Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Незвичайна жіночність: як носити спідницю плісе восени і взимку 2018-2019

21. 11. 2018

Романтична плісирована спідниця - стійкий тренд кількох років поспіль. У колекціях осінь-зима 2018-2019 були помічені розкішні варіанти виробів. Пропонуємо дізнатися, з чим можна поєднувати спідниці плісе взимку, щоб не замерзнути і виглядати фантастично красиво.

 

Особливості плісированої спідниці

В цьому році спідниця із закладеними складками різної ширини стала універсальним одягом. Плісировка може бути бантовою, односторонньою, комбінованою, розташовуватися через певні інтервали або по всій ширині, незалежно від крою. Така будова забезпечує гарний струмуючий вигляд і особливу динаміку.

 

Переваги спідниці з плісировкою:

 

- вертикальні складки візуально роблять фігуру стрункішою;

- поєднуються з будь-яким верхом і взуттям;

- використовується для повсякденних і святкових образів;

- підходить жінкам різного віку;

- добре виглядає незалежно від довжини спідниці;

- шиється з різноманітних матеріалів: від тонкого шифону до щільної вовни.

Зараз неймовірно популярні плісировані спідниці з металізованої тканини і шкіри. Незалежно від складу і щільності виробів, виглядають вони жіночно, ніжно і чуттєво, навіть в поєднанні зі спортивним взуттям. Взимку більш практичні спідниці з трикотажу, кашеміру, вовни і пуху яка. Хоча не менш доречними в зимовому гардеробі будуть і тонкі варіанти з шифону та шовку.

 

З чим носити трендовую плісировані спідницю взимку?

У колекціях Gucci, Christian Dior, Tod's, Margaret Howell, Victoria Beckham та інших знаменитих брендів, були представлені великі спідниці плісе довжиною «міді». Кольори в основному з металізованим ефектом, яскраві або пастельні. Представлені на подіумі моделі підходять для романтичного і класичного образу. Також вони органічні в стилях casual і бохо. Пізньої осені і взимку рекомендуємо поєднувати такі спідниці з теплими речами.

 

1. Плісировані спідниці з колготами і чобітьми

Взимку слід обов'язково утеплятися, особливо якщо ви вирішили вдягнути спідницю. У випадку з плісированими варіантами більше підійдуть щільні чорні або кольорові колготки. Щоб при цьому ви виглядали гармонійно, а ноги здавалися довшими, вибирайте панчішні вироби в тон до туфель або ботильйонів.

Чобітки з високою халявою зручні для зимового снігопаду і подолання невеликих заметів. Зі спідницею вони виглядають ефектно, коли ніде не видніються ваші ноги. Найменші тілесні просвіти в такому випадку можуть візуально зробити силует коротше. Тому, якщо ваша спідниця недостатньо довга або ваші чобітки не надто високі, то доповнюйте їх колготками під колір тих самих чобіт.

 

2. Спідниці плісе з теплим светром або джемпером

У комплекті зі светром і спідницею в складку виходять ніжні романтичні образи, які чудово підходять для побачень або комфортних прогулянок по місту. Для більш ділового образу замість светрів обирайте тонкий джемпер або водолазку. Такі варіанти в будь-якому випадку виглядають безпрограшно, оскільки надають легкості і чуттєвості будь-якій дівчині.

 

3. Поєднуємо плісировку з верхнім одягом

На вулиці романтичну спідницю в сильний мороз добре доповнить довге пальто. Воно може бути з трендовим анімалістичним принтом або повністю однотонним. Для більш м'якої погоди підійдуть укорочені варіанти пальто, шуби або навіть утепленого жакета. Хорошим акцентом буде хутряний воріт.

 

4. Незвичайні комбінації для зими

Летючі шифонові спідниці в холодну пору можна вдало обіграти в багатошаровому образі. Наприклад, його можна поєднувати з актуальними зараз вовняною сукнею-светром з високим розрізом. Або ж з більш щільною спідницею або брюками. Напівпрозора плісирована спідниця розкішно виглядає з однотонною щільною підкладкою або сукнею комбінацією. Непогано доповнює образ асиметрична спідниця-накидка, яка носиться на одну сторону разом з сукнями, джинсами і класичними брюками.

 

5. Святкові варіанти аутфітів

Якщо ви вирішили вдягнути плісировану спідницю на урочистий захід, то вибирайте ніжні рожеві, білі і коралові кольори. Для святкування Нового року або на дружню вечірку підійдуть варіанти з металевим ефектом або невеликим відливом. Поєднувати їх можна зі светрами, світшотами, блузами і сорочками, виходячи з конкретної ситуації.

 

Бажаємо вам чудових образів з елегантними плісированими спідницями!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()