Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Мода на вишукане ретро: 4 сучасних тренда в стилі 70-х

30. 10. 2019

Цієї осені не обійтися без одягу в стилі 70-х років. На думку модних експертів, ця тенденція триватиме не один сезон, а тому зараз саме час поповнити гардероб якісними речами з нотками ретро. У колекціях Celine, Burberry і Balenciaga акцент припав на консервативні і неймовірно елегантні образи тих часів. Ми пропонуємо наслідувати їхній приклад і надихнутися прообразами богемної розкоші.

 

Основні тенденції в моді 70-х

Летючі сукні максі, вільні брюки-кльош, водолазки, комбінезони та високі чоботи з 70-х порадують любительок жіночних образів. Іноді одяг в стилі ретро настільки органічно доповнює сучасні образи, що складно розпізнати які деталі запозичені з минулих років.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr639192-mr639
Костюмна вовна 192/mr639
https://ricci.com.ua/ukr/zhakkard-162-cl419162-cl419
Жакард 162/cl419
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg750192-gg750
Еко-шкіра 192/gg750

 Характерні риси стилю 1970-х років

• легкі сукні довжини міді та максі;

• розкльошені до низу джинси, брюки;

• шовкові блузи з бантами;

• брючні костюми з водолазками і блузами;

• комбінезони на кожен день і для вечірок;

• широкі плечі, об'ємні рукави;

• завищена талія і широкий пояс.

Сьогодні дизайнери сміливо використовують силуети вишуканого ретро. Тому легка недбалість, безформність і якась зухвалість плавно змінюється ніжністю і стриманістю. Ми пропонуємо розглянути найактуальніші варіації моди 70-х років, які вже активно використовуються в наш час, виглядають максимально стильно і сучасно.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.191-cl657191-cl657
Шифон 191/cl657
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-tv538182-tv538
Шовк 182/tv538
https://ricci.com.ua/ukr/shelk-171-mi498-171-mi498
Шовк 171/mi498

 

1. Блискучі блузи з бантами і оборками

У 70-і роки були популярними елегантні блузи із зав'язками у вигляді бантів, вільними рукавами ліхтариками і комірами з подовженими куточками. Шили їх з шовку або гладкого атласу для розкішного глянцевого блиску. Вони відмінно доповнювали маскулінні подовжені піджаки з широкими плечима і розкльошені брюки з щільних тканин. Сьогодні блузи і сорочки в естетиці 70-х гармонійно виглядають в вечірніх і ділових образах. Для створення повсякденних аутфітів подібну блузу можна носити з джинсами і ковбойськими черевиками.

2. Стильні костюми

Теплий брючний костюм в клітину - практично головний must have цього сезону. Але ще в 1970-ті роки Ів Сен-Лоран доповнив свої колекції строгими костюмами, які блискавично проникали в жіночий гардероб. Вони надавали дівчатам особливого шарму, підкреслюючи їх тендітність на контрасті з об'ємними плечима і вузькою талією. Крім широких штанів в цей період набрали популярність спідниці в складку і тонкі водолазки, які стали культовою основою багатьох ділових образів.

3. Тонкі сукні

Летючі силуети струмуючих суконь і сарафанів в стилі бохо були невід'ємною частиною 1970-х років. Широкі рукава і оборки з ніжного шифону зробили їх надзвичайно жіночними. Але в кінці 70-х справжній фурор викликало шовкове плаття в поєднанні з блейзером. Такий комплект став завидним зразком ділового образу, який пізніше віднесли до розряду «одягу для успіху». Цієї осені та взимку шовкові і шифонові сукні в ретро стилі знову вважаються актуальним трендом.

4. Комбінезони

Джинси і комбінезони - це найбільш впізнавані речі з сімдесятих. Вони були головним символом десятиліття, відгомони якого регулярно з'являються в колекціях іменитих дизайнерів. Цього року джинсові, шкіряні і велюрові комбінезони практично дублюють модні силуети з 70-х. Тому скласти стильний осінньо-зимовий образ в вінтажному стилі абсолютно не складно. Тим більше що великі сережки і великі окуляри також зараз неймовірно популярні.

 

Якісні тканини для сучасної адаптації стилю 70-х

Ретро-стиль завжди був у моді. І зараз неможливо ігнорувати його тріумфальне повернення. Щоб образ виглядав дорого і привабливо, вибирайте одяг з якісних матеріалів. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете брендову італійську тканину для створення чудових образів.

 

Підкресліть вашу індивідуальність і приголомшливий смак за допомогою чарівних нарядів в стилі 70-х!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()