Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Стиль Шанель - елегантна класика в чистому вигляді

24. 04. 2019

Стиль Коко Шанель - це беззаперечна класика, яка непідвладна часу. Він залишається яскравим прикладом прояву елегантності і жіночності в будь-який час незалежно від віку. Ми підібрали для вас приклади найвідоміших образів в стилі Chanel на весну і літо 2019 року, які гарантують вам максимальний комфорт і бездоганний вигляд.

Секрети стилю Шанель в одязі

Сьогодні логотип з двома схрещеними літерами «С» (Coco Chanel) впізнають навіть ті, у кого немає в гардеробі речей від цього відомого бренду. Донедавна Карл Лагерфельд успішно розвивав ідею Шанель і в наш час. Застосовуючи відмінні риси стилю великого модельєра ХХ століття, ви легко зможете створити розкішний образ і самі за більш доступну ціну.

 Ключові особливості стилю:

    елементи чоловічого одягу;
    комфорт і зручність;
    мінімалізм в деталях;
    прилеглий або прямий силует;
    талія на своєму місці;
    рукава середньої довжини;
    комір і оздоблення кантом;
    клапани на кишенях.

Але найвпізнаванішими в наш час залишаються колірна гамма і тканина. Славетна Шанель перша зважилася використовувати відносно недорогі тканини для створення елегантних речей. Тепер твід, букле, трикотаж і джерсі стали справжньою візитною карткою стилю, а деякі і зовсім стали відразу називати Chanel. Їх носять відомі актриси, політики і навіть члени королівських сімей. Речі з таких матеріалів чудово поєднуються з сучасними тенденціями в одязі, тому не залишать нікого без уваги.

Сукні та спідниці

Крім відомого маленького чорного плаття, рекомендуємо звернути увагу на зручні сукні, сарафани та спідниці з культового твідового матеріалу. Незважаючи на свій досить простий крій, виглядають вони просто чудово. Невеликі акценти у вигляді гудзиків і характерних кишень зроблять з вас справжню ікону стилю. Але навіть сукня або спідниця, які не матимуть яскраво виражені деталі стилю Шанель, стануть прекрасним вкладенням у ваш гардероб.

Характерні риси сукні в стилі Шанель:

    спокійна колірна гамма;
    мінімальна обробка;
    прилеглий до фігури фасон;
    широкі бретелі у літніх сарафанів;
    кругла горловина.

Спідниця в свою чергу має переважно форму олівця або спідниці-годе. Це традиційні моделі, які чудово виглядають на жінках з будь-якими пропорціями. Носити спідницю в стилі Шанель можна з витонченою шовковою блузою або щільним светром. Такі речі стануть чудовим образом для ділової зустрічі, романтичного побачення або стильного повсякденного аутфіта.

Піджаки і жакети

Жакет в стилі Шанель - це найпопулярніша річ, яка часто зустрічається в жіночому гардеробі. Це універсальний варіант на всі випадки життя, адже він чудово поєднується з різними стилями. Єдине, на що слід звернути увагу, так це на гармонійне поєднання кольорів з вашим одягом.

Класичні особливості жакета Шанель:

    приталений прямий крій;
    однобортна застібка;
    зручні кишені з клапанами або воланом;
    кругла горловина без коміра;
    оброблені тасьмою краю;
    довжина до середини стегон або до талії;
    букльована тканина.

Така річ завжди надає особливого шарму будь-якому образу. Вона відмінно виглядає в ділових нарядах, добре комбінується з вечірніми сукнями і повсякденними джинсами. Кардигани і піджаки в такому стилі мають вузькі рукава, які роблять силует стрункішим, а застібками можуть бути блискавки і ряди гудзиків.

Костюми

Костюми в стилі Шанель неймовірно зручні. Їх стриманий фасон практично не змінився з часом. Перші костюми поєднували тільки жакети і спідниці, але пізніше до них додалися штани. Зараз же на зміну цим базовим речам прийшли шорти, які просто незамінні в літній період. Незважаючи на такі сучасні зміни, костюми виглядають так само елегантно і витончено.

Головні відмінності костюмів:

    прямий або приталений силует;
    укорочений жакет;
    брюки укорочені і широкі;
    звужена спідниця, що прикриває коліна;
    підкладки яскравого кольору з натурального шовку.

Головна особливість костюмів в стилі Шанель - це їхня дивовижна універсальність. Жінка в такому костюмі буде добре виглядати на діловій зустрічі, на прогулянці, в літаку і на святкових урочистостях. Такий одяг не зминається і забезпечує акуратний вигляд за будь-яких умов. Крім того, кожна річ з костюма цілком самостійна, що значно урізноманітнює ваш гардероб.

Пальто

Верхній одяг такого плану - мрія кожної жінки. Це найвірніший спосіб підкреслити свій статус, привабливість і бездоганний смак. Але воно не обов'язково має бути теплим. Дуже популярні літні варіанти пальто в стилі Шанель, які роблять образ більш ніжним, романтичним і безмежно жіночним.

Відмінності класичного пальто в стилі Шанель:

    довжина нижче коліна;
    рукава середньої довжини;
    напівприталений або прямий крій;
    кругла горловина або маленький комір;
    натуральні матеріали;
    актуальні кольори - чорний, бежевий, сірий.

Спокійна кольорова гама і простий крій добре виглядають на будь-якій фігурі.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()