Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Романтичний тренд сезону: карколомні образи з мереживної вишивки і сітки

13. 02. 2019

Кілька сезонів поспіль дизайнери радують образами з витонченою мереживною вишивкою. У 2019 рішельє, прошва, мереживо і сітка стали неймовірно модними і актуальними. Напередодні Дня святого Валентина рекомендуємо уважно придивитися до цих романтичних матеріалів. Пропонуємо вашій увазі варіанти трендових і неймовірно ніжних образів на будь-яке свято.

Актуальні напівпрозорі матеріали в 2019

Тепер не обов'язково чекати особливого дня, щоб виглядати урочисто. Створити романтичний аутфіт на перший поклик серця допоможуть вишукані мереживні матеріали з хитромудрими плетіннями і повітряна сітка. З них виходять шикарні напівпрозорі наряди, які здатні закохувати в себе знову і знову. З мереживом і гіпюром багато хто вже добре знайомі. Пропонуємо докладніше дізнатися про інші різновиди тканини.

Фантазійна вишивка рішельє

Ажурна вишивка з Бріден і щільними перемичками між окремими елементами виникла в Італії в XIV столітті. Вона завжди була привілеєм знаті і зараз вважається престижною, розкішною, неймовірно красивою. Янгольські переплетення особливо тонко підкреслюють ніжність і жіночність.

У дизайнерських колекціях 2019 року неодноразово використовувалася вишивка рішельє для створення романтичних виробів. Сукні, жакети, накидки і навіть верхній одяг з такої тканини не залишать нікого байдужим! Виглядають наряди по-весняному легко і невимушено, а квіткові орнаменти заворожують вишуканістю наскрізних візерунків.

Витончена прошва

Комфортна бавовняна тканина з мереживною вишивкою завжди виглядає дуже мило і кокетливо. Її сміливо можна використовувати в різних стилях: від спокусливого до ділового. Незважаючи на зовнішню простоту тканини, речі з неї виглядають дорого. Всього одна блуза з прошви допоможе виглядати нарядно і елегантно навіть в парі з джинсами. А досконалою красою суконь можна милуватися вічно!

Якщо ви не знаєте, що надіти на 14 лютого, щоб надати образу ненав'язливою романтики - обирайте одяг з прошви. Навіть невеликий декор спідниці або костюма скромними узорами вдало розбавить стриманий образ і додасть йому легкої кокетливості. Такий матеріал ідеально підходить для пошиття одягу в білизняному стилі.

Спокуслива сітка

Як і попередні напівпрозорі тканини, сітка робить образ неймовірно ефектним. Вона використовується для декору, створення повітряних суконь. Може бути великою, дрібною, з вишивкою або тонуванням. Все це допомагає створити чарівний образ і викликати заздрість привабливістю.

Для вечірнього аутфіта і святкових заходів обирайте тонку сітку. Вона візуально додасть витонченості будь-якій фігурі, додасть образу легкості і урочистості. Підходить для пошиття «верхнього» сукні, туніки, блузи, спідниці і навіть куртки. Оголятися з обережністю допоможуть грайливі вставки на плечах, рукавах або колінах. Це практично універсальний матеріал, який добре поєднується з будь-яким одягом.

Як носити літні сукні взимку?

Єдине, що вас може насторожити в цих матеріалах перед створенням ніжного лютневого образу на День закоханих - холод. Перераховані делікатні тканини призначені для літа. Вони добре справляються із завданням вентиляції і дозволяють комфортно справлятися зі спекою. Взимку це скоріше недолік, ніж перевага. Але не варто відразу відмовлятися від казкових суконь або жертвувати здоров'ям заради моди.

Варіанти практичних сполучень:

1. Ажурне плаття або спідницю можна доповнити теплим светром.

2. Прозорий шар сукні спробуйте поєднувати з теплою трикотажною основою.

3. Поверх сукні з мереживними візерунками можна одягнути шовкову спідницю на запах.

4. Спідниця з сітки красиво виглядає у високому розрізі теплої довгої сукні.

5. Мереживний сарафан можна вдягнути поверх однотонної водолазки з високим горлом.

Ці рекомендації допоможуть вам виглядати чудово в тонких сукнях навіть у День Святого Валентина. У вас ще немає одягу з перерахованої трендової тканини? Тоді радимо заздалегідь пошити ексклюзивну мереживну сукню.

Підібрати вишукану тканина високої якості вам допоможуть в магазині «Stella Ricci». Це вигідна інвестиція, яка виправдає себе щирими компліментами на першому ж святі.

Зробіть модні тенденції сезону весна-літо 2019 перевагою в свою користь!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()