Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Накладні кишені - найпрактичніший тренд 2019

30. 01. 2019

Мода на накладні кишені поступово поверталася ще в минулому сезоні. Зараз цей тренд активно проглядається в колекціях багатьох відомих дизайнерів. Сьогодні ми розповімо, як правильно впроваджувати в свій гардероб речі з великими кишенями і з чим їх поєднувати в подальшому.

Модні кишені в сезоні весна-літо 2019

Практично всі речі можна прикрасити незвичайними кишенями. Підходить такий тренд струнким дівчатам. У будь-якому випадку слід орієнтуватися по фігурі, адже кишені візуально надають додаткових об'ємів. За кількістю - чим більше, тим краще. Вони можуть відрізнятися за розміром, формою і виглядом, як в колекціях Rag & Bone, Balmain, Sportmax, Max Mara і Maggie Marilyn.

Кишені на верхньому одязі

Цілком логічне розміщення кишень може стати справжньою окрасою. Тут частіше використовують простий прямокутний крій, який виділяється яскравим кольором, величезним розміром або кількістю. У колекції Fendi контрастні шкіряні кишені доповнюють дивовижне прозоре пальто з ПВХ.

Актуальними зараз будуть і прозорі дощовики минулих сезонів, шкірянки, короткі стеганки та довгі пальто, на яких є ті самі заповітні кишені в різній кількості. Вони можуть відрізнятися оригінальною формою або складним оформленням.

Елегантний мілітарі

У колекції Givenchy кишені доповнювали комбінації витончених костюмів з військовою уніформою. Сміливе поєднання брюк карго з витонченим піджаком змушують по-новому поглянути на діловий образ.У такому стилі більше підійдуть кишені з клапанами, які вважаються особливістю військової спецодягу. Вони можуть бути прямокутної форми, виділятися кутом посередині. В якості застібок йдуть блискавки і гудзики.

Стиль сафарі

Одяг в стилі зручної уніформи для полювання в африканських преріях вважається органічною для впровадження великої кількості кишень в гардероб. Це поєднання білих сорочок з кишенями і довгими спідницями кольору хакі. Неможливо втриматися від зелених піджаків з білими шортами і солом'яними капелюхами, як і від комбінезонів в різних відтінках коричневого, зеленого.

Такі кишені часто мають форму за типом «портфеля». Їм характерні складки, зборки, своєрідні защипи, блискавки і гудзики. У показі Hermes можна виділити наряди з подібною стилістикою, які більш адаптовані під міський стиль.

Жилет рибалки

Sakai в цьому сезоні вирішили, що кишеням саме місце на жилетах. І це виправдовує їх велику кількість. З боку такі жилети нагадують спеціальну уніформу рибалки або робочого, яким кишені просто необхідні. В основному вони мають квадратну форму і застібаються за допомогою блискавки або липучки.

Тут розміщення модного тренду може бути дуже різним. Таке доповнення гардероба виглядає незвично, але цілком практично. Якщо ви ще не готові до таких екстравагантних рішень, скористайтеся жилетами в стилі сафарі. Вони вже не такі схожі на екіпіровку рибалки, але теж роблять образ більш розслабленим, повсякденним, в дусі подорожей.

Бажаємо вам знайти свій органічний образ з модними в 2019 році накладними кишенями!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()