Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-3 найкращих тренда серед головних уборів зими 2019

16. 01. 2019

Іноді взимку складно виглядати ефектно через люті морози. У 2019 підкреслити природну красу і відчуття стилю можна практичними головними уборами. Пропонуємо вам доповнити свій неповторний образ одним з 3-х головних трендів сезону.

1. Шапки в стилі Tak.Ori

Вироби з ангори, кашеміру або мохеру підкуповують красою, безпекою та комфортом. Відмінний приклад такого пухнастого дива - Такора. Це в'язана шапка з об'ємної м'якої пряжі натурального походження. Завдяки довжині в 47-50 см на ній можна робити відразу кілька відворотів. Шви на ній відсутні, а на маківці красуються округлені петлі.

Переваги:

- високий захист від холоду;

- стильний зовнішній вигляд;

- підходить всім, незалежно від форми голови;

- універсальна в стилістичному плані;

- практично не шкодить зачісці.

Дівчата з таким аксесуаром в пастельних тонах навіть в похмурі дні випромінюють позитивний сонячний настрій. Комбінувати модні шапки 2019 року слід з простими речами у спокійних тонах. Вони ідеально доповнять пальто, укорочену шубу, куртку. Для молодіжного образу вибирайте шкіряні легінси, лосини або джинси. Взуття підійде будь-яке.

2. Шапки з помпонами

Традиційна в'язана шапка з китицями і помпонами на маківці робить образ грайливим. Форма у таких моделей проста. Найчастіше вони мають візерунок «косички», щільно прилягають до голови і теж личать практично всім. Помпони можуть бути великими, дрібними, кольоровими, пухнастими і не дуже.

Популярні моделі:

- з помпоном іншого кольору;

- велика в'язка з відворотом;

- спортивні з невеликою хутряною «кулькою»;

- з двома помпонами.

Носити зимову шапку з помпоном можна під пальто і дуті куртки. Вона зробить образ більш жіночним і трохи інфантильним. Ідеально підходить для неформального і спортивного стилю в одязі. У моді яскраві бордові, рожеві кольори, м'які пастельні відтінки і виражена ручна в'язка.

3. Модні кашкети

Кепі з козирком прекрасно доповнюють зухвалі і елегантні зимові образи. Кашкет в стилі мілітарі гармонійно виглядає зі строгими брюками і дублянкою в чоловічому стилі. У поєднанні з жіночним пальто образ з кепі заграє інакше.

З чим носити кашкет:

- з пальто на запах;

- з дублянкою;

- з утепленими джинсовими куртками;

- зі стеганими пальто;

- з пуховиками.

Неординарний головний убір створює неймовірно стильний образ, модний і сучасний. Для витонченого аутфіта більше підійде саме кепі, ніж шапка. Вона надасть особливого шарму, підкреслить розкіш, а також додасть елемент чоловічого спокою і впевненості.

Бажаємо вам чарівних образів з теплими і модними головними уборами 2019 року!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()