Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модні пуховики 2021: топ-3 головних трендів

25. 11. 2020

Пуховик - головний улюбленець в гардеробі з приходом перших холодів. Він дозволяє насолоджуватися життям на свіжому повітрі навіть в люті морози. Надлегка куртка добре зігріває і залишається в центрі уваги стильних образів. Ми виділили 3 популярних моделі пуховиків на сезон осінь-зима 2020-2021, в яких ви завжди будете виглядати на всі 100%.

 

Наймодніші жіночі пуховики 2021 року

У цьому сезоні лідирують великі, об'ємні утеплені моделі з нетрадиційних матеріалів і яскравими деталями у вигляді великих кишень, комірів і ременів. Найбільш популярними в колірному плані залишаються ніжні ванільні, шоколадні й пастельні тони. Популярними є практичні укорочені моделі й довгі пуховики-пальто, які відмінно збираються на талії за допомогою пояса. Модні пуховики 2021 добре поєднуються з денімом, вовняними спідницями в клітку, шкіряними штанами і тонкими шовковими сукнями. Доповнити образ можна чобітьми-трубами, козаками або грубими черевиками.

Ми знайшли три трендові моделі пуховиків 2020-2021, з якими ви будете створювати розкішні образи та з великим задоволенням виходити на вулицю в будь-яку погоду.

 

Коротка куртка-зефірка

Це об'ємний пуховик з горизонтальним рядком, який нагадує класичний дутик. Має круглу «О-подібну» форму, візуально може надавати зайвого об’єму або здаватися завеликою. Худеньким і невисоким дівчатам більше підійдуть укорочені вироби, представницям прекрасної статі з формами – моделі середньої довжини.

Легка й практична куртка-зефірка відмінно комбінується з брюками та спідницями. Маючи об'ємний верх, бажано вибирати обтислі штани або джинси, щоб виглядати органічно. Відмінно поєднуються плісировані спідниці та спідниці-олівці. Широкі штани можна поєднувати з асиметричними куртками.

До речі! Довгі пуховики-зефіркі схожі з пуховиками-ковдрами. Відрізнити їх можна по застібці: «зефірні» куртки найчастіше застібаються за допомогою кнопок або блискавки, а «ковдри» мають спеціальні зав'язки.

 

Пуховик-жакет

Незвичайний пуховик-жакет має широкі плечі, комір і досить вільний крій. Зовні він нагадує великий чоловічий піджак, який дівчата підв'язують ременем. Це найстильніша ділова і класична модель в цьому сезоні. Відмінна альтернатива для міських жінок, які будують кар'єру та ведуть активне соціальне життя. Пуховик-жакет – теплий, модний і зручний. Він може бути виконаний з вовни з пуховим наповнювачем або з екокожі з об'ємними формами й класичними елементами у вигляді лацканів.

 

Елегантні стьобані пуховики

Довгі стьобані пуховики мають чудовий вигляд і прекрасно підходять для утримання тепла взимку. Також це чудовий варіант для створення сучасної естетики. Пуховик приглушеного кольору або з оригінальним геометричним візерунком додасть будь-якому образу ідеального вигляду. Якщо ви віддаєте перевагу жіночним образам, спробуйте надіти пуховик довжиною до середини гомілки з сукнею і каблуками. Для більш розслабленого повсякденного варіанту підійдуть трикотажні штани та кросівки.

 

Рекомендації по вибору модного пуховика 2020-2021

Перш ніж ви вирішите придбати новий пуховик, вам потрібно знати кілька речей про кращі моделі для жінок, адже не всі пуховики однакові. Важливо вибрати гарний, теплий і максимально зручний зимовий виріб.

1.Звертайте увагу на наповнювач

Від якості наповнювача залежить не тільки ціна, але й ваш комфорт в майбутньому. Вироби з натурального пуху будуть найтеплішими. Чим вище відсоток вмісту пуху, тим легше і тепліше ваша куртка.

2.Конструкція перегородок

Утеплення безпосередньо залежить і від конструкції пуховика. У більшості виробів використовується наскрізний прошитий рядок, який розділяє пух на перегородки. Невеликі прострочені блоки допоможуть запобігти звалюванню пуху.

3. Капюшон

У лютий мороз або снігопад капюшон – це більше, ніж просто модний елемент. Тепло може мати величезне значення, якщо ви потрапили в снігову бурю.

4.Захист підборіддя

Пуховик потребує захисту підборіддя. Мова йде про спеціальну підкладкову тканину, яка утворює бар'єр між вашою шкірою і блискавкою. Без цього ви зрозумієте, якою холодною стає ваша застібка-блискавка при мінусовій температурі.

5.Глибокі кишені

Ідеальний пуховик завжди має хороші кишені, щоб ви могли миттєво зігрітися. Адже взимку дуже важливо швидко повернути до життя крижані руки.

Якісний пуховик повинен бути легким і теплим, простим у догляді, зносостійким і не сковувати рухів. Трендовими тканинами для пошиття пуховиків 2021 стали плащівка, шкіра й сукно. В інтернет-магазині ricci.com.ua ви знайдете стильні курткові та підкладкові тканини з Італії для пошиття неповторною верхнього одягу з ексклюзивним дизайном.

 

Вибирайте ідеальну для вас модель пуховика 2021 і створюйте свої сенсаційні стильні образи!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()