Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Головні тренди осені 2021

18. 08. 2021

Останні тижні літа своїми більш холодними ночами та пізніми світанками поступово нагадують нам про недалекий прихід осені. Тому саме час звернути увагу на основні тренди майбутнього сезону і поступово оновлювати гардероб. Серед величезної кількості трендів і мікротрендов фахівці Stella Ricci виділили 5 основних тенденцій, які точно будуть на піку популярності цієї осені.

 

Мода осінь 2021: основні тенденції

Після затяжного карантину модна індустрія жадає свята і веселощів. Тому восени замість звичних темних приглушених тонів в моді яскраво-жовті, лаймові та помаранчеві відтінки. Гра кольорів нестандартна, злегка перекручена і несподівана - трохи схожа на саме життя. Гірчиця поєднується з лимоном, іржа з ​​лавандою - додаткові та другорядні відтінки колірного кола повністю перемішані.

Навіть повсякденні речі дизайнери пропонують доповнити блискітками та паєтками. Образ мерехтливий, але прикритий: довгі блискучі штани, високий комір, жакети та об'ємні сукні. Помітний вплив 1920-х і 1980-х, який просто підіймає настрій дівчатам.

Але якщо ви не планували далеко йти від звичних осінніх канонів, пропонуємо звернути увагу на менш контрастні тренди.

1. Комбінезони

Приталені комбінезони стали хітом цього року. Це універсальна річ для швидких зборів і стильна альтернатива сукні. Завдяки великій кількості дизайнів легко знайти правильні ідеї для образів на всі випадки життя. Восени популярними залишаються практично всі варіанти: від повсякденних комбінезонів з широкими штанинами до вечірніх чорно-білих речей, які мають чудовий вигляд на підборах і з аксесуарами.

Базові комбінезони без додаткових горизонтальних ліній чудово візуально подовжують фігуру. Але, якщо є бажання, їх можна доповнити поясом, щоб підкреслити талію. Восени особливо популярні шкіряні, бавовняні та трикотажні варіанти з кишенями.

2. Вирізи

Для теплої осені або екстравагантних образів рекомендуємо прикупити речі з ефектними асиметричними вирізами на грудях, руках і талії. Вибирайте комфортну для вас ширину розрізу, яка додасть пікантності будь-якому вбранню.

Ідея розрізів в одязі полягає не тільки в тому, щоб виставляти напоказ засмаглу шкіру, але і в тому, щоб носити розрізи максимально красиво і правильно. Плаття з широкими розрізами найкраще підходять для вечірнього вбрання. Там вони найбільш доречні та зберігають високий рівень стилю. Вдень найкраще обмежитися скромними розрізами збоку або ззаду.

3. В'язані жилети

Теплі в'язані жилети були сприйняті неоднозначно, але не збираються здавати позицій. Якщо ви не встигли впровадити цей тренд в минулому сезоні, то у вас є всі шанси випробувати його в цьому. Тим більше, що модниці продемонстрували багато цікавих і гарних поєднань з об'ємними жилетами.

Найпростіший і ефектний спосіб поєднання - велика довга сорочка і жилетка. Додайте до них симпатичну сумочку, масивні прикраси і ботфорти, щоб завершити образ. У цьому сезоні з'явилися універсальні жилети-трансформери і затишні хутряні варіанти для вечірніх образів.

4. Ефектний трикотаж

Трикотаж восени популярний незалежно від трендів, але все частіше займає топові місця в сезонних рейтингах. Головними тенденціями осені 2021 року стало трикотажне "голе" плаття, об'ємні кардигани і багатошарові трикотажні комплекти. З їх допомогою можна створити не просто зручні, але й цілком елегантні жіночні образи, які захочеться повторювати частіше.

При цьому не варто недооцінювати силу трикотажної сукні максимальної довжини, що ідеально сидить по фігурі. Простий нехитрий крій в поєднанні з правильною білизною зробить ваш образ максимально привабливим і спокусливим, незалежно від особливостей фігури.

5. Об'ємна шуба

Шуба в гардеробі часто була символом розкоші, про який мріяли практично всі жінки. А завдяки тренду на екологічність і усвідомлене споживання зараз в моді більш доступні, але не менш красиві шуби зі штучного хутра. Для холодної осені дизайнери рекомендують запасатися саме об'ємними шубами.

Актуальними залишаються моделі під натуральні кольори, анімалістичний принт і неприродно яскраві кольори. Довжина виробу варіюється: укорочені, до середини стегна і подовжені моделі, що закривають коліна. Фасони і варіанти крою також на любителя. Головне, щоб в сильні осінні холоди ви могли закутатися в стильну пухнасту шубу зі штучного хутра.

 

Створюйте приголомшливі ультрамодні образи з урахуванням 5 найважливіших трендів осені 2021

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()