Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Стильні образи з культовими чобітьми-трубами 2019-2020

06. 11. 2019

З легкої руки відомих дизайнерів і модних блогерів, а також тенденцій street style чоботи-труби стали найбажанішим мастхевом сезону. Раніше недооцінена модель з широкою халявою тепер органічно виглядає навіть із базовим гардеробом. Стилісти вже назвали ці чобітки головною заміною чобіт-панчіх і ботфортів на декілька сезонів вперед. Пропонуємо детальніше розглянути трендові чоботи і підібрати найбільш стильні образи з ними на осінь-зиму 2019-2020.

 

Чоботи-труби: особливості і переваги

Незвичайну назву чоботи дістали завдяки своїй оригінальній формі. Для них характерна висока халява з однаковою шириною від щиколотки, що зовні нагадує рівну трубу. Таке взуття не прилягає до ніг, сидить досить вільно і виглядає трохи грубо. Але у поєднанні з повітряним і м'яким одягом виходять красиві жіночі образи.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-sm357182-sm357
Трикотаж 182/sm357
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-sm331182-sm331
Трикотаж 182/sm331

Чому варто придбати чоботи-труби:

  • завдяки відсутності застібок і широкій халяві вони легко надіваються;
  • чудово поєднуються з сукнями, спідницями і брюками;
  • не вимагають ідеальної посадки, як ботфорти;
  • висока халява захищає ноги від дощу і снігу;
  • добре виглядають в різних стилях;
  • приховують недоліки ніг.

Чоботи-труби більш універсальні, ніж вузькі моделі. Вони варіативні, легше взуваються, зручні в експлуатації, тому ідеально підходять для базового гардеробу. Такі чоботи виглядають жіночно, роблять ніжки витонченими, навіть якщо вони далекі від бажаної стрункості. З ними взагалі можна не хвилюватись про свої ноги, а сміливо носити сукні і спідниці довжини міні.

Модні образи з чобітьми-трубами

Стильні чоботи з високою широкою халявою прекрасно поєднуються практично з будь-яким одягом. Єдине, що може зіпсувати образ – це неправильно підібрана довжина речей. Масивні чоботи слід урівноважувати об'ємним верхом і демонструвати при цьому невелику частину оголених ніг. З цієї причини бажано щоб одяг максимальної довжини мав розріз.

Елегантні сукні

Витончена жіноча сукня довжини міді з прямими чобітьми до коліна – це найбільш гармонійний дует на всі випадки життя. Він дозволяє почувати себе комфортно і жіночно у будь-яку погоду. До того ж завжди можна надати образу грайливих ноток за допомогою яскравого кольору взуття. Серед різних моделей суконь найорганічніше з чобітьми-трубами виглядають два різновиди.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg772192-gg772
Деворе 192/gg772
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.181-sr883181-sr883
Деворе 181/sr883

Актуальні сукні під чоботи з широкою халявою:

  • повітряні шифонові;
  • м'які трикотажні.

Легка сукня з дрібним квітковим принтом чудово виглядає на контрасті з важкими чобітьми. Щоб додати образу осінньо-зимових ноток, використовуйте кардиган, тренч або пальто. Теплі трикотажні сукні виглядають по-домашньому затишно. Тому жорсткі широкі чоботи роблять їх цікавішими і зручнішими для міських прогулянок.

Жіночні спідниці

Чоботи-труби розкішно виглядають зі спідницями різної довжини і форми. Вони створюють бездоганний силует, який хочеться пильно розглядати. Навіть зухвале міні виглядає в такому поєднанні спокійніше, а високі розрізи здаються скромнішими. Не дивно, що список відповідних моделей великий.

https://ricci.com.ua/ukr/sherst-192-ta667192-ta667
Вовна 192/ta667
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg766192-gg766
Вовна 192/gg766

Кращі види спідниць під чоботи-труби:

  • міні-спідниці;
  • спідниця-сонце довжини міді;
  • плісирована спідниця;
  • спідниця-олівець з розрізом;
  • асиметрична спідниця максимальної довжини.

Актуальна цього сезону коротенька міні-спідниця завдяки простим широким чоботям тепер підходить дівчатам з будь-якою фігурою. Модні плісировані і вовняні спідниці міді у поєднанні з таким взуттям ідеальні для романтичних зимових аутфітів у місті. Однотонні чоботи-труби помірного кольору з класичними спідницями і жакетами створюють ефектні офісні образи.

Практичні штани

Улюблені усіма джинси skinny і навіть прямі брюки знову дуже модно заправляти в чоботи, але лише з широкою халявою. Брюки при цьому можуть бути з класичної костюмної тканини або з вовняного твіду. Щоб вони ідеально на вас сиділи і довго служили, їх можна індивідуально зшити з тканини високої якості. Для цього зверніться в спеціалізовані точки продажу натуральних матеріалів, як, наприклад, інтернет-магазин італійських тканин «Stella Ricci».

Чоботи-труби у поєднанні з брюками:

  • широкі укорочені брюки;
  • прямі брюки вільного крою;
  • завужені брюки;
  • вузькі і широкі джинси.

 

Об'ємні штани оверсайз дозволяється носити поверх чобіт з широкою халявою. У цьому випадку вони візуально видовжують ноги і виглядають компактніше. А ось вільні прямі брюки можна заправити, тоді виходить оригінальний ефект «галіфе». У будь-якому разі спочатку експериментуйте перед дзеркалом і підберіть найбільш відповідний варіант у поєднанні з вашими брюками.

 

Бажаємо вам максимально привабливих і зручних образів з ультрамодними чобітьми-трубами!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()