Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модні джинси слоучі: особливості посадки та трендових поєднань в 2020 році

20. 05. 2020

Джинси слоучі – сучасна заміна популярних «бананів» і маминих джинсів. Вони швидко стали трендом нового сезону. Вільний фасон, висока посадка та завидна комбінаторність з будь-яким взуттям роблять їх популярними серед жінок різного віку і статусу. Розглянемо головні відмінності джинсів slouchy, особливості їх правильної посадки та вдалих аутфітів у 2020 році.

Джинси slouchy – особливості фасону

Слоучі (від англ. Slouchy – громіздкий, мішкуватий) – це своєрідний різновид відомих «бананів» і mom-джинсів. Вони ширші, але не мають явного контрасту між верхом і низом. Така модель призначена для вільної посадки, що забезпечує легкість рухів та комфорт під час прогулянок. Джинси slouchy в правильному поєднанні з іншим одягом створюють привабливий жіночний силует.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-vs58201-vs58
Джинс 201/vs58

Головні характеристики фасону:

  • вузька талія і звужений низ;
  • розширений крій в області стегон;
  • прямі широкі штанини;
  • плавний перехід до звуження низу;
  • висока лінія талії у вигляді складок-резинок або ремінця.

Візуально така модель трохи збільшує стегна і вигідно приховує живіт. Висока посадка допомагає подовжити ноги, здаватися стрункішою і вищою. Слоучі прекрасно коригують фігуру з широкими плечима і вузькими стегнами. Вони надають відсутнього об’єму худеньким ніжкам і приховують зайві сантиметри в області живота, стегон.

Джинси слоучі підходять практично всім дівчатам. Але через особливості своєї форми при неправильно підібраному розмірі можуть виглядати громіздкими на пишних стегнах або вкорочувати ріст. Щоб уникнути цього рекомендуємо при вузьких плечах доповнювати джинси піджаком, який добре тримає форму. Невисоким дівчатам слід поєднувати джинси з заправленими футболками, короткими топами і взуттям на підборах.

Як повинні сидіти джинси слоучі

Slouchy – це модель з широкими штанинами, тому вона скрізь повинна сидіти вільно. Все повинно виглядати акуратно і ви легко зможете присісти без зайвого натягу тканини. Спереду не повинно нічого стовбурчитися або висіти мішком. Ззаду джинси трохи лягають по фігурі. Щоб не помилитися, беріть на примірку відразу три розміри: ваш, а також більше і менше на один розмір.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.171-ag448171-ag448
Джинс 171/ag448

Джинси слоучі повинні сидіти більш щільно в області талії, але не доставляти вам дискомфорту. Іноді доречно взяти модель на парочку розмірів більше і зафіксувати її на талії за допомогою красивого ременя. Такий спосіб особливо розкішно виглядає на високих струнких дівчатах. Він підкреслює їх і без того точену стрункість, а також робить талію ще більш вузькою.

Слоучі часто підвертають внизу, щоб відкрити щиколотки. Контраст широких штанин і вузьких щиколоток освіжає, робить фігуру стрункішою та візуально легшою. Такий варіант носіння найбільш популярний серед модниць. Він чудово виглядає з босоніжками, шльопанцями, туфлями, кросівками і масивними черевиками.

З чим носити джинси слоучі

Якщо вдягаєте широкий низ, то поєднуйте його з приталеним верхом і навпаки. Це просте та дієве правило для створення правильних пропорцій. Джинси slouchy не виняток. Але для створення розслабленого жіночного образу іноді можна скомбінувати їх зі светром оверсайз або блузою з пишними рукавами. Щоб зберегти витончений силует, обов'язково зробіть акцент на талії.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.161-dn407161-dn407
Джинс 161/dn407

Вдалі поєднання з джинсами slouchy:

  • з футболкою, кроп-топом;
  • з блузою, сорочкою;
  • з лонгслівом, водолазкою;
  • з джемпером;
  • з піджаком.

У 2020 році трендові джинси slouchy модно носити з заправленою футболкою або кроп-топом. У дощову погоду доповнюють образ щільним піджаком або в'язаним светром. Правильно підібрані слоучі – універсальна модель. З кросівками і футболкою вони зручні для прогулянок. Туфлі човники і базовий піджак можуть стати чудовим варіантом для роботи. Ніжні босоніжки та романтична блуза підготують вас до побачення.

Тенденції моди схиляють нас до максимального комфорту й простоти. Вільні джинси слоучі яскравий тому приклад. Вони чудово поєднують в собі стильний зовнішній вигляд, мінімалізм і зручність.

 

Вибирайте правильні джинси slouchy, практикуйте наші поради і будьте в тренді 2020 року!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()