Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Італійський трикотаж - елегантний тренд весни 2021

17. 02. 2021

Чому трикотажний одяг має попит

Зручні вироби з трикотажу - головний «must have» для розкішних демісезонних образів. Це неймовірно стильні й універсальні речі. Тож не дивно, що і провідні кутюр'є активно включають трикотаж в усі сезонні покази. Достаток і розмаїтість трикотажного одягу дозволяє з легкістю складати образи в будь-якому стилі. Завдяки високій практичності такі речі відмінно комбінуються. А значить насолоджуватися цікавими та оригінальними модними образами з трикотажу можна хоч кожен день.

Особливості італійського трикотажу

Італійський трикотаж давно став синонімом високої якості. Саме його рекомендується використовувати для пошиття карколомних і довговічних суконь, зручних костюмів і стильних джемперів, жилетів, кардиганів. Ніжний на дотик одяг неймовірно приємний до тіла, виглядає дорого і при цьому має гарну зносостійкість. Головний секрет будь-якої італійської тканини - використання тільки високоякісної сировини та старовинних технологій виготовлення тканини. Наприклад, бавовна, яку спеціально вирощують в Італії, матє попит і за межами країни: вона забезпечує приголомшливу м'якість і елегантність виготовленим тканинам.

Переваги італійського трикотажу:

  • має підвищену м'якістю, тканина приємна навіть для чутливої шкіри;
  • відмінна еластичність забезпечує гарну посадку по фігурі та свободу рухів;
  • високий рівень гігроскопічності й повітропроникності дозволяє використовувати одяг в будь-який сезон;
  • стійкість до деформації, не утворює ковтунців;
  • легкість в догляді забезпечує завжди охайний зовнішній вигляд.

Недоліки:

  • з гнучким і пружним матеріалом складніше працювати;
  • вартість вище звичайного трикотажу.

Італійський трикотаж має комбінований склад. Завдяки додаванню напівсинтетичних волокон, наприклад, еластану, матеріал виходить більш м'яким, гнучким і стійким до зминань. Має ніжну тонку фактуру й об'ємну структуру плетіння, що робить трикотаж приємним, гладким і додає особливу міцність. Розкішний зовнішній вигляд і високі експлуатаційні властивості роблять його зажаданим при пошитті елітних трикотажних виробів.

Топ-5 найпопулярніших трикотажних речей весни 2021

В цьому році з трикотажу модно все: топи, сорочки, джемпери, сукні, ділові та повсякденні костюми. Кольори переважно пастельні або яскраві зелені, бордові та жовті. Фасони - прості, але акцент може бути на талію, оголені плечі або відкриту спину. Головне в трикотажному одязі - висока якість матеріалу, щоб речі довго зберігали хороший вигляд. Найбільш популярним видом італійського трикотажу став кашемір.

Пошиття стильних речей з якісного трикотажу - ідеальна інвестиція у свій гардероб. Це захистить вас від підробок і дозволить насолоджуватися створеною річчю роками. При плануванні стильних весняних образів, рекомендуємо звернути увагу на 5 найпопулярніших виробів з трикотажу.

Трикотажна сорочка - головний тренд цієї весни

Варіацій сорочок величезна кількість. Найбільш актуальними залишаються моделі в рубчик, поло з V-подібним вирізом, коміри на ґудзиках і на блискавки.

Попри свій спортивний крій, сорочки поло відмінно доповнюють спідниці. Поєднання поло з піджаком дозволить виглядати більш елегантно. Штани підійдуть будь-які: широкі, скіні, джинси wide leg, чінос, шкіряні. Зверху поло має добрий вигляд зі светром або шкіряною курткою.

Модні в'язані жилети - неоднозначний тренд цього року

Багато модниць відмовляються додавати у свій гардероб вінтажний «дідусів» жилет через стійкі асоціації зі шкільною формою. Але модні блогери доводять, що цей тренд також доречний в стильних образах. І виглядає цілком розкішно. Найпопулярніше поєднання - біла сукня-сорочка і в'язаний жилет оверсайз.

Трикотажні джемпери, пуловери та светри

З приходом весни кардигани, джемпери та легкі светри стають найважливішими речами в будь-якому гардеробі. Вони універсальні й чудово поєднуються зі штанами, спідницями, сукнями. На самому початку весни віддавайте перевагу моделям з кашеміру і напіввовни, теплою весною і літніми вечорами - виробам з віскози й бавовни.

Кращі трикотажні сукні - модно поза трендами

Трикотажна сукня - must-have всіх сезонів. Її можна по-різному презентувати, кардинально міняти настрій образу за допомогою аксесуарів. В'язані сукні поєднують в собі тепло, свободу і трохи гламуру. У ній спокійно можна ходити весь день, при цьому вигідно підкреслити свою фігуру і доповнити образ незвичайним яскравим аксесуаром. Однотонні моделі - універсальний варіант для формальних зустрічей, роботи, побачення або повсякденних прогулянок.

Елегантні трикотажні костюми - оригінальний маст-хев весни

Переплюнути за зручністю трикотажні сукні можуть тільки костюми з трикотажу. І необов'язково спортивні. Сучасні трикотажні двійки або трійки забезпечать елегантний аутфіт для важливих заходів. У колекції Крістіана Війнантса можна підглянути чудові варіанти.

Для розслаблених образів і прогулянок незамінними залишаються трикотажні костюми в спортивному стилі. Але завдяки цікавому крою штанів і незвичайним елементам навіть вони можуть набувати дещо інший більш стильний вигляд. Приклади дивовижних  костюмів представили Fendi, Proenza Schouler і Balmain.

 

Де купити італійський трикотаж в Україні

Купити італійський трикотаж можна в спеціалізованому інтернет-магазині італійських тканин «Stella Ricci». Широкий асортимент, високий контроль якості та швидка доставка допоможуть Вам ґрунтовно підготуватися до весняно-літнього сезону.

 

Насолоджуйтесь вишуканим зовнішнім виглядом, грацією і комфортом, якому можна позаздрити, в стильному одязі з якісного італійського трикотажу.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()