. Але їх висока практичність і зручність поступово завоювали серця дам.
Характерні риси стилю карго:

  • Широкий вільний крій.
  • Численні кишені.
  •  Натуральні матеріали.
  • Основний колір - хакі.
  • Зав'язки, защипи, ремінці.

Жіночі брюки карго - це симбіоз робочого одягу і стилю мілітарі. Популярний тренд весни і літа 2019 року трохи відрізняється від класичних канонів. У ньому кишені вже не мають колишньої значущості, фасони дивують розмаїттям, а матеріали можуть бути цілком витонченими і тонкими.


Вибираємо стильний крій жіночих брюк
Зараз штани в стилі карго мають високу і низьку посадку, щільно облягають, представлені в багатьох кольорах. Крім прямого крою дизайнери пропонують оригінальне виконання в крої галіфе. Деякі моделі і зовсім позбавлені накладних кишень. Серед декоративних елементів популярні всілякі застібки, лямки та пряжки.
Трендові моделі:

  •  прямий крій з боковими кишенями;
  • завужені із застібками;
  • з манжетами або зав'язками внизу;
  • облягаючий фасон по типу скінні;
  • укорочені до середини литок.

При виборі обов'язково зверніть увагу на кишені, адже вони можуть візуально повнити. Низ довгих штанів пару разів підверніть, щоб відкрити щиколотки. Це додасть всьому образу легкості та елегантності. Такий варіант жіночно виглядає зі взуттям на підборах. Пошити штани карго можна з тонкого деніму, сатину, льону, трикотажу і шовку.


Вдалі образи з брюками карго
Практичні військові штани поступово перетворилися в елемент базового гардероба. Виглядають вони стильно і за необхідності неймовірно функціональні. Оцінять перевагу безлічі кишень мами на прогулянці з малюком, любителі пікніків за містом і ті, хто не любить займати руки сумками. Пропонуємо розглянути стилістичні варіанти поєднань в одязі з брюками карго.


Стиль casual
Надати образу ділового виду і зберегти максимальний комфорт можна в поєднанні звужених штанів карго з сорочкою, блузою і піджаком. Туфлі човники або балетки ідеально завершать жіночний образ. Так можна з'явитися в офісі і навіть на ділових переговорах, в залежності від дрес-коду. Для важливих заходів вибирайте спокійні кольори і невеликі кишені.


Повсякденний
На кожен день підійдуть широкі і завужені брюки. Вони відмінно поєднуються зі светрами, роблячи образ затишним і зручним. Взуття можна вибирати будь-яке, в залежності від ситуації і особистих переваг: туфлі, сандалі, кросівки або ботильйони.


Спорт-шик
Прямий і вільний крій брюк в стилі карго чудово поєднується з білою майкою-алкоголічкою і короткими топами. При цьому довжина штанів може бути різною, взуття переважно спортивне. Але якщо в такому комплекті кеди замінити на туфлі, то вийде не менш ефектно і стильно.


Зі шкіряною курткою
Навесні немає нічого простішого, ніж доповнити образ з брюками карго стильною шкірянкою. Вам тепло і зручно, а зовнішній вигляд - сміливий і зухвалий. Для створення більш легкого молодіжного настрою, шкірянку можна замінити на бомбер або джинсовку.
Переваги стилю Cargo в його практичності, неймовірному комфорті і різноманітності фасонів. Якщо раніше це були переважно військові штани, то зараз можна створити витончений урочистий костюм в такому стилі з найніжнішого шовку.
Зичимо вам знайти свої універсальні штани карго для створення вдалих романтичних, спортивних та ділових образів в 2019 році!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()