Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модні сукні на ґудзиках, які миттєво підкреслять вашу жіночність

19. 06. 2019
Чи знаєте ви, в чому полягає успіх сукні на ґудзиках? Все просто: подібні фасони з легкістю вирішують цілий ряд завдань сучасної жінки. Вони неймовірно зручні спекотним літом, дарують приємне відчуття свободи і свіжості, а найголовніше, допомагають виглядати жіночно без зайвих зусиль. Пропонуємо швидше перейти до вибору актуальних моделей літа 2019 року, тим більше що для вас ми підготували найстильніші приклади суконь з гудзиками.
 
 
Актуальні моделі суконь на ґудзиках
У новому сезоні сукні, які застібаються на гудзики, стали одними з найбажаніших і універсальних речей в гардеробі. Всього лише регулюючи рівень застібки, ви можете створювати стримані скромні або ж сміливі спокусливі образи. Цього разу дизайнери постаралися урізноманітнити варіанти модного тренду за допомогою довжини сукні або його рукава. Але найбільш значущим відмінністю в фасонах залишаються гудзики.
 
 
Способи модного розташування гудзиків на сукні:
 
Спереду.
Плаття на ґудзиках спереду добре струншає фігуру, оскільки вертикальна лінія візуально витягує силует. Ще з їх допомогою зручно регулювати глибину декольте або розрізу для ніг, тим самим самостійно зміщуючи акценти на потрібну вам частину.
 
 
Ззаду.
Якщо ви хочете створити ефектний і самодостатній вечірній образ, то можна купити плаття з гудзиками на спині. Розкішно виглядають такі наряди в комбінації з глибоким вирізом на спині. Але для романтичних і повсякденних образів більше підійде закрите плаття з гудзиками ззаду.
 
 
Збоку.
Сукні з гудзиками збоку виглядають свіжо і оригінально, привертаючи тим самим все більше уваги. Незвичайне розташування гудзиків грає більше декоративну роль, ніж практичну і найкраще виглядає при максимальній довжині плаття.

 

 
Асиметрично.
Трохи скорегувати пропорції тіла завжди допоможе асиметрія. І це стосується не тільки крою сукні, а й розташування гудзиків. Вони також допомагають візуально здаватися стрункішою і врівноважують пропорції плечей і стегон.
 
Сукні міді на ґудзиках стали найбільш популярними в плані довжини. Серед фасонів в пріоритеті літні сарафани з відкритими плечима, плаття-халат і сукня-сорочка. Але різноманітне  розташування гудзиків допомагає виглядати оригінально і наповнює образ абсолютно новим змістом.
 

 

Кому підходять сукні з гудзиками
Представлені моделі суконь будуть доречні в гардеробі жінок будь-якої комплекції. Важливо лише правильно підібрати свій розмір або зшити плаття на замовлення. На струнких дівчатах витончено виглядають приталені моделі суконь-футлярів, підкреслюючи красиві вигини тіла. Дівчатам в тілі личать легкі вільні сукні з підкресленою талією, різною довжиною рукава і гудзиками до колін.
 
В офіс підійдуть однотонні сукні середньої довжини з невеликими або довгими рукавами. Для прогулянок по місту або пікніка придивіться до модних суконь в ретро-стилі з трохи розклешеною спідницею. Для побачень обирайте наряди з модним декором у вигляді рюш або бантів. У будь-якому випадку з сукнею на ґудзиках ви будете мати чудовий жіночний вигляд.

 

 
Кращі тканини і модні забарвлення для сукні на ґудзиках
Експерименти з матеріалами цілком вітаються. Але найбільше для літа підходять натуральні тканини, які допомагають легше переносити високу температуру повітря. Максимально красиве і зручне плаття виходить при індивідуальному пошиві на замовлення. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви гарантовано знайдете відповідну високоякісну тканину італійського виробництва для створення комфортного одягу божественної краси.
 

 

Актуальні тканини для суконь на ґудзиках:
• льон;
• бавовна;
• шифон;
• штапель;
• шовк;
• мереживо;
• джинс.
 
Жорстких рамок у виборі кольору або принта немає. Але найчастіше для літа вибирають однотонні варіанти, або в смужку, горошок. Компенсувати простоту однотонних речей допоможе незвичайний крій, яскравий колір і аксесуари. Наприклад, червоне плаття на ґудзиках вже саме по собі виглядає чарівно. Смугасті речі можуть заграти цікавіше при комбінації смуг в різному напрямку або з декоративною вишивкою.
 
Швидше створюйте сво стильну сукню на ґудзиках, яка допоможе вам виглядати жіночно і чарівно на будь-якому заході!
Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()