Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Звабливі жіночні образи на весну-літо 2020

04. 03. 2020

Сучасна мода пропонує величезний вибір комфортних речей, які підходять на всі випадки життя. Адже навіть з сукнями набагато приємніше носити кросівки, ніж туфлі. Це істотно рятує активних представниць мегаполісів, але трохи витісняє звичні романтичні образи. Напередодні Міжнародного жіночого дня ми підготували декілька порад, як виглядати жіночно без зайвих мук з урахуванням сучасних тенденцій.

Основи жіночних образів у 2020 році

Модні тенденції нестримно змінюються, все більше схиляючи дівчат до експериментів у одязі та змішування різних стилів. Якщо раніше було досить надіти красиву сукню і підбори, то сьогодні це тільки один з можливих варіантів. Щоб підкреслити свою ніжність і тендітність у 2020 році, рекомендуємо звернути увагу на актуальні нюанси в одязі.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag721201-ag721
Каді "Токіо" 201/ag721
https://ricci.com.ua/ukr/shelk-171-sr716-171-sr716
Деворе 171/sr716
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr633192-mr633
Бавовна сорочкова 192/mr633
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-ps682182-ps682
Шовк 182/ps682
https://ricci.com.ua/ukr/shifon-181-ti1181-ti1
Шифон 181/ti1
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-mr779201-mr779
Мереживо 201/mr779
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.181-sr924181-sr924
Жакард 181/sr924

Тренди в одязі у 2020:

  • прозорі вставки;
  • велика кількість рюш і воланів;
  • об'ємні рукави;
  • шкіряні елементи.

Грамотне поєднання одягу в образі з використанням сучасних тенденцій допоможе вам виглядати стильно та елегантно у будь-який день. Важливо при цьому звертати увагу на акуратний макіяж, зачіску, милі аксесуари й красиве взуття. Правильний одяг підкреслює принади, вимальовує витончені плавні лінії та робить пропорції фігури витонченішими.

Популярні елегантні речі в гардеробі

Щоб створити заворожливий жіночний образ у вашому гардеробі мають бути відповідні речі. Зазвичай вони мають особливий крій, який виставляє в кращому світлі вашу фігуру, і виконані з максимально приємних на дотик тканин. Це переважно легкі, тонкі, ніжні матеріали однотонного кольору, або з геометричними та флористичними мотивами. При цьому можна виділити ряд речей, які обов'язково підкреслять вашу жіночність.

Приклади жіночного одягу:

  • ретро-сукня або сукня з прозорим верхнім шаром;
  • спідниця-олівець або плісирована;
  • широкі вільні штани;
  • блузи з воланами й незвичайними рукавами;
  • класичні та сучасні костюми.

Сукня сама по собі ідеальний варіант для жіночного образу. Якщо ще додати до нього модні віяння сучасних тенденцій, то стильний аутфіт вам забезпечений. Трендова спідниця-олівець – це кращий спосіб для швидкого створення добре сидячого привабливого комплекту. Вільні штани кюлоти або палаццо допоможуть знайти компроміс між зручним і максимально жіночним комплектом. Повітряні блузи з рукавами-ліхтариками вдало підкреслюють талію, кисті рук і тонку шию. Костюми – справжня зброя жінок у боротьбі за природну елегантність в діловій сфері діяльності і не тільки.

Актуальні жіночні стилі

У сучасній моді заведено змішувати різні стилі, щоб добитися оригінальних, а іноді й зовсім несподіваних поєднань. Але існує ряд жіночних стилів в одязі, які допоможуть вам привертати увагу чоловіків своєю неймовірною легкістю і ніжністю. Розвивати свою жіночність можна за допомогою наступних стилістичних напрямів.

1. Романтичний стиль

Образ в романтичному дусі має на увазі поєднання повітряних тканин з використанням воланів, бантів, мережива і подібних декоративних елементів. Тут цілком доречні квіткові принти, які тільки посилюють енергетику жіночності, і дуже ніжні пастельні відтінки. Тканини вибирайте переважно натуральні, такі як шовк, шифон, бавовну. Найпопулярнішими в цьому напрямі можна рахувати А-силует і туфлі-човники. Якщо вибираєте інше зручніше взуття, то воно має бути прикрашене бантами, стрічками, блискітками, квітами й так далі.

2. Вінтажний стиль

Це поняття дуже різноманітне, оскільки включає стильні образи практично всіх десятиліть. Зараз найбільш актуальними вважаються образи з 90-х. Але при цьому ніхто не забороняє вибирати приталені жіночні сукні та спідниці з 30-х років, або запозичити еталон жіночності з 50-х – сукню з пишною спідницею й обтислим верхом.

3. Стиль бохо

Максимально зручний одяг з довгими спідницями, вишивкою і бахромою характерні для стилю бохо. Це більш розслаблений варіант для створення жіночних образів, які цілком підходять для повсякденного життя. Завдяки витонченій комбінації простих силуетів з різними рюшами, креативними вставками або мереживами, такий стиль має особливий успіх серед ніжних весільних суконь.

Якщо ви далекі від такої жіночної романтики в одязі, то ми рекомендуємо звернути увагу на один з головних хітів цього року – стиль спорт-шик, який допоможе створити красиві яскраві образи в поєднанні гламурних жіночних нарядів і зручних спортивних елементів. З деніма, шкіри й жакетів можна скласти не менш зручні та цілком жіночні образи в стилі casual.

Секрети створення вдалого жіночного образу

За допомогою тонкої повітряної блузи або щільного костюма можна візуально створити ідеальні пропорції фігури. Для цього треба поєднувати протилежності. Приміром, широкі плечі легко скоректують м'які лінії речей з тонких тканин. Прямі лінії та лаконічні силуети допоможуть виглядати стрункіше. Але найголовніший секрет ідеальної посадки одягу, його довговічності й пристойного зовнішнього вигляду полягає у виборі якісної тканини.

Найбільш вдалими для жіночних образів будуть струмуючі матеріали з приємною текстурою і натуральною основою. Інтернет-магазин «Stella Ricci» полегшить вам пошук якісних тканин. У ньому представлені кращі зразки матеріалів високої італійської якості, які роками не втрачають зовнішнього вигляду і зберігають особливу м'якість.

 

Створюйте розкішні жіночні образи, які допоможуть вам виглядати ще привабливіше!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()