Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Пошити не можна купити: 5 вагомих причин для індивідуального пошиття одягу

30. 10. 2021

Часто можна почути питання, навіщо потрібно щось шити на замовлення, якщо в магазинах зараз величезний вибір одягу на будь-який смак та достаток? Найяскравіша і найлогічніша відповідь – у магазинах можна купити одяг пошитий для уявного середньостатистичного покупця з конкретними мірками та типажем, а насправді кожен з нас має свої особливості фігури та смаку. Жоден виріб з масмаркету не може сісти ідеально та підкреслити саме ті деталі у зовнішності, які потрібно.

Друга основна помилка - шити на замовлення довго і дорого. Це лише ілюзія. Занадто часто виявляється, що на пошуки готового «точно такого, але з перламутровими ґудзиками» може піти не один місяць. І в цьому випадку індивідуальне пошиття точно правильне рішення.

У сьогоднішній статті ми розберемо основні плюси індпошиву і спробуємо відкрити ваші очі на плюси пошиву на замовлення.

 

Неповторна якість

Тільки ви контролюєте якість пошиття виробу на всіх етапах. Звичайно, ви можете довіритись майстру і просто відвідувати планові примірки. А можете брати активну участь у виборі тканини, ниток, фурнітури. У вас є можливість в процесі приміряння оцінити якість внутрішньої обробки і зробити зауваження майстру, якщо не всім задоволені. Усі ці нюанси впливають на кінцевий результат. Чим більше ви особисто приділяєте увагу деталям, тим розкішніше виглядатиме готовий виріб.

Неповторний дизайн

Завжди є можливість успадковувати ідеї відомих кутюр'є, відтворити улюблену сукню або поєднати кілька рішень в одному виробі. Само собою, що для реалізації подібних ідей обраний вами майстер повинен мати навички конструктора та дизайнера. Це важлива складова того, щоб у результаті ваш виріб виглядав гармонійно.

Цікаві особливості фігури

Кожна людина чудова. Саме одяг насамперед повинен підкреслювати найпрекрасніші риси. Індивідуальне пошиття дозволяє врахувати всі переваги та недоліки статури. Це допомагає сконструювати виріб таким чином, що обриси фігури набувають гармонійного вигляду.

Особливий випадок

Життя будь-якої людини сповнене різними подіями. Наприклад, яскраве вбрання може знадобитися на вечірку до ювілею чи випускного. А може, ви шукаєте вбрання для відвідування церемонії нагородження і ваш зовнішній вигляд має бути бездоганним як ніколи! Звичайно, по обновку можна вирушити в бутік. А можна підготуватися більш ґрунтовно та створити абсолютно неповторний образ, який підкреслить ваш особливий смак та статус.

Яскраве хобі

Завжди важливо вміти відволіктися від сірих буднів, наповнити своє життя фарбами та пізнати щось нове. Вибирайте шиття як хобі, і ваше життя дуже круто зміниться! Тільки подумайте: для створення повноцінного виробу важливо мати навички дизайнера, конструктора, закрійника, швачки, байєра! А чого варте захоплення оточення після новини, що прекрасна річ на вас створена вашими ж руками. Це однозначно ті емоції, які приємно прожити!

Бонус: приємне спілкування

Ви можете шити самі, а можете звертатися за пошиттям до майстра. Незалежно від рішення, коло вашого спілкування сповнюється творчими людьми! Приємне проведення часу за оглядом модних показів, новинок тканин у улюбленому бутику та обговоренням нових ідей для ексклюзивних виробів. Хіба це не чудово?

 

Тільки ви ставите кому у виразі «пошити не можна купити». Сподіваємося, нам вдалося розвіяти ваші останні сумніви та переконати, що індивідуальне пошиття одягу важлива складова створення чарівного та неповторного образу.

 

Ну, а щодо вибору якісних тканин для пошиття виробу на замовлення, то тут вам допоможуть менеджери компанії Stella Ricci. Зв'язуйтесь з нами за номером 050-588-52-77 і ми допоможемо вибрати саме ту тканину, яка потрібна.

 

 

Бажаємо вам завжди залишатися прекрасними та підкорювати оточення неперевершеним зовнішнім виглядом!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()