Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Ефектні літні образи для жінок за 50

26. 06. 2019

Ефектні літні образи для жінок за 50

 

Будь-який вік - прекрасний! Адже жінка завжди може виглядати стильно і привабливо. А останнім часом саме зрілі пані дають фору молодим своєю винятковою красою та унікальним стилем. Сьогодні ви переконаєтеся в цьому самі на прикладі модних блогерів віком 50+, аутфіти яких беруть на замітку навіть юні дівчата.

Топ-3 неймовірних жінок, яким за 50

Багато пані з шикарними зовнішніми даними і приголомшливим почуттям стилю, зізнаються, що навіть в молодості не виглядали так розкішно, як зараз. Їм більше 50-ти, але вони як і раніше прекрасні і сповнені енергії. І у них однозначно є чому повчитися! Пропонуємо надихнутися прикладами стильних поєднань для літа від дивовижних жінок.

 

1. Жаклін Берріді Писано (Zaklina Berrido Pisano)

Це італійський модний блогер, успішна бізнес-леді і бабуся двох прекрасних онучок. Складно повірити, але в цьому році їй буде вже 53 роки. Вона дуже любить займатися спортом і завзята прихильниця правильного харчування. Це і є її головні секрети молодості разом з косметичними процедурами і хорошим настроєм. Жінка ніколи не слідувала стереотипам жіночої моди, але її тонкий смак завжди захоплював оточуючих.

2. Бібі Хорс (Bibi Hors)

Розкішна жінка з Мюнхена - прекрасний блогер, персональний шопер і стиліст. Активно веде блог під назвою «Шоколадні роки» (schokoladenjahre), де можна побачити величезну кількість приголомшливих образів для жінок 50+ на всі випадки життя. Вона руйнує модні стереотипи, оскільки не боїться яскравих поєднань в одязі і великої кількості аксесуарів.

3. Ясміна Россі (Yasmina Rossi)

Відома американська модель, 1955 року народження родом з Франції. Вона категорично проти медикаментів і ніколи не зверталася до пластичних хірургів. Бажання бути природною в усьому підтверджують її довге посивіле волосся. У моделі всього три правила для гарного зовнішнього вигляду: робити те, що любиш; дотримуватися здорового способу життя; регулярно доглядати за тілом і волоссям за допомогою натуральних олій.

 

Основи базового гардероба для зрілих жінок

Мода для тих, кому за 50 будується на витонченому стилі. Добре виглядають мінімалістичні комплекти, які не вимагають багато прикрас. Вітаються оригінальні аксесуари, стриманий макіяж та висока якість матеріалів. Чим більш природний вигляд у вас вийде, тим витонченіше і молодше ви будете виглядати. Так само важливо підібрати базові речі, які добре сидять і поєднувані між собою.

Базовий одяг на літо для жінок за 50:

• штани: прямого крою, вільні, завужені, джинси;

• спідниці: асиметрична, розклешена, спідниця-олівець;

• сукні: «футляр», «сорочка», повсякденні та вечірні;

• блузи, футболки, топи.

Літній базовий гардероб для 50-річних жінок найкраще будувати навколо спідниці або брюк з ідеальною посадкою. Поєднувати їх зручно з блузами, футболками та сорочками. Також можна нашаровувати жилети, піджаки, кардигани або літні плащі. Щоб найлаконічніший образ виглядав дорого, намагайтеся шити одяг зі строгими вирізами з якісної натуральної тканини. На літо підійде льон, шовк і бавовна італійського якості, які радують величезним вибором в магазині «Stella Ricci».

 

Як одягатися жінці після 50 років?

Добре підібраний відтінок для ваших речей - запорука успішного стильного образу. Візуально виглядати молодше допоможуть ніжні пастельні відтінки і чистий білий колір. Темні відтінки в гардеробі допоможуть приховати недоліки в потрібних місцях, виглядати стрункіше. Але щоб вони не надавали зайвого віку, бажано врівноважувати їх більш світлими кольорами. Яскраві літні принти добре виглядають в брюках і блузах.

Модні кольори в одязі 2019 для жінок після 50:

• білий;

• бежевий;

• рожевий;

• небесно-блакитний;

• світло-жовтий;

• персиковий;

• м'ятний.

Сумки можуть поєднуватися з кольором брюк, топа або виступати яскравим акцентом контрастного кольору. Щоб відвернути увагу від відкритої шиї, обирайте довгі прикраси, які трохи витягують силует своїм V-подібним вирізом. Також підберіть ідеальну форму сонцезахисних окулярів, універсальний годинник і зручне взуття. Не забувайте підкочувати рукави блузи або сукні, щоб виглядати в рази ефектніше.

Бажаємо вам завжди залишатися самими стильними і бажаними, незважаючи на вік!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()