Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як одяг з крупної сітки полегшить ваше життя

30. 07. 2019

Як одяг з крупної сітки полегшить ваше життя

 

Цього літа на зміну звичним «голим сукням» прийшла крупна сітка. Раніше спортивний варіант гардероба зараз все частіше використовується для створення жіночною одягу. Будь-яка форма, розмір і різна ступінь прозорості тканини допомагає створювати унікальні «дихаючі» літні образи. Ми підібрали модні варіанти аутфітів з крупною сіткою, які допоможуть пережити вам спекотне літо і надихнуть на створення ексклюзивних комплектів з ваших речей.

Переваги одягу в сітку

Як і багато інших легких напівпрозорих тканин, велика сітка здається досить відвертим варіантом для самостійних образів. Але насправді це чудова основа для створення спокусливих, ніжних і навіть скромних нарядів. Одяг в «дірочку» відмінно поєднується з різними речами в гардеробі. Вона доповнить стильні образи для прогулянок, вечірніх заходів і навіть офісний дрес-код.

5 причин мати одяг в сітку:

1. Літня свіжість (тканина чудово пропускає повітря).

2. Невелика вага (підходить для багатошарових образів).

3. Практичність (не обмежує рухів, не зминається).

4. Висока комбінаторність (поєднується з будь-яким гардеробом).

5. Оригінальність (привертає увагу, виглядає «свіжо»).

Велика сітка - це ефектний тренд, про який згадують майже кожні пару років. При цьому він не став масовим надбанням і візуально ще не приївся. Велика сітка чудово виглядає у вечірніх нарядах, надає витонченості урочистим образам і дозволяє істотно урізноманітнити повсякденні комплекти. Використовуйте сітку для пошиття універсальної сукні-чохла, щоб по-новому носити всі ваші сукні, джинси, футболки і топи.

Популярні види сітки для одягу

У сезоні весна-літо 2019 року було помічено багато трендів родом з 80-х і 90-х. Плаття-сітки - яскравий тому приклад. Правда, тепер це не тільки дрібна сітка, а й величезні плетіння за технологією кроше або макраме. Вони можуть бути тонованими, металізованими, прикрашеними паєтками, стразами, вишивкою.

Модна форма сітки:

- рибальські мережі;

- ромби;

- квадрати;

- кольчуга.

Напівпрозорий сітчастий матеріал можна носити влітку і взимку. Тонкі плетіння добре виглядають у комбінації з купальником, кроп-топом, футболкою, сорочкою і будь-якою сукнею. Фантастичні візерунки і складні переплетення можуть бути елементами декору для рукавів, зони декольте, плечей. У поєднанні з різними текстурними тканинами сітка створює унікальні і неймовірно стильні комплекти. З нею навіть звичайні речі знайдуть дивовижний дизайнерський вигляд.

З чим носити трендовую одяг з великої сітки

Напівпрозорі плетіння дивовижно виглядають в поєднанні з більш щільними тканинами. Але для епатажного виходу або світських заходів можна створити повноцінне плаття з крупної сітки. Носити його краще за все з боді або короткою другою сукнею в білизняному стилі. На кожен день підійдуть ошатні сітчасті блузи, під якими проглядається щільний однотонний бюстгальтер або кроп-топ.

Модний одяг з сітки:

• сукні;

• топи;

• спідниці.

Спідниці з крупної сітки краще вибирати довжини міді і носити в комплекті з коротшою щільною спідницею. Також вони прекрасно поєднуються з сукнями-сорочками або просто класичними подовженими сорочками. Навіть в такій сміливій комбінації досить відверте вбрання не виглядає вульгарно. Якісну і красиву сітку для створення ультрамодних образів з плетінням шукайте в інтернет-магазині італійських тканин «Stella Ricci».

 

Зустрічайте найспекотніші літні дні в трендової одязі з великої сітки і відчувайте себе чудово!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()