Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Вишукані тканини для розкішних новорічних суконь 2019-2020

04. 12. 2019

Зовсім скоро почнеться зворотний відлік до Нового року, а це означає, що у нас залишається небагато часу на пошук ідеальної святкової сукні. Запрошення на особливу новорічну вечірку може і зовсім застати зненацька. Тому завжди добре мати під рукою феєричне вбрання. Ми пропонуємо заздалегідь підготувати розкішну сукню для особливих випадків у трендовому стилі диско 80-х!

 

Модні новорічні вбрання 2020

Вечірка – це ідеальне місце, щоб приміряти на себе новий стиль. Цього сезону, як і практично кожного Нового року, в моді блискучі сукні у дусі диско. Щоб образ був гармонійним і доречним, рекомендуємо не перестаратися з деталями. Приміром, якщо у вас не тематична вечірка, то варто замінити строкатий макіяж 80-х спокійним нюдовим. Крій сукні, костюма або комбінезона також може відрізнятися від колишніх прототипів.

https://ricci.com.ua/ukr/trikotazh-192-sm388192-sm388
Трикотаж 192/sm388
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-ag643192-ag643
Трикотаж з люрексом 192/ag643

 

Наймодніші кольори для одягу на Новий рік 2020:

  • срібний і золотий;
  • білий і пастельні відтінки;
  • відтінки сірого, рожевого і жовтого кольору;
  • чорний, графітовий.

 

Такі відтінки можна вважати цілком універсальними, адже вони підходять для будь-якої урочистості. Це найпопулярніші варіанти для блискучих суконь і, якщо хочете трохи астрології, вони ж вважаються пригожими для символу прийдешнього року. Вибирайте не лише красиву, але і зручну сукню, яка дозволить вам почувати себе прекрасно без найменших жертв заради моди.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-ag635192-ag635
Пайєтки на сітці 192/ag635

 

Розкішна тканина для ідеальної новорічної сукні

Іноді простий виріб нехитрого крою з дорого матеріалу може привернути увагу на вечірці. Він безперечно виглядатиме краще, ніж пишне вбрання з тканини сумнівної якості. Тому завжди варто купувати одяг в перевірених точках або пошити ексклюзивну річ на замовлення. Для актуальних красивих образів на Новий рік 2020 рекомендуємо вибирати сукні з трендових матеріалів високої якості.

 

  1. Паєтки та блискітки

 

Витончена м'яка тканина з металічним сяйвом або блискучими паєтками підходить для пошиття прекрасних вечірніх вбрань. Вони виглядають дорого, урочисто і неймовірно святково, хоча сам фасон сукні при цьому може бути не дуже складним. Крім того, чим більший розмір самих паєток, тим простішим має бути крій виробу. Основою такого декору можуть бути практично будь-які тканини: сітка, шифон, мереживо, шовк, велюр і трикотаж.

https://ricci.com.ua/ukr/pajjetki-na-setke192-ag633
Пайєтки на сітці 192/ag633
https://ricci.com.ua/ukr/atlas-161-dn406-2161-dn406-2
Атлас 161/dn406/2

 

  1. Парча

Одяг з парчі безпосередньо асоціюється з королівським гардеробом і розкішшю. За бажанням її велич компенсується простими силуетами. Це ідеальна тканина, щоб підкреслити свою бездоганну фігуру і високий статус. Вишукана парчева сукня чудово тримає форму і дозволить почувати себе комфортно навіть в прохолодному приміщенні, оскільки тканина має прекрасні терморегулюючі властивості.

 

  1. Трикотаж із люрексом

Любителям максимально комфортного і затишного образу підійдуть блискучі трикотажні сукні з люрексовою ниткою. Цього сезону дизайнери зруйнували будь-які перешкоди у використанні цього матеріалу, тому носити його можна не лише на свята, але і щодня. У новорічну ніч можна вибрати приголомшливу трикотажну сукню з відкритою спиною або насолоджуватися зручними поєднаннями светрів, спідниць і штанів із мерехтливим блиском.

 

Саме ці матеріали допоможуть створити найчарівнішу сукню на Новий рік 2020. Для впевненості в їх унікальності і якості замовляйте натуральну італійську тканину в інтернет-магазині «Stella Ricci». З такою підготовкою ви обов'язково поповните свій гардероб прекрасними сукнями для будь-якої урочистості.

Бажаємо вам зустріти Новий рік щасливою і гармонійною в карколомному святковому вбранні!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()