Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модні брюки палаццо - запорука найзручніших розкішних образів

10. 07. 2019

Модні брюки палаццо - запорука найзручніших розкішних образів

 

Літо - ідеальна пора для створення повітряних образів. З легкими нарядами найчастіше асоціюються сукні. Але в цьому сезоні їх можна сміливо замінити на летючі і струмуючі брюки палаццо. З чим носити трендовий фасон широких штанів і які головні їх переваги, ви дізнаєтеся в цій статті.

Особливості крою брюк палаццо

Ретро-мотиви розкриваються в одязі по-новому. Тепер важливий акцент робиться не тільки на привабливості, а й на зручності. Розклешені брюки палаццо ідеально поєднують у собі ці дві якості. Саме тому вони так сподобались модницям і дизайнерам, що неодноразово повертаються в моду.

Головні відмінності фасону:

• висока талія;

• довжина «в підлогу»;

• широкий крій від стегна або лінії талії;

• можуть бути вертикальні складки і кишені;

• іноді з боків є розрізи.

Штани палаццо - популярне творіння італійського модельєра Еміліо Пуччі в 50-60 роках. Він назвав широкі штани «величними і піднесеними», порівнюючи їх з італійським палацом - палаццо. Вони можуть бути настільки вільними і широкими, що візуально нагадують довгу спідницю. При цьому створюють неймовірно жіночний силует і абсолютно не стримують рухів.

Вишукана тканина для вільних штанів

Широкі штани палаццо найбільш актуальні навесні і влітку. В цьому випадку відмінним варіантом для пошиття будуть легкі тканини: шовк, шифон, льон, бавовна, атлас, мереживо і тонкий трикотаж. На осінь і зиму актуальними будуть кашемір, твід і вовна. Найчастіше це однотонні матеріали або з квітковими принтами, смугами, горохом, дрібної кліткою.

Оскільки самі по собі штани об'ємні, слід вибирати тонкі спадаючі тканини. Це допоможе здаватися стрункішою і виглядати ефектно з будь-якою фігурою. Щоб одяг добре сидів, виглядав вишукано і роками радувала своєю ніжністю, вибирайте для її пошиття якісні матеріали. Широкий вибір брендових ексклюзивних тканин з Італії за доступними цінами ви знайдете в інтернет-магазині «Stella Ricci».

Кому личать трендові штани палаццо

Об'ємні брюки добре виглядають на будь-якій фігурі. Незважаючи на свою ширину, вони привертають увагу до верху, роблять талію тонше, плечі витонченіше, а ноги візуально ще більш стрункими. Навіть невисокі дівчата можуть спокійно носити вільні штани довжиною в підлогу без ризику здаватися нижче. Висока талія і заховане взуття на підборах відмінно витягають силует. При високому зрості штани палаццо можна носити з кросівками та сандалями.

Переваги брюк палаццо:

• універсальні - підходять усім дівчатам;

• зручні - мають невелику вагу, повна свобода рухів;

• комфортні - пропускають повітря, в них не спекотно влітку;

• коригувальний ефект - візуально стрункішою і витягають силует;

• практичні - підходять для повсякденних, вечірніх та офісних аутфітов.

Чарівні штани палаццо дійсно личать усім. Але щоб виглядати в них максимально добре, слід пам'ятати про деякі особливості фігури. Дівчатам з вузькими плечима і апетитними стегнами підійдуть не дуже широкі штани з вільними блузами. При вузьких стегнах підійдуть фасони брюк, які розширюються з самого верху. Красуням спортивної статури потрібно робити акцент на талії, вибирати брюки з широким поясом в комбінації з короткими топами. Пишнотілі дівчата за допомогою брюк палаццо з легкістю створять спокусливий силует по типу «пісочного годинника».

З чим носити модні штани палаццо

Щоб виглядати пропорційно і гармонійно, носіть штани палаццо з блузами, короткими топами, майками в білизняному стилі і футболками. Дуже добре виглядає поєднання широкого низу і вузького верху у вигляді щільного боді, гольфу або акуратного топа. Також комбінація брюк з верхом залежить від бажаного стилю.

Вдалі поєднання з брюками палаццо:

• для пляжного відпочинку підійдуть однотонні костюми з широкими брюками і топами;

• для прогулянки по місту - вільні комбінації з футболками, блузами і кросівками;

• для роботи комбінуйте штани з класичними сорочками, блузами і піджаками;

• для вечірнього заходу - шовкові або шифонові топи, подовжені жакети;

• в прохолодний день широкі штани добре виглядають з тонкими светрами і шкірянками.

Зараз особливо популярні однотонні брюки палаццо білого кольору. Виглядають вони стильно, дорого і просто чудово. Для повсякденного виходу або відпочинку біля води підійдуть яскраві моделі з квітковими принтами і трендовими смугами. Прикраси та аксесуари в будь-якому випадку повинні бути лаконічними і не дуже великими.

 

Поспішайте насолодитися справжньою свободою в стильних і невагомих брюках палаццо!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()