Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Її Величність Паєтка: блискуча тенденція сезону Весна-Літо 2022

08. 11. 2021

У нашому суспільстві ставлення до блиску на одязі неоднозначне. Більшість модниць частіше обирають блиск атласного шовку, а от люрекс, паєтки, стрази у багатьох під забороною.

У майбутньому модному сезоні у нас є всі підстави одягнути сяючі вбрання і позбавитись зайвої сором'язливості. Найближчої весни іскристі паєтки не залишать вам можливості залишатися в тіні. Цієї осені в переважній більшості колекцій присутні паєтки в тій чи іншій мірі. Їх ми бачимо на взутті, сумках, майках, джинсах, плащах та піджаках.

Як саме прикрасити себе блискучими лелітками, пропонуємо підгледіти у провідних модельєрів.

 

Колекція Etro SS 2022 народжена синергією медитацій та спогадів про яскраві 90-і. Результат вражає! Тут ми знаходимо яскраві строкаті принти, вишивку, розшиті джинси та летючі сукні.

 

Valentino і цього разу вражають сміливістю форм та рішень. Феєрія сяйва та буяння фарб – найвдаліше поєднання слів для опису колекції SS 2022 від Валентино. Лелітки тут ми зустрічаємо як кутюрну вишивку на сукнях-кейпах і на тотально розшитих вечірніх сукнях яскравих кольорів.

 

Космічним магнетизмом приваблює увагу колекція Весна-Літо 2022 року від Stella McCartney. Вона стала своєрідною одою екологічності. «Гриби – це майбутнє моди» - сказала дизайнерка та представила колекцію публіці під звуки розростання грибів. Що стосується використання леліток, тут ми їх бачимо на майках, комбінезонах та довгих сукнях у підлогу вільного крою.

 

Неповторний Elie Saab показав нам неймовірно жіночну колекцію, в якій присутні відразу кілька моделей з трендовим сяйвом. У колекції SS 2022 від Ельє Сааб екстремальне міні, розрізи, що розбурхують бажання і фантазію, невагомий шифон і гармонійне поєднання відтінків.

 

Колекція Весна-Літо 2022 від Chanel створена у найкращих традиціях бренду. Нам показали купальники, придумані Лагерфельдом, костюми і сукні з твіда Шанель, що вже став класичним, і дивовижної краси шифонові летючі образи. Паєтки використані як часткова вишивка, так і Total Look.

 

Лоренцо Серафіні в колекції для сезону ss 2022 вибрав шлях жіночності та сексуальності. Явні зміни в настрої дизайнера помітні в порівнянні з його колишніми колекціями в стилі preppi. Моделей з паєтками у цій колекції мало. Для наочності ми вибрали для вас образ із сукнею-сорочкою тотально зашитою дрібними блискітками та спідницю у зеленому кольорі.

 

Зелений став домінантним кольором у колекції Bottega Veneta. А для прикрашання моделей одягу сезону Весна-Літо 2022 було обрано екологічні матеріали. Це стосується і леліток, вони повністю eco-friendly і біорозкладаються.

 

Колекція Dior ss 2022 також стала своєрідним переосмисленням вже реалізованих ідей. Дизайнер Марія Грація К'юрі при створенні нових образів спиралася на ідеї початку 60-х. Нинішня колекція відрізняється мінімалізмом, геометричністю форм та поєднанням яскравих кольорів. Лелітки тут ми бачимо в коктейльних сукнях у стилі бурлеск, на спідницях у поєднанні з анімалістичним принтом та у частковій зашивці на костюмах.

 

Загалом, переважна більшість колекцій Весна-Літо 2022 створена з фльору спогадів про колишні десятиліття. Натхнення зараз багато дизайнерів черпають із докарантинних часів. Однозначно зараз у тренді блиск, екологічність, свобода та новаторство.

 

Ми впевнені, що надихнувшись ідеями найкращих світових дизайнерів та модельєрів, ви дозволите собі сяяти у майбутньому сезоні! А якщо ви зараз підбираєте сяючі паєтки для створення незабутнього образу, то фахівці Stella Ricci можуть вам допомогти. Ми можемо запропонувати сітки, розшиті трендовим блиском, нашивки та термо фрагменти, функціональні гумки з паєтками дуже високої якості. Звертайтесь за номером 050-588-52-77 і ми з радістю вам допоможемо.

 

Бажаємо вам завжди залишатися в тренді та в центрі уваги! Дозвольте собі сяяти навесні 2022!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()