Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

З чим носити жіночий піджак в клітку навесні-влітку 2020

05. 05. 2020

З чим носити жіночий піджак в клітку навесні-влітку 2020

 

Піджак – ідеальне доповнення весняно-літнього гардеробу. Спочатку він створювався як зручніша заміна об'ємних пальт. У сучасному світі ця практична річ зберегла своє призначення, при цьому вона прикрашає фігуру і говорить про хороше почуття стилю свого власника. Серед величезного вибору моделей вибрати якісний модний піджак 2020 року не так вже і просто. Сьогодні ви дізнаєтеся більше про зовнішні відмінності актуальних фасонів, популярні поєднання і відповідну базу для створення трендових образів в новому сезоні.

Як же правильно: жакет або піджак?

Багато модниць не мають точного уявлення про відмінності жакетів і піджаків, тому часто плутають ці два поняття. Вони дійсно схожі між собою і не мають строгих відмінностей. Але є ряд особливостей, які допомагають нам бачити різницю.

Відмінності жакета і піджака. Таблиця

Особливості

Піджак

Жакет

 

Різновид

Є верхнім одягом, який належить до категорії «унісекс».

Є одним з різновидів піджака і вважається виключно жіночим типом одягу.

 

Довжина

Традиційна довжина – до середини стегна.

Може бути будь-якої довжини.

 

Застібка

Використовується класична фурнітура – ґудзики.

Використовується блискавка, ґудзики або взагалі без застібок.

 

Тканина

Костюмні переважно однотонні тканини.

Костюмні тканини, льняні, бавовняні, трикотажні і т. д.

 

Зверніть увагу! Ще однією важливою відмінністю піджака є наявність зовнішніх і внутрішніх кишень.

Жіночий піджак від щільного жакета іноді складно відрізнити навіть знавцям. Ви можете і не бути експертом, але хоч трохи орієнтуватися в моделях треба. Наприклад, піджак має жорсткішу форму і стандартну довжину, а жакет може бути будь-якої довжини і не так добре тримати форму. Розуміння цього істотно допоможе вам в побудові потрібного образу, щоб вдало підкреслити достоїнства фігури.

Трендові моделі піджаків і жакетів 2020

Актуальні моделі піджаків дизайнери представляють щороку. Найчастіше вони повторюються. З точки зору перспективи довгострокової експлуатації піджаків – це відмінна новина. Нам треба мінімум один раз вкластися в якісну зносостійку базову річ – і ми надовго різноманітимо увесь гардероб.

Модні фасони піджаків і жакетів:

  • подовжені жакети під пояс;
  • вільний крій оверсайз;
  • однобортні піджаки;
  • двобортні моделі в стилі мілітарі.

Об'ємні жакети, які можна доповнити ременем, – неймовірно популярні цього року. Вони роблять хороший акцент на талії і дозволяють продемонструвати свій стилістичний смак за допомогою оригінального аксесуара. Подовжені моделі і зовсім можуть використовуватися як сукня. Однобортні піджаки або блейзери чудово поєднуються з джинсами і легкими сукнями. Двобортний фасон вробить стрункішою фігуру за рахунок двох близьких рядів ґудзиків.

Забарвлення використовуються не лише традиційні. Модною деталлю жакетів цього року вважається контрастний лацкан з атласної тканини. Трендовими принтами залишаються хижі візерунки і геометрія. Причому клітина в цьому плані істотно виграє серед інших.

Актуальні кольори жакетів і піджаків:

  • світлі відтінки: білий, бежевий, кремовий, сірий;
  • темні відтінки: чорний, синій, темно-сірий;
  • кольорові: коричневі, рожеві, лавандові, червоні, хакі.

Жіночий коричневий піджак в клітину вважається безпрограшним варіантом інвестицій у свій гардероб і головним маст-хевом сезону. Це універсальна річ, яка чудово поєднується практично з будь-яким одягом з вашого гардеробу. Класичний піджак – це не лише частина костюма, але і чудове доповнення до джинсів, спідниць і суконь. Раціонально вибирати відразу класичний брючний костюм, який можна носити цілісно й окремо.

Порада! Щоб піджак і брюки з одного костюма не відрізнялися один від одного кольором або новизною, намагайтеся надівати кожен елемент одягу однакову кількість разів.

З чим носити піджак в клітину

Модні образи з піджаком в клітину доступні для жінок будь-якого віку і статури. Це чудовий варіант для офісу, для походу на будь-який культурний захід, в ресторан і на прогулянку з подругами. Щоб будь-який з перерахованих варіантів виглядав бездоганно, завжди комбінуйте картатий візерунок з однотонними речами нейтрального кольору.

Топ-5 популярних образів:

  1. Смарт-кежуал: прямі однотонні джинси з блузою, водолазкою або сорочкою і піджаком в клітину.
  2. Стріт стайл: картатий піджак, футболка, кросівки, легінси або джинси слоучі.
  3. Спокусливий: брюки, піджак в клітину, кроп-топ або бюстье.
  4. Жіночний: картатий жакет або піджак, топ і спідниця.
  5. Зручний: подовжений піджак, шорти або велосипедки, топ.

У ансамблі з картатим піджаком будь-який одяг виглядає більш презентабельно, якщо він не вибивається із загальної тенденції. Ви здивуєтеся, настільки зручна це річ і наскільки широким може бути її коло застосування. Щоб піджак ідеально сидів по фігурі, був максимально комфортним в носінні і радував своєю високою якістю довгі роки, рекомендуємо пошити піджак за індивідуальними мірками з відбірної дорогої тканини.

З якої тканини краще всього зшити піджак

При виборі тканини відразу орієнтуйтеся на те, хочете ви жакет або піджак, щоб плечі тримали форму або тканина м'яко лягала по тілу. Тут також допоможе визначення типу фігури, щоб заздалегідь знати, що б ви хотіли відкоригувати, що підкреслити. Наприклад, дівчатам невисокого зросту більше підійдуть укорочені жакети з костюмної тканини, а не подовжені піджаки.

Щоб піджак прослужив довго, тканина має бути високої якості. Віддавайте перевагу щільним, але легким немнучким тканинам, які зберігають презентабельний зовнішній вигляд впродовж усього дня. На сайті ricci.com.ua більше за 90-та варіантів костюмної тканини з принтом з Італії, яка допоможе створити вам приголомшливі образи завидної якості. Бажаємо вам розкішних трендових образів з універсальним піджаком в клітину 2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()