Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Теплі сукні 2019-2020: модні фасони для стильних образів

18. 09. 2019

Осіння погода поступово змушує готуватися до холодів, які вимагають глобального утеплення. В`язані та трикотажні сукні ідеально підходять для цього. Вони зручні, красиві та універсальні, що обумовлює їх незмінну популярність практично щороку. Ми розповімо вам про 3 головних фаворити серед теплих суконь на сезон осінь-зима 2019-2020.

https://ricci.com.ua/tkan-art.192-ag642192-ag642
Трикотаж 192/AG642
https://ricci.com.ua/tkan-art.182-sm351182-sm351
Трикотаж 182/SM351

 

Наймодніші фасони теплих суконь

У вогку погоду в'язані речі залишаються одними з найулюбленіших нарядів. З теплими сукнями легко створити гарний і комфортний образ, який підкреслить вашу красу. Сучасні моделі в'язаних і трикотажних суконь личитимуть усім дівчатам, головне правильно вибрати фасон, довжину і тип в'язки.

 

1.Облягаюче трикотажне плаття

Однією з найбільш носибельних тенденцій в усі часи є облягаюча трикотажна сукня. Це головний musthave прийдешньої осені, який допоможе пережити нестабільну погоду. Простий крій і однотонний колір робить його відмінним варіантом для повсякденних і святкових образів. Для таких суконь обирайте тонкий еластичний трикотаж з натуральним складом.

2.Сукня-светр

В'язані сукні виглядають надзвичайно мило, романтично і затишно. Саме вони, незважаючи на об'ємну в'язку, надають особливої ​​крихкості і витонченості образу. У комплекті з ботфортами або трендовими гольфами плаття-светр виглядає ще й дуже спокусливо.

https://ricci.com.ua/tkan-art.182-ta653182-ta653
Трикотаж 182/TA653
https://ricci.com.ua/tkan-art.182-ag539182-ag539
Трикотаж 182/AG539

 

Популярні тканини для сукні-светру:

•щільний текстурний трикотаж;

•вовна;

•кашемір.

 

Шиють їх переважно з натуральної тканини, іноді в комбінації з іншими волокнами, що робить вироби більш зносостійкими і неймовірно приємними до тіла. Якщо коротка довжина здається занадто некомфортною, просто додайте спідницю, шорти або сукню-комбінацію під низ. Подовжене пальто також добре прибирає почуття збентеження від короткого вбрання.

3.Вільні моделі оверсайз з поясом

Нинішня мода прихильна до комфорту і нещадна до розмірів. Яскравим прикладом цього послужать светри і теплі сукні оверсайз. На жаль, не завжди такий максималізм зручний для реального життя. Але всім бажаючим носити стильний тренд і зберегти пропорції фігури, ми рекомендуємо доповнити об'ємне плаття не менш актуальним поясом.

 

З чим носити теплі осінньо-зимові сукні 2019-2020

Трикотажні або в'язані сукні справді неймовірно зручні та практичні. Їх можна носити з будь-яким взуттям, доповнювати тонкими сукнями, спідницями або носити разом з легінсами. І це анітрохи не зменшить градус вашої привабливості! Футболка довжини міді взагалі найуніверсальніша тому, що гармонійно виглядає абсолютно на всіх жінках.

 

Вибираємо відповідне взуття:

1. Тонкі трикотажні сукні

• замшеві ботфорти;

• ботильйони з щільними колготами;

• кеди і кросівки.

2. В'язані сукні довжини міді, максі

• струнким дівчатам - грубі черевики;

• мініатюрним - ботильйони на підборах.

3. Плаття вільного крою

• ботфорти;

• ботильйони з високими гольфами.

 

В'язані сукні для дівчат з розміром plus size повинні бути максимально лаконічними і виконаними з якісних матеріалів. Наприклад, натуральна італійська тканина в «Stella Ricci» завжди гарно лягає по фігурі, добре тримає форму і надовго зберігає бездоганний зовнішній вигляд. Це дозволяє будь-якій фігурі виглядати більш підтягнутою, зберігаючи пропорції привабливого жіночного силуету.

 

Підготуйтеся до похмурої вогкої погоди заздалегідь з м'якими, затишними і теплими осінніми сукнями 2019-2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()