Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модні образи для літнього відпочинку

07. 07. 2021

Літня енергія витає в повітрі. Температура починає підійматися, образи стають легшими й ми все частіше замислюємося про відпочинок. Цього літа ви в основному побачите бохо, квітковий принт і суворі стилі. Розкльошені рукави, оборки, купальники та бікіні, наплив білого кольору, солом'яні капелюхи, зручні та легкі хвилясті сукні - ось деякі з елементів, які доповнять ваш гардероб. Ми підібрали приклади розкішних образів для літнього відпочинку, які будуть всюди в стрічках Instagram вже за кілька тижнів.

Який одяг найкраще носити влітку

У спекотний сезон питання про кращі літні тканини набуває особливого значення для багатьох людей. Правила літнього одягу засновані на здоровому глузді - носіть вільний одяг, бажано світлих тонів. На темних відтінках не помітні плями поту, але вони притягують тепло та утримують його, забезпечуючи задушливий парниковий ефект.

Кращий одяг для спеки виконаний з натуральної тканини, що пропускає повітря. Якісні матеріали допоможуть комфортно витримувати спеку, а деякі, наприклад, шовк і льон, навіть подарують відчуття приємної прохолоди влітку.

Кращі літні тканини для одягу:

● шовк;

● льон;

● поплін бавовняний;

● тканина з бавовняного джерсі;

● віскоза з додаванням бавовни або льону;

● прошва;

● мереживо;

● шифон.

Влітку ми звикли носити мінімум одягу: шорти, майки, комбінезони з відкритими плечима і короткі літні сукні. Але якщо ви плануєте перебувати прямо під палючим сонцем, рекомендуємо вибирати легкий одяг, що закриває якомога більше шкіри. Це врятує вас від опіків, перегріву і спеки. Як відмінний приклад можна згадати довгі невагомі накидки чоловіків і жінок в арабських країнах.

Що можна носити влітку 2021:

● широкі штани;

● топи з пишними рукавами;

● сорочки оверсайз;

● вільні блузки;

● невагомі сукні, спідниці та шорти;

● зручні капці, босоніжки.

Бавовна, льон та інші натуральні тканини краще підходять для пошиття літнього одягу. Вони відмінно рятують в ситуації, коли ви сильно пітнієте через підвищену вологість або дуже спекотну погоду. Натуральні тканини швидко вбирають і вивітрюють зайву вологу, відводять піт і тепло, забезпечуючи максимальний комфорт тілу. Якісні натуральні тканини з Італії для стильного одягу на літо ви знайдете в інтернет-магазині "Stela Ricci".

Як залишатися стильною в спекотну погоду

Щоб виглядати модно та охайно влітку 2021, радимо освіжити й оновити деякі з ваших перевірених класичних речей. Подумайте про свіжі та яскраві бавовняні сорочки на ґудзиках, літніх пляжних сумках з розкішних матеріалів, модному капелюсі і якісних сонцезахисних окулярах в стилі ретро. Основні предмети гардероба цього сезону цілком грайливі, але вишукані та вдихають нове життя в ваш стиль. Ми підготували список найпопулярніших речей, щоб стильно одягатися навіть в сильну спеку.

Літня базова сорочка

Сорочка оверсайз - головний елемент літнього капсульного гардероба. Вона ідеально підходить для прикриття плечей на пляжі, її можна носити з джинсовими шортами для розслабленого способу або зі спідницею і туфлями на підборах для вечірнього виходу. У цьому сезоні оновити класичну сорочку, зробивши ставку на сміливі та яскраві кольори, наприклад, рожевий.

Скорочений топ з довгим рукавом

Короткі топи завжди будуть основним хітом літа. Але в цьому сезоні спробуйте укорочений топ з довгими рукавами. Це допоможе створити цікавий пропорційний ефект.

Шорти строгого і вільного крою

Білі або бежеві шорти, скроєні за індивідуальним замовленням, незамінні при створенні літнього капсульного гардероба. Шорти - універсальна річ, особливо білого кольору. Вони миттєво покращують будь-яке вбрання в теплу погоду.

Пляжні штани

Для прохолодних днів і елегантного вечірнього виходу виберіть розкішні штани. Вони легкі, мають широкий силует, високу талію і виконані з повітропроникних тканин. Такі моделі відмінно поєднуються з верхом купальника або топом. Доповнюйте світло-коричневі або класичні темно-сині штани якісними речами в чистому білому кольорі.

Легка спідниця + топ

Найпопулярніший одяг для відпочинку на морі - це довга спідниця в поєднанні з коротким топом. Такий комплект виглядає ефектно в білому, чорному і комбінованому кольорі. Це легкий шикарний стиль, який забезпечить вам відмінний пляжний настрій і цілком елегантний вигляд.

Літній капелюх

Доповнити вишуканий пляжний образ допоможе наймодніший капелюх літа 2021 року - капелюх-відро. Форма, яку люблять багато топових моделей. Капелюх-відро - необхідна річ для захисту обличчя від шкідливих ультрафіолетових променів і при цьому має симпатичний зовнішній вигляд.

Сонцезахисні окуляри

Стильні образи на море 2021 неможливо уявити без хороших сонцезахисних окулярів. Зараз в моді прямокутна або квадратна оправа в стилі ретро. Кожен дизайнер представляє свою власну версію стильних відтінків, тому вибрати є з чого.

Літня сумка

Ще одне модне оновлення в цьому сезоні - розкішні сумки об'ємних форм з м'якої шкіри. Ніхто не скасовує улюблені солом'яні пляжні сумки. Але хоча б одну світло-коричневу круглу об'ємну сумку зі шкіри цього літа бажано придбати.

Сандалі з красивими ремінцями.

Шльопанці неймовірно зручні для частих походів на пляж. Але якщо ви хочете виглядати більш витончено і стильно, віддавайте перевагу красивим сандалям або босоніжкам, які є більш симпатичними ззовні, але також дають ніжкам «дихати». Складні деталі, оригінальні прикраси та практична форма зроблять будь-який образ більш яскравим і привабливим.

Як одягатися на пляж влітку: 7 корисних порад

Літо - це сприятлива пора для походів на пляж. Щоб літній відпочинок не затьмарила спека, при виборі одягу рекомендуємо дотримуватися основних правил для складання комфортних образів для прогулянок і відпочинку.

1. Захистіть волосся й обличчя від сонця красивим капелюшком.

2. Надавайте перевагу вільним шортам, наприклад, шортам-бермудам, а не обтислим моделям.

3. Біла сорочка - відмінна пляжна накидка, яку також можна поєднувати зі спідницею і штанами для прогулянок по місту.

4. Вибирайте купальник по фігурі заздалегідь. А краще два, для зміни.

5. Використовуйте багатошаровість, коли погода непередбачувана або у ресторані сильний температурний перепад через кондиціонер.

6. Літом краще обмежитися одною акцентною прикрасою. Велика кількість може сильно нагріватися і прилипати до тіла.

7. Коли не знаєте, що надіти, вибирайте сукні або комбінезони.

Літні вбрання для відпочинку повинні бути красивими та простими в збірці. Ми надали різні варіанти, в основному всі вони легкі, але елегантні. Вам залишається лише надихнутися відповідними ідеями літнього одягу.

 

Подбайте про свій стильний комфорт за допомогою елегантних образів для літнього відпочинку 2021!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()