Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Кращі ідеї і образи для новорічної фотозйомки

19. 12. 2018

Кращі ідеї і образи для новорічної фотозйомки

Новий рік - одне з найбільш очікуваних свят, на якому часто збирається вся родина. Завжди хочеться запам'ятати дорогоцінний час, коли ми по-дитячому щасливі і коли все найрідніші люди поруч. Фотографії в цьому кращі помічники. Пропонуємо вам заздалегідь вибрати оригінальні ідеї для зйомки і підібрати найкрасивіші образи для новорічної фотосесії.

Як одягнутися на новорічну зйомку?

Щоб гарний настрій нічого не зіпсувало, одяг для створення потрібного образу слід підібрати заздалегідь. Враховуйте місце проведення фотосесії, сюжетні нюанси, кількість людей, реквізити і гармонійне поєднання кольору. Для вас ми підготували найцікавіші ідеї новорічної фотосесії.

1. Одиночні фото вдома біля ялинки

Зробити красиві святкові кадри можна і в звичайній обстановці. Новорічна фотосесія в домашніх умовах виходить стильною на тлі головного атрибута Нового року - святкового дерева. Можна зловити момент початку прикрашання пишної зеленої красуні або сфотографуватися на тлі повністю вбраної ялинки.

https://ricci.com.ua/ukr/zhakkard-152-ps525-152-ps525
Жакард 152/ps525
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-ag622192-ag622
Пайєтки на трикотажі 192/ag622
https://ricci.com.ua/ukr/kruzhevo-152-vn235-152-vn235
Мереживо 152/vn235

5 комфортних образів для новорічного фото біля ялинки:

1. В'язані плаття.

2. Блискуче вечірню сукню.

3. Светр оверсайз і гольфи за коліно.

4. Теплий костюм і шапка з помпоном.

5. Улюблена піжама.

Тематичними аксесуарами послужать червоний бант, теплі шкарпетки або капці і чашка гарячого какао. Якщо ви хочете передати відчуття розкоші і чарівництва, обирайте сукні для новорічної фотосесії в металевому кольорі з мерехтливим ефектом. Для затишного образу на тлі прикрашеного дерева ідеально підійде плаття-светр, піжама або теплий костюм.

2. Новорічна фотосесія на вулиці

Якщо з яких-небудь причин Новий рік вам доведеться зустрічати без святкового дерева, шукайте красу поза домом. Це можуть бути прикрашені ялинки в місті, святкові арки з кулями, що висять, гірлянди або просто зелені смереки, які можна самостійно доповнити апельсиновими часточками.

Варіанти одягу для фото взимку:

1. Пуховик-ковдру і однотонні аксесуари.

2. Тепла кофта і хутряні навушники.

3. Шуба і светр з високим коміром.

4. Класичне пальто.

5. Стегані куртки з хутром або парки.

Для одиночної фотосесії на фоні ялинок та гірлянд добре підійдуть модні пуховики, шуби і в'язані кофти пастельних тонів або однотонного білого кольору. Шапки повинні поєднуватися з шарфом, светром або рукавицями. Жіночно і романтично виглядають зимові навушники на розпушеному волоссі. Для зйомки Love story на тлі міських пейзажів обирайте стримане пальто синього, коричневого або зеленого кольору. Для сімейних фото на вулиці підійде класичне поєднання парки і Timberland.

https://ricci.com.ua/ukr/atlas-000-ps19-1000-ps19-1
Атлас 000/ps19/1
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-sr1062192-sr1062
Шовк 192/sr1062
https://ricci.com.ua/ukr/kruzhevo-solstiss-000-gg129-11000-gg129-11
Мереживо SOLSTISS 000/gg129/11

3. Фотозйомка на тлі снігу

Коли на вулиці все буквально замело, просто гріх фотографуватися в приміщенні. Навіть злегка припорошені вулиці виглядають казково. Радимо не втрачати такі моменти і з радістю втілювати яскраві ідеї для зимового фото.

Кращі кольори в одязі для зимової фотосесії:

1. Ніжні блакитні і рожеві відтінки.

2. Темно-синій.

3. Зелений.

4. Коричневий

5. Червоний.

На білому тлі найкраще виглядають пастельні відтінки, а також глибокі і насичені кольори. Якщо просто засніжених дерев і вулиць вам мало для новорічного настрою, рекомендуємо прикрасити найближчу ялинку в парку або в лісі. Такі фото виходять «живими», незвичайними і з цікавим сюжетом.

4. Новорічні образи для двох

Фотосесія для пари чарівно виглядає на тлі гірлянд або комина. Щоб гармонійно виглядати на фото, вибирайте схоже за кольором вбрання. І не забудьте прихопити пару келихів із шампанським або бенгальські вогні для створення новорічно-різдвяного настрою.

Вдалі комплекти для святкового парного фото:

1. Класичний: вечірня сукня + смокінг.

2. Домашній: піжами пастельних тонів.

3. Комфортний: сині джинси та светри з тематичним малюнком.

4. Романтичний: коротке біле плаття з високими гольфами + світлий светр з брюками.

5. Ошатний: плаття з глитером + штани і поло з довгими рукавами.

5. Сімейна фотозйомка на Новий рік

Душевні і теплі фото виходять в домашній обстановці. Для барвистих кадрів можна підібрати вдалі образи для новорічної фотосесії у фотостудії. Щоб підкреслити згуртованість сім'ї, дотримуйтеся однієї кольорової гами в одязі. Це можуть бути однакові светри, однотонні сорочки, теплі костюми в одному кольорі або піжами.

Колір жіночої вечірньої сукні з блискітками можна продублювати у чоловіка за допомогою метелика, краватки або зі схожою за кольором сорочкою, поясом і взуттям. Для 100% попадання дітям можна пошити на замовлення ідентичні наряди.

6. Фотосесія на кухні

Неординарним місцем для сімейних фото буде кухня. Спільне приготування святкових страв допоможе створити красиві знімки зі справжніми емоціями. Така тематична зйомка підійде для дітей старше 3-х років, які з радістю братимуть участь в приготуванні смакоти і виконувати всі прохання. Створити святковий настрій допоможуть новорічні гірлянди, невелика ялинка, червоно-білі шапки та інші декоративні елементи.

Для діток молодшого віку можна використовувати сюжет святкової вечері, коли вся родина збирається за столом. При цьому достатньо просто красиво сервірувати стіл на тлі новорічного оздоблення, дарувати один одному подарунки або пробувати новорічні страви. Джинси і светри будуть дуже доречні для фото такого плану.

Бажаємо вам отримати найдушевніші фотографії, використовуючи кращі ідеї образу для новорічної фотосесії!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()