Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як носити шовкову сукню: топ-3 найкращих образів

17. 05. 2021

Шовкові сукні можуть здатися складними предметами гардероба. Але насправді вони підходять для будь-якого типу фігури - вам просто потрібно знати, які фасони та кольори підходять і підкреслюють ваші принади. Сьогодні ми поговоримо про приклади найкращих суконь з натуральних шовків від повсякденного офісного образу до особливого вечірнього заходу.

 

Як вибрати ідеальне шовкове плаття для кожного типу фігури

Шовк - універсальний. Але яким би простим не був крій шовкової сукні, вона викликає відчуття розкоші. Саме тому тканина найчастіше використовується для офіційних заходів. Її блискучий вигляд робить речі шалено привабливими. Завдяки м'якості тканини сукні спокусливо підкреслюють вигини вашого тіла, незалежно від того, обтислий або вільний у нього крій. Але існують елегантні шовкові сукні, які можна носити й на роботу.

 

Поради щодо створення ексклюзивного шовкової сукні:

  • віддавайте перевагу індивідуальному пошиттю одягу;
  • експериментуйте з вирізами, силуетами та бретельками;
  • додавайте незвичайні драпірування, щоб ваше плаття виглядало унікально.

 

У кожній шовковій сукні завжди присутня нотка вишуканості. Незалежно від пропорцій вашого тіла, вибирайте прямі, елегантні, але цікаві варіанти сукні. Стрункі та пишні фігури бувають різних форм, тому не існує стандартного варіанту, який підійшов би всім жінкам. Дизайн все одно буде залежати від індивідуальної будови вашого тіла.

 

Професійний кравець обов'язково бере до уваги всі особливості. Він розуміє, які переваги краще виставити напоказ, а до чого краще залучати менше уваги. Зазвичай, щоб візуально поліпшити пропорції, використовується драпірування, складання в тих областях, які хочеться зменшити. Для ділянок, які хочеться виділити, рекомендуємо використовувати прості деталі.

 

Зверніть увагу! Шовкові сукні на повних фігурах потребують точних вимірів. Вони повинні мати достатньо допуску, щоб тканина красиво спадала, але не була занадто вільною або вузькою.

 

Як носити шовкову сукню: 3 базових варіанти

М'які шовкові тканини у світлих пастельних тонах більше підходять для пошиття повсякденної та ділової сукні. Яскраві відтінки дорогоцінних каменів ідеально доповнять вечірній образ. Наша добірка кращих шовкових суконь допоможе вам створювати приголомшливі літні образи з ніжного шовку на кожен день.

 

  1. Легкі повсякденні варіанти

Стриманий силует і нейтральні відтінки з квітковим принтом красиво виглядають в повсякденних літніх образах. На кожен день можна вибрати модель з низьким V-подібним вирізом, плаття-комбінацію або плаття на запах. Висока талія і драматичні розрізи спереду візуально витягнуть силует. У прохолодні дні плаття в білизняному стилі має гарний вигляд під товстим трикотажним пальтом, водолазкою або светром з довгим рукавом. Зі взуття підійдуть ботильйони, балетки та кросівки.

 

  1. Елегантні офісні образи

Однотонні шовкові тканини з приглушеним матовим кольором - це ідеальний варіант для офісу і ділових зустрічей. Добре буде виглядати шовкова сукня-сорочка зі злегка вільним кроєм або проста сукня прямого крою з рукавами. Якщо в офісі немає строгих правил в одязі, то навіть шовкова сукня в білизняному стилі буде мати гарний вигляд під великим піджаком. До того ж після роботи воно швидко і легко перетворитися в витончену сукню для побачень.

 

Шовкова сукня міді - стильний робочий одяг, яка виглядає домінантно. Це прекрасна альтернатива чорного костюма, якщо ви хочете стильно одягнутися. Просто надіньте шовкову сукню міді з поясом, щоб створити ефектний образ.

 

  1. Весільні та вечірні шовкові сукні

На відміну від бальних суконь, розшитих бісером, які так популярні в весільній індустрії, шовкову сукню для весілля ми рекомендуємо створювати в мінімалістичному стилі. Щоб лаконічний образ максимально притягував увагу, найкраще зупинитися на експериментах з незвичайними бретельками на сукнях. Ненав'язливі елементи дизайну не будуть відвертати увагу від нареченої, але безумовно привнесуть чуттєвості та ніжності в будь-який образ.

 

Такий варіант добре буде виглядати й у вечірніх образах. Тільки в цьому випадку ставку ще слід зробити на колір. Максимально розкішно виглядають шовкові сукні в смарагдових, рубінових і сапфірових відтінках.

 

Як вибрати якісну тканину для шовкової сукні

Шовк вимагає уваги. Якщо ви хочете створити карколомний повсякденний або вечірній одяг, то шовкова сукня - це ідеальне дизайнерське вкладення. Коли ви купуєте шовк, уважно перевіряйте етикетку або уточнюйте у консультанта склад: багато продуктів описуються як шовк, але насправді зроблені з поліестеру або віскози. За синтетичними тканинами легше доглядати, ніж за шовком, але вони не так зручні й приємні, як справжній шовк.

 

Щоб не помилитися з вибором, купуйте натуральну тканину на ricci.com.ua. Ми використовуємо зручний італійський шовк преміумкласу. Він комфортний до тіла, має приємний ефект прохолоди в спеку і не прилипає до шкіри, навіть коли ви потієте. З красивою і якісною тканиною будь-яка сукня буде виглядати розкішно.

 

Підберіть вашу ідеальну шовкову сукню і насолоджуйтесь бездоганною красою та комфортом весь літній сезон!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()