Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Головний колір 2021 року Pantone: огляд і приклади поєднань в одязі

03. 03. 2021

Після суворих умов попереднього року прогнозисти Pantone обрали аж два кольори 2021 року: світловий 13-0647 й абсолютний сірий 17-5104. Illuminating - це оптимістичний теплий жовтий, Ultimate Grey - холодний пастельний відтінок, що втілює міцність. У цій статті ми розглянемо особливості кожного та покажемо, як стильно поєднувати головні кольори 2021 року в образах.

 

Головний колір 2021 року Pantone

Вибір кольору року, як і в попередні роки, прагнув показати культуру моменту, в якому ми живемо. І пандемія не пройшла повз цей процес. Експерти порахували, що один відтінок не зможе висловити все, що потрібно висловити. Тому головний колір року 2021 Pantone поєднує відразу два, які відбивають глибоке почуття роздумів після складного року з оптимістичним поглядом на майбутнє.

 

Про що нагадують нам Illuminating і Ultimate Grey?

Основні колірні тенденції 2021 року беруть початок в минулому бурхливому році. Сірий відтінок асоціюється з бетоном порожніх заводів, виставкових, концертних залів і всіма подіями, які не змогли реалізуватися через «сірі будні» карантину. Але, відчуваючи колективну потребу в дозі сонячного оптимізму, фахівці Pantone вибрали чудовий цитрусовий відтінок під назвою «Illuminating Yellow» - символ емоційної підтримки та надії.

Якщо відійти від серйозного смислового значення відтінків, то в них можна побачити й більш приємні речі. Наприклад, кольори гальки на пляжі й променистого сонця, які більше нагадують про літній відпочинок, спокій та гармонію. Розглянемо кожен з них окремо і в поєднанні один з одним.

 

Яскраво-жовтий: Pantone Illuminating 13-0647

Життєрадісний жовтий колір покликаний зарядити нас енергією сонця і стиглих лимонів. Буде спекотно! У колекціях весна-літо 2021 від іменитих дизайнерів уже є образи з цим приголомшливим відтінком. Жовтий був постійним фаворитом на показах Altuzarra, Celine, Givenchy, Gucci й Dolce & Gabbana.

Жовтий - це яскравий колір, що привертає увагу. Тому вибір правильного варіанту має вирішальне значення. Щоб головний колір в одязі 2021 року підклесив Вашу красу, дотримуйтеся наступних рекомендацій:

  • Для досить темної або оливкової шкіри підійдуть теплі золотисті відтінки.
  • Лимонний або гірчичний повинні ідеально доповнювати світлу шкіру.
  • Жовтий - не Ваш колір? Приберіть його від обличчя! Використовуйте жовту спідницю або штани.
  • Якщо канарковий відтінок сукні робить Вас блідою, доповніть його джинсовою курткою або сорочкою.

Життєрадісний сонячний колір насправді надзвичайно зручний для носіння. Банановий відтінок жовтого відмінно виглядає в однотонних образах і в поєднанні з горохом, смугами та квітковим принтом. Найактуальніші колірні поєднання з жовтим - білий, лавандовий і пудрово-рожевий відтінок. Виходить ніжно, легко й дуже жіночно. Жовті човники, сумочка або ремінь - безпрограшні аксесуари, які підійдуть до будь-якого монохромного образу.

 

Блідо-сірий: Pantone Ultimate Gray 17-5104

Строгий блідо-сірий колір - ідеальна база для мінімалістів. Він вперше став символом року, але й так був популярним для створення total grey look в попередні роки. Позитивні сторони сірого - надійність, спокій, впевненість. Ахроматичні кольори виглядають лаконічно, стильно, максимально цілісно й виразно.

Поради для складання total look в сірому кольорі:

  • Поєднуйте різні фактури. Контрасти підкреслюють глибину деталей і магнетично притягують увагу до образу.
  • Комбінуйте близькі відтінки. Кілька тонів одного кольору робить образ візуально цікавіше й виграшніше.
  • Обирайте строгий силует. Прості акуратні образи в дусі мінімалізму завжди виглядають дорого і стильно, на відміну від великої кількості декору або аксесуарів.
  • Приділіть увагу деталям. Сумочка, прикраси та взуття розставляють потрібні акценти.

Однотонні образи візуально зроблять Вас стрункішою й вищою. Для яскравих аутфітів підійдуть поєднання сірого з насиченими жовтими, рожевими й синіми відтінками.

 

Як поєднувати жовтий і сірий

Два кольори року 2021 добре поєднується один з одним і Пантон розглядає їх як єдину пару. Спокійний сірий згладжує надлишкову насиченість жовтого, а оптимістичний жовтий «оживляє» свого компаньйона. Тому поєднання цих відтінків в одязі допоможе виглядати молодше. Для максимальної легкості, ніжності й благородства - розбавте їх білим кольором. Для елегантності та шику як додатковий акцент використовуйте чорний колір. Або додайте яскравих штрихів з малиновим, лавандовим чи рожевим.

 

Сміливо створюйте трендові весняні образи з наймоднішими кольорами у 2021 році за версією Pantone.

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()