Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модний флешбек FW 2021/22 - як носити хустку восени і взимку

30. 09. 2021

У нашому суспільстві хустка часто викликає неоднозначні асоціації. І даремно! Зараз це один із трендів серед головних уборів 2021-2022 років, а також символ високого статусу і гарного смаку. У цій статті ми зібрали найжіночніші образи з хусткою від кращих світових дизайнерів. Вам точно захочеться їх повторити!

 

Модні хустки сезону FW 2021-2022

Ефект від такого аксесуара просто дивовижний! Дівчина в хустці відразу виглядає незвично м'яко, скромно і елегантно, а тому привертає активну увагу з боку оточуючих. Однак, граючи в загальній картинці підібраного лука, хустка може виглядати символом бунтарства і волелюбності. Далі ми надамо вам короткий огляд модних колекцій, в яких хустка або косинка грають важливу роль.

Дизайнер Лоренцо Серафіні створив свою колекцію 2021 року в стилі preppy, надихнувшись ідеями 80-х років. У цьому сезоні у нього ми зустрічаємо неординарне рішення поєднання хустки - шовковий виріб нам пропонують носити з кепкою. Два головних убори можуть бути як в монохромному варіанті, так і контрастувати між собою.

Холодна строгість і класичні обриси нас зустрічають в колекції Марії Грації Кьюрі для Christian Dior Redy-To-Wear. Тут принтовані шовкові хустки використані в якості головного убору і зав'язані на потилиці навколо шиї.

В осінній колекції Redy-To-Wear від Max Mara переважає колір кемел, який є класичним для бренду. Однак, тут же ми зустрічаємо чорний і елегантний насичений зелений колір. Що стосується хусток, то вони також зав'язані на голові, але спосіб зав'язування запропонований як навколо шиї, так і вузлом на підборідді. Колір хустки може бути акцентним або в тон основного лука.

Шанувальники бренду Versace знайомляться в цьому сезоні з колекцією, яка стала одою емансипації, автентичності і цінностям розширення прав і можливостей. На моделях ми бачимо образи, з ніг до голови прикрашені монограмами модного будинку. В якості головного убору зустрічаємо косинки з атласу, зав'язані ззаду на потилиці. Такий аксесуар прекрасно виглядає як на дівчатах, так і в чоловічому варіанті.

Косинку і хустку в якості головного убору ми також знаходимо в колекції молодого дизайнера Коннора Айвза. Цей американець, який творить в Лондоні, став відкриттям 2020 року, а в 2021 провідне модне видання вперше опублікувало його колекцію. Молодий творець пропонує нам образи з класичною косинкою або величезною хусткою, зав'язаною на потилиці і спадаючою нижче талії.

Рішення в колекції Redy-To-Wear від Вікторії Бекхем гармонійні, практичні й елегантні. У Вікторії хустки використані в якості прикраси і зав'язані на шиях у моделей. А сама дизайнер якось продемонструвала на собі складену хустку, яку пов'язала на брюках замість пояса.

Якщо відійти від рішень дизайнерів і кутюр'є, то можна виділити наступні способи носіння хустки на голові:

  • косинка;
  • тюрбан або чалма;
  • в зачісці.

Тюрбан і чалма гармонійно виглядають з теплими трикотажними речами. Вони прекрасно доповнюють повсякденні, вечірні та ділові образи, роблять їх більш продуманими, статусними. Але найлегшим варіантом вважається зачіска з хусткою. Достатньо зробити низький хвіст, легку косичку, невеликий пучок і просто вплести туди витончений шовковий аксесуар. З його допомогою навіть проста і трохи розпатлана зачіска набуває благородних обрисів.

Модні способи носіння хустки на шиї:

  • під коміром;
  • як краватка;
  • чокер.

Яскрава хустка з легкістю освіжить і прикрасить навіть звичні повсякденні образи. Щоб урізноманітнити однотонні речі достатньо невеликої шийної хустки контрастного кольору. У строгих офісних образах її можна зав'язати у вигляді краватки з вільно спадаючими кінцями. При глибокому декольте в джемперах і сорочках підійде недбалий французький вузол або зав'язана назад хустка у вигляді чокера.

Матеріали для трендового хустки на осінь-зиму 2019-2020

При виборі хустки слід пам'ятати, що кожен матеріал має свої властивості. Для теплої осінньої погоди більше підійдуть тонкі вироби з натуральних матеріалів, які будуть підтримувати комфортну температуру. Для морозної зими вибирайте легкі, але теплі варіанти для максимального збереження тепла. Хустка з натуральної тканини дуже приємний до тіла, він довше прослужить і підкреслить ваш високий статус своїм розкішним видом.

Актуальні матеріали для хусток на осінь-зиму:

  • шовк;
  • бавовна;
  • вовна;
  • кашемір.

Щоб бути впевненими в бездоганній якості модного аксесуара, ви можете купити його в спеціалізованих магазинах або пошити на замовлення. Наприклад, в інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете тільки добірні італійські тканини для пошиття унікальних індивідуальних речей, в якості яких ви будете впевнені на всі 100%.

 

Сміливо прикрашайте ваші жіночні елегантні аутфіти стильними та барвистими хустками, а ми нагадуємо, що завжди раді супроводити вас в пошуках відповідних тканин для створення бажаних образів. Ми проконсультуємо по телефону 050-588-52-77 та надішлемо потрібні зразки тканин поштою.

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()