Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Плісирована спідниця: модні тенденції сезону осінь-зима 2019-2020

16. 10. 2019

Романтична спідниця-плісе - це одна з найбільш універсальних речей в жіночому гардеробі. Саме гофровані тканини з новою силою полюбилися багатьом дизайнерам у цьому році. Вони вирішили оновити класичний образ за допомогою нестандартних матеріалів, цікавих колірних блоків і оригінального крою. Ми розповімо про 3-и найпопулярніші моделі плісированої спідниці, які допоможуть вам створити стильні сучасні образи.

 

Наймодніші моделі спідниць-плісе 2019-2020

Традиційно плісировані спідниці поєднують однотонний колір і простий крій, щоб не перевантажувати образ. Цієї осені дизайнери пропонують ускладнювати звичні спідниці в складку високими розрізами, асиметричним подолом і прозорими вставками. Базову довжину «міді» зараз розбавляє молодіжне «міні» і жіночне «максі». У колірній палітрі перемагають теплі осінні відтінки. Але серед усіх нюансів модернізації плісированих спідниць можна виділити три найактуальніші тенденції.

 

1.Шкіряна спідниця-плісе

Шкіра - це один з головних трендів осінньо-зимового сезону, який активно впроваджується в усі елементи гардероба. Її приваблива глянсова фактура додає нетривіального виду навіть класичним базовим речам. А плісирована спідниця знаходить особливий шарм і привабливість. І це цілком можуть бути вироби з еко-шкіри, які за зовнішнім виглядом і якістю мало чим поступаються натуральній, а іноді навіть виграють.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg751192-gg751
Еко-шкіра 192/gg751
https://ricci.com.ua/ukr/shelk-161-sr574-161-sr574
Шовк 161/sr574

З чим носити плісировані спідниці зі шкіри:

• об'ємний светр або джемпер для образу в стилі casual;

• кроп-топ з рукавами, черевики без підборів у модній стилістиці 80-х;

• однотонна водолазка або сорочка з піджаком для ділового образу.

Плісирована спідниця зі шкіри зручна влітку і взимку. Але завдяки її щільності і зовнішній строгості неймовірно гармонійні образи виходять саме в холодну пору року. У поєднанні з високими чобітками і светром грубої в'язки шкіряна спідниця-плісе виглядає настільки затишно і жіночно, що ризикує стати вашим найулюбленішим образом на кожен день.

 

2.Пліссирована спідниця з кольоровими вставками

Однотонні спідниці в новому сезоні розбавили цікаві моделі з цілими кольоровими блоками. Тепер витончені складки доповнюють кольоровими смугами, яскравими вставками або цікавим принтом. Поєднання різних відтінків в одному виробі виглядає ефектно і мимоволі привертає увагу оточуючих. Така спідниця підійде творчим натурам, які люблять проявити свій індивідуальний стиль і виділитися з натовпу.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.172-mr445172-mr445
Гофре 172/mr445
https://ricci.com.ua/ukr/acetatnyjj-shelk-172-mr450172-mr450
Ацетатний шовк 172/mr450

З чим поєднувати різнокольорову спідницю-плісе:

• доповнюйте одягом в спокійних однотонних кольорах;

• аксесуари, кофточка можуть повторювати малюнок спідниці;

• можна комбінувати в образі речі близьких відтінків.

Для стильних повсякденних і розкішних вечірніх образів підійде металізована гофрована тканина. Така спідниця допоможе сяяти своїй власниці в усіх сенсах цього слова. Виріб сміливо може комбінувати відразу кілька відтінків дорогоцінних металів або складатися з різнокольорових смуг з ефектом мерехтіння. Дівчатам з нестандартною фігурою слід бути обережніше з металізованими матеріалами, оскільки світло в складках візуально може надати небажаний ефект.

 

3.Гофрована спідниця з поясом

У минулому сезоні водолазку досить було просто заправити в спідницю, а светр трохи підвернути. Зараз же образ раціонально доповнити поясом, який також вважається трендом сезону. У комплекті зі светром оверсайз ремінь зробить доречний акцент на талії і органічно прикрасить образ. Також з його допомогою можна зафіксувати другу спідницю-плісе з прозорої тканини, яку можна комбінувати з щільними спідницями будь-якої довжини. І особливу увагу рекомендуємо звернути на плісировані спідниці з натуральної вовни з «рідним» поясом, який допоможе створити чудові монохромні аутфіти.

 

Бажаємо вам максимально комфортних жіночних образів з модними плісированими спідницями сезону осінь-зима 2019-2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()