Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як зібрати ідеальний гардероб на море і подорожувати без нічого

29. 05. 2019

Чим спекотніше погода, тим сильніше хочеться втекти ближче до морів і океанів. Але перш ніж зануритися в прекрасний час нових відкриттів, знайомств і насолоди свободою, слід заздалегідь продумати свій гардероб . У цій статті ми розповімо вам, як завжди мати під рукою комфортн та стильний одяг на весь час відпочинку, при цьому позбутися болісно довгих зборів і важких валіз.

Ідеальний літній гардероб для відпочинку

Завбачливі жінки готові взяти з собою в поїздку цілу шафу, щоб бути готовими до будь-яких пригод і розваг. Це непогана тактика, але іноді вона до масу незручностей. Наприклад, величезний багаж за ціною не сильно поступається вартості квитків, вимагає багато часу на збори і суттєво обмежує вашу мобільність. Щоб не затьмарювати поїздку непотрібнваг, рекомендуємо брати мінімальну кількість стильних і поєднуваних між собою речей.

Характеристики базового гардероба:

• функціональність;

• комфортність;

• універсальність;

• мінімалістичн кольору;

• когерентність (взаємопов'язаність, сполучуваність).

Обран одяг для відпочинку на морі повин повністю відповідати погоді і підходити для запланованих справ. Поєдну колірна гамма дозволяє швидко комбінувати речі, а універсальні фасони з відмінною посадкою по фігурі підкреслять ваші . Але найголовніше у виборі - це зручні речі з натуральних «дихаючих» матеріалів, які допоможуть з легкістю переносити спеку. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете величезний асортимент якісної натуральної тканини з Італії для створення комфортних та ексклюзивних на все літо.

Складаємо «чисту» капсулу у відпустку 2019

Мінімальний сезонний гардероб складається з 15-20 речей. Саме цієї кількості цілком достатньо для активно нос протягом усього літа. При цьому кожна річ має добре сидіти, бути максимально комфортною і якісною. У відпустку можна взяти невелику кількість одягу, якої вам вистачить між пранням. Бажано, щоб при цьому вона легко і швидко сохла.

Виділяємо п'ять функціональних блоків у літній капсулі:

1. «Низи»: шорти, довга спідниця, кюлоти.

2. «Верхи»: 2 футболки, 2 топа, сорочка, лонгслів.

3. Обов'язков одяг: 2 купальника, парео, , кардиган.

4. Аксесуари: капелюх, окуляри, сумка.

5. Взуття: пляжн, прогулянков, вечірн.

Перераховані «низи» в поєднанні з «верхами» вже допоможуть скласти 18 різноманітних образів. Якщо додати і купальники, то варіантів може бути куди більше, адже влітку вони відмінно можуть замінити топ в образах. Крім того, всього два роздільних взаємозамінних купальника створять відразу 4 різних нарядів для плавання. Також можна підібрати до одного купальнику відразу кілька низів в різних кольорах. А ось солом'яний капелюх і сумка - незамінний вибір для створення ультрамодних пляжних образів літа 2019.

5 порад по створенню практичного гардероба для жінок:

  1. Складіть список ваших планів.

Визначтеся заздалегідь з вашими діями під час відпочинку. Будьте при цьому гранично конкретними: пляж, прогулянки по місту, екскурсії, походи в ресторан і т.д. Тоді вам буде простіше скласти гардероб, який відповідає активному відпочинку або розслабленому на пляжі.

  1. Уточніть особливості клімату

Складно вибирати одяг для відпочинку на морі, якщо мало що відомо про очікувані погодні умови. може бути виснажлива спека, а ввечері досить холодно. В принципі, теплого лонгслів і кардиган з брюками для раптових дощів і похолодань буде досить. Але ви можете додати джинси або тонкий светр.

  1. Обираємо речі в єдиній кольоровій гамі

Якщо ви заздалегідь продумає колірну гамму ваших речей, то вам не потрібно буде морочитися з комплектами. Це робить гардероб цільним і різноманітним, до того ж автоматично звільняє від питання, що надіти на море в наступний раз.

  1. Створюйте готові образи

Щоб зрозуміти, які речі ви будете носити найчастіше, можна заздалегідь розписати передбачувані аутфіти. Наприклад, шовковий топ можна поєднувати з шортами і сланцями для прогулянок по місту, а ось для вечірнього виходу в ресторан - з кюлотамі або довгою спідницею. Це допоможе зменшити кількість необхідного одягу і бути готовими до будь-якої ситуації.

  1. Робіть ставку на перевірені якісні речі

Гарна біла футболка стане незамінною базою для багатьох літніх образів, тому важливо, щоб вона була виконана з бавовни, льону або з додаванням шовку. Взуття вибирайте вже перевірен, хоч трохи розношене, щоб вон не натирал і бул максимально зручн для довгих прогулянок.

Ці прості поради зроблять вашу підготовку приємною і швидкою. Якщо ви правильно складете базовий гардероб для відпочинку на морі, то вам і одягатися буде простіше, і розмір валізи істотно зменшиться. Бажаємо вам легких зборів, стильних аутфітв і незабутнього відпочинку цього літа!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()