Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Літнє пальто: стильні образи для мінливої погоди

07. 08. 2019

Літнє пальто: стильні образи для мінливої ​​погоди

 

В умовах нестабільної літньої погоди складно підібрати зручний наряд, який зігріє вранці при + 15-ти градусах, але і не буде парити при + 30-ти. Теплі кофти і щільні піджаки іноді виглядають надто вже по-осінньому і не завжди підходять за стилем. В таких умовах ідеальним доповненням жіночого гардеробу буде літнє пальто. У цій статті ви дізнаєтеся, які матеріали, фасони і кольори для тонкого пальто підійдуть більше, щоб ваші образи в холод і спеку виглядали однаково чудово.

Навіщо потрібне пальто в літньому гардеробі

Навіть в умовах несподіваних погодних сюрпризів літній сезон більше асоціюється зі спекою, морем і купальниками, ніж з пальто. Але коли новий день дивує різноманітністю температурного режиму, складно підібрати щось краще, ніж легке літнє пальто. Воно допоможе швидко перебудувати ваш гардероб під капризи погоди і зберегти легкий літній настрій в образі.

Переваги літнього пальто:

• Функціональність: добре поєднується з будь-яким одягом.

• Універсальність: величезний вибір фасонів в будь-якому стилі.

• Комфорт: підтримує приємну температуру.

• Практичність: має невелику вагу, приховує недоліки.

Різке похолодання і дощі ми завжди готові пережити за допомогою затишного кардигана, водонепроникного плаща і теплого светра. Але коли потрібно при цьому виглядати стильно й елегантно, часто доводиться жертвувати комфортом. Літнє пальто позбавить вас від складного вибору. Воно прекрасно виглядає в ділових і вечірніх образах, виручить при поході до театру або навіть під час поїздки на пляж.

Вибираємо модний фасон літнього пальто

Залежно від фасону моделі та візуальних асоціацій, тонке пальто на літо має багато назв. Вільний крій без ґудзиків по типу халата називають кімоно. Легкий виріб схожий на тренч більше відомий як пильовик. А літнє жакардовое пальто або виріб з тканини букле легко сплутати зі знаменитим вінтажним жакетом в стилі Chanel. І все ж всі ці види накидок об'єднує цілий ряд особливих відмінностей.

Особливості річного пальто:

• Шиється з тонкої «дихаючої» тканини.

• Має розслаблений вільний крій.

• На ньому відсутня підкладка.

• Рідко зустрічаються гудзики або потайні застібки.

У моді зараз популярні приталені, трапецієподібні, прямі і вільні фасони. Тому орієнтуйтеся по індивідуальним особливостям фігури і вашому способу життя. Для ділового образу підійдуть щільні варіанти прямого крою з круглою горловиною. На кожен день - легкий і вільний пильовик. Довжина повинна бути пропорційна вашому зросту, тобто мініатюрним дівчатам без каблуків рекомендуємо уникати довжини максі. Дамам з пишним бюстом відмінно підійдуть моделі на запах.

З якої тканини зшити літнє пальто

Серед колірного різноманіття найбільш популярні ніжні пастельні відтінки. Це може бути пильно рожевий, блідо-лавандовий, ліловий і всі відтінки бежевого. Надати образу яскравості допоможуть насичені інтонації синього, жовтого, помаранчевого і червоного кольору. Розкішний і благородний образ створить трендовий білий колір. Також актуальними залишаються леопардові, квіткові та геометричні принти.

Кращі тканини для літнього пальто:

• шовк і мереживо - для ошатних вечірніх образів;

• денім і трикотаж - для повсякденних аутфітів;

• бавовна і льон - для спекотних літніх днів;

• жакард і шанель - для роботи і прохолодного літа;

• шифон і ажурні тканини в стилі бохо - для розслаблених пляжних прогулянок.

Обов'язково звертайте увагу на якість тканини. Цей показник автоматично підвищує або занижує зовнішній вигляд виробів і ваш соціальний статус. Ідеальне пальто не викликає сумнівів в його цінності і пропорційності вашої фігури. Щоб отримати такий ефект, рекомендуємо відразу шити його на замовлення за індивідуальними мірками. Якісні італійські тканини для зносостійкого літнього пальто шукайте в інтернет-магазині «Stella Ricci».

 

Залишайтеся завжди стильними та жіночними незалежно від мінливих погодних умов!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()