Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Люксові образи на День святого Валентина від відомих фешн-блогерів

03. 02. 2021

День святого Валентина – ідеальний час, щоб проявити любов до своїх близьких і до себе. Виглядати при цьому чарівно – бажання практично кожної жінки. Гарний вигляд допоможе налаштуватися на правильний святковий лад. Як приклад для керівництва, ми підготували для Вас самі стильні образи на 14 лютого від відомих модних блогерів.

 

Жіночні ідеї вбрань на День святого Валентина від Аннабель Флер

Аннабель Флер, вона ж Vivaluxury – популярна фешн-блогиня з Лос-Анджелеса. Для образів часто використовує бюджетні бренди, але всі її аутфіти демонструють чарівну ніжність і жіночність. На перший погляд, все здається простим і легким в поєднанні, але при цьому виглядає дорого і привабливо.

 

Секрет стилю Аннабелль Флер: витончена простота в комбінації з помітними деталями у вигляді цікавого манікюру, стильної пряжки, незвичайного рюкзака або головного убору.

 

Аннабель є прихильницею червоної сукні в День закоханих. Якщо не сама сукня, то хоча б аксесуари повинні бути червоного кольору. Класична червона сумка або цікава пара червоних черевиків з костюмом чорного кольору – завжди виглядає шикарно. Не забудьте додати красиві сережки або стопку браслетів –і Ваш ефектний вечірній образ з ноткою драматичності готовий.

 

Яскраві образи на 14 лютого від Сідні Саммер

Сідні Саммер – відома фешн-блогиня і засновниця Sydne Style. Віддає перевагу використанню колірних комбінацій. І в День святого Валентина немає нічого кращого, ніж використовувати два найпопулярніших в цей день кольори: червоний і рожевий.

 

Секрет яскравих образів від Сідні Саммер: стильно можна виглядати й в простих повсякденних речах, головне – вдалі колірні поєднання.

 

Сідні вважає, що підтримати дух свята можна і у звичайному одязі, тільки з червоно-рожевими акцентами. Наприклад, червоний светр з джинсами або рожева кофтинка. Ну а ще краще рожева кофтинка з червоною спідницею – стильно, святково і зручно.

 

Класичний стиль на День закоханих від Мері Ортон

Мері Ортон з Нью-Йорка і вона просто закохана в класичний стиль. Практично будь-який її образ можна сміливо застосовувати для корпоративів, зустрічей з клієнтами та робочих офісних буднів. Якщо цей день Ви будете проводити на роботі або просто любите стримані витончені образи, то ця добірка – точно для Вас.

 

Секрет від Мері Ортон: будь-який статичний предмет офісного гардероба може виглядати привабливіше, потрібно лише розбавити його помітними елементами, наприклад, додайте до суворої спідниці-олівець дрібний квітковий принт.

 

Елегантні аутфіти на 14 лютого від Маргарити Цельсової

Маргарита Цельсова – популярна російська блогиня. Дівчина віддає перевагу простим й жіночним образам, які добре підкреслюють її фігуру і роблять більш витонченою. Такий тандем складності та простоти представляє абсолютну готовність до будь-якого свята.

 

Основні секрети образу від Маргарити Цельсової: обтягуючі силуети, нейтральна колірна гамма, високі підбори та стильні аксесуари: головні убори, сумки жорсткої форми й сонячні окуляри.

 

Епатажні образи від Мікі Джіанеллі

Міка Джіанеллі – професійний стиліст і одна з найвідоміших модних блогинь в Австралії. Її образи – це детальна інструкція до того, як проявити себе і виділитися з натовпу. Дівчина завжди знаходиться в пошуку нових цікавих речей і образів, тому у неї можна знайти варіанти від милих романтичних суконь до бунтарських аутфітів в стилі панк.

 

Улюблені прийоми в образах Мікі Джіанеллі: відкриті плечі, глибоке декольте, мереживо й акцент на талію – це забезпечує жіночну привабливість.

 

Незалежно від того, як Ви вирішите зустрічати 14 лютого, «Stella Ricci»  радить побалувати себе чимось особливим і максимально приємним: квітами, красивими прикрасами, новим ароматом парфумів або розкішним одягом з якісної італійської тканини. Такі особливі презенти для себе завжди піднімають настрій і допомагають усвідомити свою цінність.

 

Надихайтеся стильними образами на День святого Валентина від відомих блогерів і без удаваної скромності відчувайте себе найкрасивішою жінкою на планеті!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()