Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Наймодніші купальники літа 2021 року: найкращі 5 ультрамодних моделей

21. 07. 2021

Дні стають спекотнішими та море кличе. А поміж модниць, що відпочивають уже простежуються нові тренди в купальниках. Класичні цільні або роздільні в базових відтінках як завжди залишаються в моді. Ми виділили п’ять трендів посеред модних купальників 2021, які зроблять справжній фурор на пляжах і в соцмережах.

 

Які купальники в моді у 2021 році

Сьогодні представлено багато цікавих варіантів класичних силуетів. Популярна модель з асиметрією на одне плече зазнала сміливе оновлення, деякі з подвійними лямками, які проходять через груди та створюють спокусливий виріз. Що стосується візерунків, ми спостерігаємо повернення до яскравих однотонних сполучень, горошку, анімалістичних принтів, візерунків пейслі та вензелів у богемних землистих тонах.

 

Популярний купальник у стилі бароко 2021

Підкреслити свій оригінальний смак і бездоганну засмагу шкіри можна купальником у стилі бароко від Versace. У виробі з подібним принтом просто неможливо залишитися непоміченою. У поєднанні з масивними прикрасами і якісними сонцезахисними окулярами у вас вийде найрозкішніший пляжний образ. Щоби захистити плечі від сонця аутфіт можна доповнити напівпрозорою шифоновою накидкою або кольоровою сорочкою з натуральних італійських тканин, які доступні в будь-якому кольорі в інтернет-магазині «Stella Ricci».

 

Трендові леопардові купальники 2021

Цього року тріумфально повернулася мода на анімалістичні принти. Дизайнери презентували безліч моделей з ультрамодним леопардовим принтом. Його трохи розбавляють візерунки під зміїну шкіру, зебру, тигра й корову. Виглядають такі купальники дуже яскраво, незалежно від забарвлення. Власницям пишних форм, варто вибирати купальник із великим візерунком, а мініатюрним дівчатам — з дрібним.

 

Ретро купальники 2021 з високою посадкою

Ретро стиль не відступає і знову повертається в топи модної індустрії. Висока посадка в роздільних купальниках припаде до смаку романтичним дівчатам. А цільні купальники з ремінцями — відмінний спосіб підкреслити талію. Жіночні силуети 1950-х років і вибухові принти у вигляді смуг і клітини віші ви зустрінете у Balmain і Maryline.

 

Круті купальники 2021 з м’ятої тканини

М’які текстуровані тканини, що нагадують про затишний трикотаж, надають будь-якому фасону особливу чарівність! Трикотажні, в’язані або з м’ятої тканини — саме м’які текстурні купальники зараз на піку популярності. Впевнені, ви не раз їх зустрічали, гортаючи стрічку в Instagram топових модниць. Купальники з такої тканини виглядають незвично, до того ж вони неймовірно приємні на дотик. Розкішні купальники з найніжнішої м’ятої тканини можна знайти у Hunza G і Bottega Veneta.

 

Стильні асиметричні купальники 2021

Динамічний асиметричний крій на одне плече — незмінний тренд поміж купальників цього літа. Такі моделі можна використовувати на кожен день як топ із джинсовими шортами або спідницею, також підійдуть для бездоганного образу біля басейну. Але не зупиняйтеся тільки на асиметрії верху. Вибирайте купальники з різноманітними вирізами. Такий цільний купальник привертає набагато більше уваги, ніж роздільний. Цікаві моделі можна знайти в колекціях Liliana Montoya, Gottex, Diosa Mar.

 

Який колір купальника модний влітку 2021

Найбільш популярні купальники в трендовому жовтому кольорі, у всіх проявах помаранчевих, коричневих і фіолетових відтінках. Білий купальник — ідеальний варіант на всі випадки життя. До того ж він відмінно підкреслює природну засмагу. Для ніжного образу підійдуть вироби в пастельних рожевих і небесно-блакитних відтінках. Для яскравих і сміливих чудово підходять купальники з анімалістичним візерунком або гарними богемними малюнками в дусі бароко.

 

Для любительок частої зміни образу можна вибрати кілька роздільних купальників, щоби по-різному поєднувати їх між собою. Але якщо вас більше цікавить дизайн купальника, ніж різноманітність його кольору, придбайте універсальний злитий купальник із зав’язками. Він у лічені хвилини легко трансформується в найпопулярніші моделі купальника цього сезону.

 

Якщо до пляжного сезону ви не привели тіло в бажану форму, то не варто засмучуватися й мучити себе жорсткими дієтами за кілька днів до поїздки. Краще зосередити увагу виключно на перевагах. Наприклад, підкреслити талію або пишний бюст. Купальник зі щільної еластичної тканини допоможе виглядати стрункіше. Головне, щоб у гонитві за ефектом стрункості ви не забували про комфорт. Обов’язково підбирайте купальники правильного розміру, щоб не порушити природну циркуляцію крові.

 

Насолоджуйтесь свіжістю та відпочинком біля води в наймодніших купальниках спекотного літа 2021!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()