Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Образи на Новий рік 2021: поради астролога

10. 12. 2020

Вибирайте найбільш вдалі кольори на 2021 рік для кожного знака зодіаку.

Новий рік - особливе свято. Він вселяє приємні відчуття надії, чарів та змін на краще. При цьому заручитися заступництвом Білого Металевого Бика - символом 2021 року - можна з першого ж дня. У цьому Вам допоможе правильно підібраний колір новорічного образу за знаком зодіаку.

 

У чому зустрічати новий рік 2021: загальні рекомендації

Символ року Бик - цінитель спокою і домашнього затишку. Щоб йому догодити, астрологи рекомендують відзначати Новий рік по-домашньому. Це може бути потужне свято з багатим столом. Але в одязі потрібно відразу відмовитися від перевантаженості та химерності. Зустрічати 2021 рік краще у вбраннях простих фасонів в стриманих пастельних тонах.

 

Головні поради астрологів на Новий рік 2021:

  • вибирайте зручні та елегантні фасони;
  • уникайте яскравих і дуже пафосних вбрань;
  • віддавайте перевагу ніжним пастельним кольорам;
  • використовуйте якісні натуральні тканини.

Сукні на Новий рік 2021 вибирайте у світлих тонах. З більш яскравих варіантів підійдуть відтінки землі, соковитої трави та блакитного неба. Також в образі допускаються блискітки та паєтки з металевим відливом. Таке оздоблення точно сподобається Білому Металевому Бику. Розглянемо також поради для всіх знаків зодіаку.

 

Ідеальний образ на Новий рік 2021 за знаками зодіаку

Зірки і стилісти роблять ставку на мінімалізм, екологічність, усвідомленість. Ви можете пошити собі розкішне вбрання з якісної італійської тканини, яке буде Вас радувати роками або вибрати одяг з переробленого матеріалу.

Колір вечірньої сукні на Новий рік краще вибирати не тільки з особистих переваг. Правильно підібраний відтінок одягу цілюще впливає на підсвідомому рівні, навіть якщо ви далекі від астрології та новорічних прикмет. Рекомендовані кольори цього року відмінно рятують від втоми та стресу, тому допоможуть заспокоїтися, розслабитися і перезарядиться. Також кожен зможе додати життєвої сили та енергії, вибираючи супутній колір за знаком зодіаку.

 

Вогняні знаки

Для Овна, Стрільця і ​​Лева головним кольором вважається червоний. Але в цьому році його краще поміняти на пастельні, пурпурні, лілові, рожеві та нюдові відтінки. До них добре підійдуть аксесуари золотого і срібного кольору. Натуральний шовк, шифон і кашемір - відмінний варіант для Вашого новорічного образу.

  • Овен: вибирайте вільний крій, пастельні рожеві та бежеві тони, але уникайте синього і білого - вони можуть гасити Ваші сили. Ідеальний стиль - романтичний і класичний.
  • Стрілець: бежевий, срібний і бірюзовий колір прекрасно доповнить вбрання в білизняному або спортивному стилі.
  • Лев: підходить одяг з паєтками в синіх, блакитних і фіолетових тонах з французькими або вінтажними нотками.

 

Водні знаки

Раки, Риби та Скорпіони підвищать свій життєвий тонус за допомогою одягу в блакитних, ніжних фіолетових, рожевих і зелених тонах. З їх допомогою Ви відчуєте умиротворення і гармонію, при цьому образ вийде таємничим і привабливим.

  • Рак: колір блакитних незабудок і рожевої примули підкреслять англійський або домашній стиль, сірий і білий - привнесуть відчуття стабільності.
  • Риба: поєднуйте срібні, блакитні та сизі кольори з м'якими силуетами в чуттєвому романтичному стилі.
  • Скорпіон: коричневі, блакитні та бежеві відтінки з прозорими або мереживними вставками стануть розкішною основою елегантного образу.

 

Земляні знаки

Діви, Козероги та Тільці - це надійні люди, які цінують практичність і стабільність. Розслабитися і додати впевненості допоможуть коричневі, зелені й сірі відтінки.

  • Діви: тепла в'язана сукня або костюм ніжного пурпурного, білого кольору викинуть з голови зайві думки й повернуть гармонію.
  • Козероги: підійдуть чорні, пшеничні та темно-сірі кольори для образів в пасторальному стилі.
  • Тельці: приміряйте пудровий, теракотовий або сріблястий наряд в стилі кежуал.

 

Повітряні знаки

Доброзичливі Близнюки, Водолії та Терези доповнять своє внутрішнє відчуття легкості й сміливості за допомогою блакитних, лілових, фіолетових кольорів. Образи в таких тонах допомагають Вам здійснити задумані плани та додають сил.

  • Близнюки: вибирайте комфорт і мінімалізм в сірих, бежевих і перлинних тонах зі смугастими візерунками.
  • Водолії: лілові, фіалкові та м'які бузкові відтінки сукні з пишними рукавами допоможуть Вам знайти в собі точку опори.
  • Ваги: досягти мети допоможе артистичний стиль в одязі кольору сливи та мигдалю.

 

Кольорові відповідності в одязі покращують самопочуття, підіймають настрій і притягують удачу. Якщо хочете підживити свої сили й енергію, а також домогтися бажаного, то Ви вже знаєте, як і в чому зустрічати 2021 рік за знаками зодіаку.

 

Дотримуйтесь порад астрологів і наповніть своє життя комфортом, здоров'ям і позитивом!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()