Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Swarovski - діамантове сяйво кришталю

22. 10. 2021

Майже всі готові вироби потребують оздобленння фурнітурою. Найчастіше, вона несе виключно функціональний сенс і є прикрасою одягу лише в деяких випадках.

Але існує особливий вид прикрас, наявність яких подарує вашому виробу особливий лиск і шик.

Сьогодні ми поговоримо про «кришталеві діаманти», які підкорюють серця вже більше 100 років. Камені Swarovski стали справжнім культом! Їх застосовують у всіх видах прикладного мистецтва, ними прикрашають одяг, автомобілі, різні аксесуари, предмети інтер'єру.

Чому «підробка» стала ознакою розкоші і вишуканого смаку? Чому ринок ювелірних виробів зараз вже неможливо уявити без кристалів з висококласного кришталю? І чому вам необхідно обов'язково звернути увагу на Swarovski, якщо шукаєте варіанти прикраси готового одягу пошитого на замовлення?

Ми дамо відповіді в сьогоднішній статті.

 

Історія довжиною в 126 років

Австрійський «кришталевий» бренд створив Даніель Сваровскі. Він винайшов особливий шліфувальний верстат для обробки скляних кристалів. А дещо пізніше в союзі зі своїми синами знайшов оптимальний склад сумішей для створення кришталю, який володів особливою прозорістю і блиском.

Неоціненний внесок у розвиток популярності бренду внесла незрівнянна Коко Шанель. «Люди з хорошим смаком носять біжутерію. Всім іншим доводиться носити золото »- висловилася вона якось.

Компанія втрималася під час Першої і Другої світової війни, героїчно подолала важкий повоєнний час. Якщо говорити про політику та ідеологію тих, хто був весь цей час на чолі компанії, то тут було безліч труднощів, які гідні опису в окремих романах і по їх сюжетам точно варто знімати фільми.

І в той же час, якість Swarovski є еталонною донині. Кришталь Сваровські сьогодні на вершині модного п'єдесталу. У поєднанні з ультрамодною біжутерією, на кращих подіумах світу виблискують синтетичні камені високотехнологічної огранки. Біжутерія з кришталевими кристалами прикрашає покази Chanel, Dior, Armani, Roberto Cavalli і т.д. Це вже не просто захоплення і данина моді, це справжня пристрасть, яка захоплює красунь у всьому світі, незалежно від ступеня їх популярності і добробуту.

 

Якість, яку не повторити

Кожен камінь і кристал на всіх етапах виробництва проходить жорсткий контроль якості. У продаж не буде випущений жоден екземпляр навіть з найменшим браком.

Оригіналами вважаються тільки ті камені Swarovski, які виготовлені в Австрії. Однак за тією ж методикою вони можуть бути зроблені і в інших країнах. Це дозволяє продавати кришталеві вироби за нижчою ціною, що робить їх доступними практично кожному.

Відмінною рисою продукції Swarovski є особлива обробка кристала в кілька етапів. Виняткове ювелірне шліфування забезпечує:

- абсолютно рівні й чіткі кути;

- гладку поверхню;

- сяйво на рівні з дорогоцінним камінням;

- виключає -мікро подряпини, тріщини та ін.

 

Де застосувати кристали

Сфера використання кристалів неймовірної краси абсолютно безмежна! Їх ми можемо зустріти як на предметах побуту, так і в індустрії краси. Вони знаходять своє місце на нігтиках красунь, в брошках ручної роботи, на чохлах до дорогих телефонів. Особливі шанувальники блиску і гламуру покривають кристалами навіть свої авто і мотоцикли.

Але найчастіше, звичайно ж, Swarovski прикрашають одяг і ювелірні вироби. А провідні Модні Будинки і всесвітньо відомі зірки регулярно задають свіжі тренди на використання кришталевих кристалів.

 

Як прикрасити пошитий на замовлення виріб

Урізноманітнити свій гардероб за допомогою сяючих каменів досить просто. Вони можуть бути приклеєні прямо на тканину, можна пришити декоративні фрагменти з використанням ограненого кришталю, можна використовувати різну функціональну фурнітуру з камінням типу пряжок або блискавок.

Сяючі вироби найчастіше доречні в коктейльних і вечірніх композиціях. Але якщо ви не скуті офісним дрес-кодом, то яскраві деталі цілком можуть доповнити і повсякденний образ. У будь-якому випадку, варто знати міру і обов'язково проконсультуватися зі стилістом, щоб уникнути зайвого пафосу образа.

Зверніть увагу! Так як кристали не є натуральними каменями, їхньому догляду необхідно присвячувати окрему увагу. Не варто прати речі зі Swarovski агресивними миючими засобами. Для просушування і полірування кристалів використовуйте сухі серветки з гладкою поверхнею без ворсинок. Цю операцію краще проводити в гумових рукавичках, тому що після дотику пальців на гранях каменів залишаються відбитки. Дотримання таких простих правил допоможе довше насолоджуватися красою готових виробів.

 

Ну, а якщо вам потрібна допомога у виборі якісної фурнітури для пошиття одягу на замовлення, раді відповісти за номером 050-588-52-77. Ми з задоволенням відповімо на всі ваші запитання, надамо необхідні фото та відео, відправимо замовлення зручним для вас перевізником. Телефонуйте нам або пишіть в будь-який месенджер.

 

Завжди залишайтеся в центрі уваги і зустрічайте нову зиму в сяйві кристалів Swarovski!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()